- 12 Ocak 2019
- 2.847
- 6.400
Aynı duamı yazabilirsinkızlar yeni liste için niyetlerinizi yazar mısınız bugün başlayacağız listeye
C Calcifer
kavs-i kuzah
OraEtLabora
@Ada-anne
@Kendikendine
Asiltutku
Asiltutku – Annesi
A Asya89
A anabel lee
@Btlaydnz23
Butimar-
R rana20
PiXiEE
sunpineapple
Aktif Lora – Kardeşi
Gelincik78
nursevdi
Canım kardeşimin eski niyetini yazabilirsinKIZLAR HERKES NİYETİNİ YAZMADAN YENİ LİSTEYE BAŞLAMAK İSTEMİYORUM ÇÜNKÜ BİR KAÇ GÜNDÜR SES VERMEYEN ARKADAŞLAR VAR ONLARI LİSTEDEN ÇIKARIP LİSTEYE BAŞLAYALIM DİYE DÜŞÜNDÜM . BAŞLADIKTAN SONRA LİSTEDEN ÇIKARINCA BİZİM TÜM DÜZENİMİZ BOZULUYOR.
nİYETLERİNİ BYGÜN PAYLAŞMAYAN ARKADAŞLARIMI LİSTEYE DAHİL ETMİCEM MAALESEF HERKESİN KESİN KATILACAĞINI BİLMEMİZ GEREKİYOR .
LÜTFEN NİYETLERİNİ YAZMAYAN ARKADAŞLARIM LÜTFEN NİYETLERİNİ BUGÜN YAZSINLAR
birkaç gündür yazıyorum kızlar sitede aktif olan var siteye giren var ama cevap vermiyorsunuz yarın duaya başlayacağız bugün niyetlerini yazmayan arkadaşlar listeye dahil olamayacaklar malesef lütfen niyetlerinizi yazar mısınız kızlar
@Ada-anne
@Kendikendine
Asiltutku
Asiltutku – Annesi
A anabel lee
@Btlaydnz23
sunpineapple
Aktif Lora – Kardeşi
Gelincik78
nursevdi
Ben yazdım cannım özelden attımKIZLAR HERKES NİYETİNİ YAZMADAN YENİ LİSTEYE BAŞLAMAK İSTEMİYORUM ÇÜNKÜ BİR KAÇ GÜNDÜR SES VERMEYEN ARKADAŞLAR VAR ONLARI LİSTEDEN ÇIKARIP LİSTEYE BAŞLAYALIM DİYE DÜŞÜNDÜM . BAŞLADIKTAN SONRA LİSTEDEN ÇIKARINCA BİZİM TÜM DÜZENİMİZ BOZULUYOR.
nİYETLERİNİ BYGÜN PAYLAŞMAYAN ARKADAŞLARIMI LİSTEYE DAHİL ETMİCEM MAALESEF HERKESİN KESİN KATILACAĞINI BİLMEMİZ GEREKİYOR .
1 –madamseker
2 -duayamuhtaciz
3 -penyez83
4 -La fontaine
5 -RedGirl
6 -RedGirl Annesi
7 -madamseker Eşi
8 -SUHAN
9 – Kadriye kızı Gülçin
10 -Jawlensky
11 - K Kipa2008
12 -goah
13 - @Kendikendine
14 -Migrenben
15 - K Kipa2008 ikinci niyeti
16 -begonvil1985
17 -Cemoos
18 -The
19 -i p e k
20 -begonvil1985 ikinci niyeti
21 -Tiniminimavihanim
22 - V Vavin
23 -Saliha40
24 - C Cittaslow
25 -Meybuz
26 -Nevreste
27 -Ssevincli
28 -Aktif Lora
29 -Cuel
30 - M Meva59
31 - Z zeynepmuratselo
32 -kavs-i kuzah
33-PiXiEE
34 - C Calcifer
35 - A Asya89
36 -PiXiEE ikinci niyeti
37 - R rana20
38 -Butimar-
39 -OraEtLabora
40 - A anabel lee
41 -Aktif Lora – Kardeşi
42 - @Ada-anne
Asiltutku
Asiltutku – Annesi
@Btlaydnz23
sunpineapple
Gelincik78
nursevdi
liste sıralamasında olmayanlar yazmadı canım sen yazdın 39. sıradasınBen yazdım cannım özelden attım
Canım dutla özelden görüşüyorum.IZLAR HERKES NİYETİNİ YAZMADAN YENİ LİSTEYE BAŞLAMAK İSTEMİYORUM ÇÜNKÜ BİR KAÇ GÜNDÜR SES VERMEYEN ARKADAŞLAR VAR ONLARI LİSTEDEN ÇIKARIP LİSTEYE BAŞLAYALIM DİYE DÜŞÜNDÜM . BAŞLADIKTAN SONRA LİSTEDEN ÇIKARINCA BİZİM TÜM DÜZENİMİZ BOZULUYOR.
Asiltutku
Asiltutku – Annesi
@Btlaydnz23
sunpineapple
Gelincik78
nursevdi
tamam canımCanım dutla özelden görüşüyorum.
Onun okuduğunu ben sana soylicem o gelene kadar her gün bildirim yapicam onu listeden çıkarma.
dut niyetini yazdı zaten canım listeden çıkarmamCanım dutla özelden görüşüyorum.
Onun okuduğunu ben sana soylicem o gelene kadar her gün bildirim yapicam onu listeden çıkarma.
Bende okurum dut gelene kadar canımCanım dutla özelden görüşüyorum.
Allah’ım sn bnm esimn kızımın anamn babanın ve tüm müslüman kardeşlerimin günahlarını bağışla