Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

KIZLAR ÖNCEKİ LİSTEMİZ TAMAMLANDI ALLAH NİYETLERİMİZİ DUALARIMI KABUL ETSİN. HEPİNİZİN EMEĞİNE SAĞLIK HAKKINIZI HELAL EDİN

1 - @Btlaydnz23 / DEMET

2 - @ada_elif

3 - K Kipa2008

4 - Ssevincli Ssevincli

5 - penyez83 penyez83

6 - V Vavin

7 - Butimar- Butimar-

8 - SUHAN SUHAN

9- duayamuhtaciz duayamuhtaciz

10 - @Teach_Mavi

11 - Kadriye kızı Gülçin

12 - sunpineapple sunpineapple

13 - @madammor

14 - Nevreste Nevreste

15 - PiXiEE PiXiEE / FİLİZ

16 - nursevdi nursevdi

17 - @ohbb-kaplan

18 - A Asya89

19 - Cemoos Cemoos

20 - K Kipa2008 ikinci niyeti

21 - RedGirl RedGirl / nick ile

22 - The The

23 - @ezgiisel

24 - Jawlensky Jawlensky

25 – begonvil1985 begonvil1985

26 - Aktif Lora Aktif Lora

27 - @Fatmazell

28 - begonvil1985 begonvil1985 ikinci niyeti

29 - duayamuhtaciz duayamuhtaciz – İKİNCİ NİYETİ

30 - i p e k i p e k

31 - K Kipa2008 – annesi

32 - @Kendikendine

33 - Mintimint Mintimint

34 - Gelincik78 Gelincik78

35 - OraEtLabora OraEtLabora

36 - madamseker madamseker

37 - C Calcifer

38 - @lucina06

39 - kavs-i kuzah kavs-i kuzah

40 - Aktif Lora Aktif Lora – kardeşi

41 - PiXiEE PiXiEE – ikinci niyeti
Asıl sen et canım Allah razı olsun 🤲🏻

PiXiEE PiXiEE niyetim... Her isimde Dunya ve ahiret kolaylığı diliyor, bereket ve bolluk icin niyet ediyorum . Duama amin diyen tüm değerli kardeşlerimin de dualarını kabul et ya Rab. Amin

PiXiEE PiXiEE canım yarın yeni listeye başlıyor muyuz? Sayı ve günlük kaç kişiye okuyacağımız belli oldu mu acaba
Csnim en son 36 kişiydik ama sayımiz arttı bugün detayli bakamadım en son 462 gibi bir sayiydi yanlis hatırlamıyorsam .
Bir aksilik çıkmazsa yarın öğlenr doğru ilk niyeti paylaşmış olurum yarın başlarız inşallah .

Herkes niyetini yazmış olursa yarın bir defaya mahsus tüm niyetleri paylaşayım yine kızlar vakti olan okur ama sizlerden ricam lütfen günü gelmeyen niyetleri okudum yazmayın o zaman çok karışıyor önden okusanız bile gününde okudum bildirimi yapın lütfen yada ben tüm listeyi okudum deyip ortadan kaybolmayin lütfen listeden çıkan olabiliyor yada bildirim yapmadığı için ben çıkarmak zorunda kalabiliyorum böyle durumlarda tüm listeyi okudum deyip ortadan kaybolan arkadaşa ulasamiyorum birde nasıl herkes günlük bildirim yapıyor herkesin bu düzene uyması gerektigini düşünüyorum sonuçta herkes emek veriyor sorunsuz eksiksiz bitiririz inşallah bu listemizide 💞

Pixiee Niyetim canım,💐
Allahim senden istenen şeylerin hayırlısını,duanın hayırlısını,işlerin hayırlısını,hayatın hayırlısını,ölümün hayırlısını istiyorum.imanimi gerçek eyle,derecelerimi yükselt,ibadetlerimi kabul eyle günahlarımı bağışla yarabbim.
Allahim ailemle eşimle kızımla damadimla sağlık ve huzur içinde uzun ömür nasip eyle.Kiziminda kucağına sağlıklı ve hayırlı evlatlar almasını ve bir ev sahibi olmasını nasip eyle yarabbim.
Allahim önümdeki engelleri kaldır i,şimi gücümü rast getir,zorumu kolaylaştır gönlumdekileri sen biliyorsun yarabbim.Şu anda evinde veya hastanelerde hasta olup dua bekleyen tüm din kardeşlerime ve bana eş Şafi isminle acil şifalar ver sen merhamet eyle yarabbim.
Buradaki dua kardeşleriminde gönüllerinden ne geçiyorsa sen kabul eyle yarabbim AMİN 🤲🤲

Csnim en son 36 kişiydik ama sayımiz arttı bugün detayli bakamadım en son 462 gibi bir sayiydi yanlis hatırlamıyorsam .
Bir aksilik çıkmazsa yarın öğlenr doğru ilk niyeti paylaşmış olurum yarın başlarız inşallah .
Tamamdır canım . Allah razı olsun senden gerçekten çok emek veriyorsunn. Hakkını helal et 💚

Pixiee Niyetim canım,💐
Allahim senden istenen şeylerin hayırlısını,duanın hayırlısını,işlerin hayırlısını,hayatın hayırlısını,ölümün hayırlısını istiyorum.imanimi gerçek eyle,derecelerimi yükselt,ibadetlerimi kabul eyle günahlarımı bağışla yarabbim.
Allahim ailemle eşimle kızımla damadimla sağlık ve huzur içinde uzun ömür nasip eyle.Kiziminda kucağına sağlıklı ve hayırlı evlatlar almasını ve bir ev sahibi olmasını nasip eyle yarabbim.
Allahim önümdeki engelleri kaldır i,şimi gücümü rast getir,zorumu kolaylaştır gönlumdekileri sen biliyorsun yarabbim.Şu anda evinde veya hastanelerde hasta olup dua bekleyen tüm din kardeşlerime ve bana eş Şafi isminle acil şifalar ver sen merhamet eyle yarabbim.
Buradaki dua kardeşleriminde gönüllerinden ne geçiyorsa sen kabul eyle yarabbim AMİN 🤲🤲
PiXiEE PiXiEE

KIZLAR HERKES NİYETİNİ YAZMADAN YENİ LİSTEYE BAŞLAMAK İSTEMİYORUM ÇÜNKÜ BİR KAÇ GÜNDÜR SES VERMEYEN ARKADAŞLAR VAR ONLARI LİSTEDEN ÇIKARIP LİSTEYE BAŞLAYALIM DİYE DÜŞÜNDÜM . BAŞLADIKTAN SONRA LİSTEDEN ÇIKARINCA BİZİM TÜM DÜZENİMİZ BOZULUYOR.
nİYETLERİNİ BYGÜN PAYLAŞMAYAN ARKADAŞLARIMI LİSTEYE DAHL ETMİCEM MALESEF HERKESİN KESİN KATILACAĞINI BİLMEMİZ GEREKİYOR .
LÜTFEN NİYETLERİNİ YAZMAYABN ARKADAŞLARIM LÜTFEN NİYETLERİNİ BUGÜN YAZSINLAR

1 – madamseker madamseker

2 - duayamuhtaciz duayamuhtaciz

3 - penyez83 penyez83

4 - La fontaine La fontaine

5 - RedGirl RedGirl

6 - RedGirl RedGirl Annesi

7 - madamseker madamseker Eşi

8 - SUHAN SUHAN

9 – Kadriye kızı Gülçin

10 - Jawlensky Jawlensky

11 - K Kipa2008