Cuma günü 3 kişi niyetine okuyoruz
313 adet Ya Erhamerrahimin • Kişi başı 313 adet okunacak
• Günlük 3 kişinin niyetine okuyacağız yani bir günde toplam 939 tane okumuş olacağız
• Günlük bildirim yapmayanlar listeden çıkarılacaktır
1-
Breave Heart 2-
@Nevreste 3-
@ozlemem 4-
flamel 5-
@kavs-i kuzah 6-
@selin18 7-
penyez83 8-
PiXiEE 9-
@Asya89 10-
@Jawlensky 11-
@60kiloyum 12-
@littlezelda 13-
Eckubra 14-
dunyadanuzak 15-
@HALLEYS 16-
@MMorsalkimm 17-
YagmurSendeanlarsn 18-
@madamseker 19-
@KurkmantoluS 20-
C Cittaslow 21-
begonvil1985 22-
@Gunduzguzell1 23-
@zeyno genc 24-
@zeyno genc arkadaşı
25-
G gulectosba 26-
ezgiisel 27-
@iyilik_guzellik 28-
@Glsndmr89 29-
@Hali 30-
Ssevincli 31-
nursevdi 32-
dolar milyoneri 33-
ftemiz 34-
Freddy 35-
memurhanim 36-
dreamy07 37-
@Minaa95 38-
@Aktif Lora 39-
Sincereley93190221 40-
@Yaz2021 41-
@agustos72 42-
Hayalkuran 43-
@mutlulukbenihicbirakma 44-
@mutlulukbenihicbirakma kardeşi
45-
Fukaeri 46-
liberti22 32- dolar milyoneri niyeti -7 Haziran Cuma Yarabbi ibadetlerini hakkıyla ve eksiksiz yapmayı ve katında makbul olmasını bana nasip et.
Rabbim benim, anne-babamın, sevdiklerimin ve sana inananların bütün günahlarımızı af ve mağfiret eyle. Bizleri cennetine al kabir azabından cehennem ateşinden koru Yarabbi.
Anneme babama ve bana kalıcı hasarsız acil şifalar ver Allah’ım. Ailemizin huzurunu dirliğini daim et.
Yeğenlerime hayırlı güzel kaderler yaz. Yeğenim ramazanın konuşma problemine Şafi isminle şifa ver Yarabbi.
Hayırlısıyla ve kolaylıkla tez vakitte gönlüme göre güzel bir ev alabilmeyi nasip et Allah’ım. Beni ve tüm kiracıları selamete çıkar güzel Mevlam, çektiğim sıkıntıları sen biliyorsun inşirah ferahlığı nasip et ne olursun, aminnn…
Göz aydınlığı, el üstünde tutacak,Kadir kıymet bilecek, iki cihan saadetim olacak, bana ve aileme denk hayırlı bir eş nasip et, hayırlı huzurlu mutlu bir yuva kurabilmeyi nasip et göz aydınlığı sağlıklı hayırlı evlatlar ver Allah’ım.
Dua arkadaşlarımın dualarını da hayırla kolaylıkla kabul et çok şükür sevinci yaşat bizlere. Aminnn
33- ftemiz niyeti -7 Haziran Cuma Allahümme Salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
Yüce Rabbim Fatime kulunun kendine, kızlarına, eşine ve tüm ailesine sağlık ver. Onları tüm kötülüklerden afetlerden koru. AMİN. Fatime kulunun günahı varsa affet doğru yoldan ayırma sağlık sorunlarına şafi ismiyle şifalar ver kolaylıkla tez vakitte atlatsın Amin.Kızlarının anne babasına saygılı birer evlat olmasını, hayırlı okullar kazanmasını, hayırlı işlerde çalışmalarını ve hayırlı kısmetler nasip et Amin.Önlerine hayırlı rızk kapıları aç, maddi manevi sıkıntılarından kurtar Rabbim günahlarını affet Duama Amin diyen tüm arkadaşlarımın sıkıntılarını def et yarabbim darda olan dua bekleyen şifa bekleyen tüm Müslüman kullarının sıkıntılarını gider Amin Amin Amin.
Allahümme Salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
34- Freddy niyeti -7 Haziran Cuma
Ya müfettihu fettih. Ya müferricü ferric. Ya müsebbibu sebbib. Ya müyessiru yessiril fetha vel ferecü minke Ya Fettah Ya Aliym iyyake na’büdü ve iyyake nesteiyn." Duasıyla senden diliyorum Yüce Allah'ım. Aileme uzun, hayırlı, sağlıklı ve mutlu ömürler ver. İçinde bulunduğumuz zorluktan kurtar. Beklediklerimize kolaylıkla kavuştur. Beni ve abimi feraha çıkar; her iki cihanda da başarıya ulaştır. Niyetlerimizi kabul eyle. Beni sağlığıma kavuştur. Filistin'i feraha çıkar. Dua arkadaşlarımın niyetlerini kabul eyle. Amin.