Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

Yaaa sen dogum yaptın mı saglıcakla büyüsün benım yerime de öp kokla
Yaptım canım benim paşa aceleci davrandı erken doğum yaptım zor zamanlardan geçtik çok şükür 15 gündür kavuştuk yavrumla Amin Allah razı olsun canım darısı hayırlısı ile sağlıkla sana kuzum koklarım tabi teyzesi

Saglıcakla büyüsün, bundan sonra keyif sizde artık

Canım arkadaşım iyi düşünmüşsün ama dua gruplarına girmiyorum şuanda teşekkür ederim yine de

16.641 YA LATİF ESMASI

Kızlar yeni listemizde Ya Latif esmasını okuyacağız listeye katılmak isteyenler katılacağı bildirimini ve özelden niyetlerini bana yazabilirler. Listemiz bir aksilik çıkmaz ise Pazartesi günü başlayacak

Düzenli okuma yapamayacak düzenli bildirim yapamayacak olan arkadaşlarım lütfen katılım yapmasın. 2 gün üst üste mazeretsiz bildirim yapmayanlar listeden çıkarılacaktır.

Sayıya göre okunacağı için listenin sonuna kadar devam edemeyecek olan arkadaşlarım var ise lütfen en baştan listeye dahil olmasın bir kişinin çıkması demek sayıların değişmesi demek bu yüzden konu önemli kızlar okuyup bildirim yapmayacak olan var ise listeye hiç katılmasın. Hak vebal konusu kimse kimsenin hakkına girmesin hakkını yarım bırakmasın bende böyle bir şeye sebep olmuş olmak istemem.

@oznurvarol

Cookiie

Y yagmurdansonra

Sehrazat6

Aktif Lora

DantelKiz

Hali

Minnosprenses

@Mabellee

ada_elif

lucina06

Ssevincli

penyez83

ShiningLife

sunpineapple

nursevdi

Gelincik78

hayalleriolankiz

@Sensual_in_love

A Ajim aj
Sevgicik

5 528mucizemmm

Taze fasulye

M mavikelebeeek

M Meva59

papatyalikizz

KATILIM BİLDİRİMİ YAPAN ARKADAŞLARIM NİYETLERİNİ YAZMAYANLAR LÜTFEN NİYETLERİNİ YAZSIN
KATILACAKLAR

Tiniminimavihanim (sayıya göre katılacak)

1 – madamseker

2 - duayamuhtaciz

3 - penyez83

4 - La fontaine

5 - RedGirl

6 - RedGirl Annesi

7 - madamseker Eşi

8 - SUHAN

9 – Kadriye kızı Gülçin

10 - Jawlensky

11 - K Kipa2008

12 - goah

13 - @Kendikendine

14 - Migrenben

15 - K Kipa2008 ikinci niyeti

16 - begonvil1985

17 - Cemoos

begonvil1985

C Calcifer (niyet yazacak)

kavs-i kuzah (niyet yazacak)

OraEtLabora (niyet yazacak)

Nevreste (niyet yazacak)

Saliha40 (niyet yazacak)

@Kendikendine (niyet yazacak)

Asiltutku (niyet yazacak)

i p e k (niyet yazacak)

The (niyet yazacak)

A Asya89 (niyet yazacak)

Meybuz (niyet yazacak)

C Cittaslow (niyet yazacak)

A anabel lee (niyet yazacak)

@Btlaydnz23 (niyet yazacak)

V Vavin (niyet yazacak)

Butimar- (niyet yazacak)

R rana20 (niyet yazacak)

PiXiEE

KIZLAR ÖNCEKİ LİSTEMİZ TAMAMLANDI ALLAH NİYETLERİMİZİ DUALARIMI KABUL ETSİN. HEPİNİZİN EMEĞİNE SAĞLIK HAKKINIZI HELAL EDİN

1 - @Btlaydnz23 / DEMET

2 - ada_elif

3 - K Kipa2008

4 - Ssevincli

5 - penyez83

6 - V Vavin

7 - Butimar-

8 - SUHAN

9- duayamuhtaciz

10 - Teach_Mavi

11 - Kadriye kızı Gülçin

12 - sunpineapple

13 - Madammor

14 - Nevreste

15 - PiXiEE / FİLİZ

16 - nursevdi

17 - ohbb

18 - A Asya89

19 - Cemoos

20 - K Kipa2008 ikinci niyeti

21 - RedGirl / nick ile

22 - The

23 - ezgiisel

24 - Jawlensky

25 – begonvil1985

26 - Aktif Lora

27 - Fatmazell

28 - begonvil1985 ikinci niyeti

29 - duayamuhtaciz – İKİNCİ NİYETİ

30 - i p e k

31 - K Kipa2008 – annesi

32 - @Kendikendine

33 - Mintimint

34 - Gelincik78

35 - OraEtLabora

36 - madamseker

37 - C Calcifer

38 - lucina06

39 - kavs-i kuzah

40 - Aktif Lora – kardeşi

41 - PiXiEE – ikinci niyeti

Kac kişiyiz sayı ne düşecek cnm

Allah senden de razi olsun canim Varsa helal olsun asıl sen helal et uğrastin emek verdin. Hepinizden Rabbim razi gelsin gönlünüzden gecen dualarınızı kabul etsin

Helal olsun canım senden de Allah razı olsun vesile olduğun için

PiXiEE srnin 2. Niyeti bulamıyorum canım
Allah’ım Filiz kulunun yuvasından huzuru saygıyı sevgiyi eksik etme, kalplerinden imanlarını eksik etme, senin yolunda sağlıklı bir ömür nasip et Ya Rabbim. Karşılaştığı ve karşılaşacağı tüm haksızlıkları sana havale ediyor Rabbim kulunun hakkını sen ver, eşi de kendisi de işlerinde maddi manevi hak ettikleri yerlere gelsinler emeklerinin karşılıklarını alsınlar Allah’ım. Kötülük etmek isteyenleri, art niyetli insanları onlardan uzak tut, sen onları koru kolla yarabbim. Sende başka sığınacak dalları yok sen onları himayenden çıkarma yarabbim. Onların dualarına Amin diyen arkadaşlarının da gönlünden geçenlerin en hayırlılarını nasip eyle Ya Rabbim. Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…