- 23 Mayıs 2020
- 7.856
- 17.225
pazartesi günü başlıcaz canım ama bayramda okuma olmayacak bayramdan sonra devam edeceğizBayramdna sonramı başlıcaz yani canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pazartesi günü başlıcaz canım ama bayramda okuma olmayacak bayramdan sonra devam edeceğizBayramdna sonramı başlıcaz yani canım
PiXiEE canım asiltutku arkadaşımız yazmış annesi herkes için okumuş bilgineAnnem herkesin niyetine okudu bitirdi
çok sağol canım atlıyorum ben bildirim çok oluncaPiXiEE canım btlaydnz23 arkadaşımız da yazmış okuduğunu bilgine
buldum bende :) vavinde okumuşPiXiEE canım asiltutku arkadaşımız yazmış annesi herkes için okumuş bilgine
sen olmasan ben ne yapardımPiXiEE canım btlaydnz23 arkadaşımız da yazmış okuduğunu bilgine
niyetini yazar mısın canım özelden eskisi ile aynı mı aynıysa ben yazarımPiXiEE katılıyorum canım
yok canım eski listeden alırımBenim niyetim aynı canım istersen özelden gene atabilirim
Canım çok bildirim olunca normal bende gördüğümü yazıyorum sana destek için affına sığınaraksen olmasan ben ne yapardım
Estagfurullah canim çok iyi oldu sen olmasan ugrasirdim epeyCanım çok bildirim olunca normal bende gördüğümü yazıyorum sana destek için affına sığınarak
Sadelikherseydir yerine Butimar- için okuyorum
Butimar- niyetin bitmiş olacak canım Allah kabul etsin