Ben senin 2.niyetin için okudum kuzum. Rabbim kabul etsinkızlar okumaları bugün bitirir misiniz lütfen
37 - C Calcifer niyeti için okumayanlar - 17 Mayıs Salı
kavs-i kuzah
38 –lucina06 niyeti için okumayanlar - 17 Mayıs Salı
kavs-i kuzah
39 -kavs-i kuzah için okumayanlar – 18 Mayıs Çarşamba
The
Gelincik78
C Calcifer
kavs-i kuzah
40 -Aktif Lora – kardeşi için okumayanlar - 18 Mayıs Çarşamba
Gelincik78
C Calcifer
kavs-i kuzah
41 -PiXiEE – ikinci niyeti için okumayanlar - 19 Mayıs Perşembe
K Kipa2008
Teach_Mavi
Madammor
PiXiEE / FİLİZ
ohbb
K Kipa2008 ikinci niyeti
RedGirl
The
K Kipa2008 – annesi
Gelincik78
OraEtLabora
C Calcifer
kavs-i kuzah
PiXiEE – ikinci niyeti
Okurum tabiki sayiyi soylemeniz yeterliYa Latif okumaya karar verdik canım sende katılmak ister misin listeye
Liste de adim yok ama ben de katilirim cnm16.641 YA LATİF ESMASI
Kızlar yeni listemizde Ya Latif esmasını okuyacağız listeye katılmak isteyenler katılacağı bildirimini ve özelden niyetlerini bana yazabilirler. Listemiz bir aksilik çıkmaz ise Pazartesi günü başlayacak
Düzenli okuma yapamayacak düzenli bildirim yapamayacak olan arkadaşlarım lütfen katılım yapmasın. 2 gün üst üste mazeretsiz bildirim yapmayanlar listeden çıkarılacaktır.
Sayıya göre okunacağı için listenin sonuna kadar devam edemeyecek olan arkadaşlarım var ise lütfen en baştan listeye dahil olmasın bir kişinin çıkması demek sayıların değişmesi demek bu yüzden konu önemli kızlar okuyup bildirim yapmayacak olan var ise listeye hiç katılmasın. Hak vebal konusu kimse kimsenin hakkına girmesin hakkını yarım bırakmasın bende böyle bir şeye sebep olmuş olmak istemem.
@oznurvarol
Cookiie
Y yagmurdansonra
Sehrazat6
Aktif Lora
DantelKiz
Hali
Minnosprenses
@Mabellee
ada_elif
lucina06
Ssevincli
penyez83
SUHAN
ShiningLife
IcimdekiSonsuzDeniz
i p e k
Lna16
@MssPARE
sunpineapple
nursevdi
Gelincik78
hayalleriolankiz
@Sensual_in_love
A Ajim aj
Sevgicik
Sadelikherseydir
5 528mucizemmm
Nefes0858
Taze fasulye
M mavikelebeeek
M Meva59
Sohrab
@Life light
papatyalikizz
katılmak isteyenleri ayrı bir listeye yazdım canım. tekrar tekrar davet yazısı gitmesin diyeKatılmak istediğimi belirtmiştim ama listede yokum canım
katılanları ayrı listeye yazdım canımListe de adim yok ama ben de katilirim cnm
Okudum canımkızlar okumaları bugün bitirir misiniz lütfen
37 - C Calcifer niyeti için okumayanlar - 17 Mayıs Salı
kavs-i kuzah
38 –lucina06 niyeti için okumayanlar - 17 Mayıs Salı
kavs-i kuzah
39 -kavs-i kuzah için okumayanlar – 18 Mayıs Çarşamba
The
Gelincik78
C Calcifer
kavs-i kuzah
Gelincik78
C Calcifer
kavs-i kuzah
K Kipa2008
Teach_Mavi
Madammor
PiXiEE / FİLİZ
ohbb
K Kipa2008 ikinci niyeti
RedGirl
The
K Kipa2008 – annesi
Gelincik78
OraEtLabora
C Calcifer
kavs-i kuzah
PiXiEE – ikinci niyeti
Akşama bitmiş olacak canım39 -kavs-i kuzah için okumayanlar – 18 Mayıs Çarşamba
Gelincik78
C Calcifer
Gelincik78
C Calcifer
K Kipa2008
PiXiEE / FİLİZ
ohbb
K Kipa2008 ikinci niyeti
K Kipa2008 – annesi
Gelincik78
OraEtLabora
C Calcifer
PiXiEE – ikinci niyeti
41 deki arkadaşın niyetine okuduk annemle Allah dileklerini ve dualarımızı kabul etsin39 -kavs-i kuzah için okumayanlar – 18 Mayıs Çarşamba
Gelincik78
C Calcifer
Gelincik78
C Calcifer
K Kipa2008
PiXiEE / FİLİZ
ohbb
K Kipa2008 ikinci niyeti
K Kipa2008 – annesi
Gelincik78
OraEtLabora
C Calcifer
PiXiEE – ikinci niyeti
Ben iki niyetimle katılacağım annem katılmayacak niyetlerim aynı16.641 YA LATİF ESMASI
Kızlar yeni listemizde Ya Latif esmasını okuyacağız listeye katılmak isteyenler katılacağı bildirimini ve özelden niyetlerini bana yazabilirler. Listemiz bir aksilik çıkmaz ise Pazartesi günü başlayacak
Düzenli okuma yapamayacak düzenli bildirim yapamayacak olan arkadaşlarım lütfen katılım yapmasın. 2 gün üst üste mazeretsiz bildirim yapmayanlar listeden çıkarılacaktır.
Sayıya göre okunacağı için listenin sonuna kadar devam edemeyecek olan arkadaşlarım var ise lütfen en baştan listeye dahil olmasın bir kişinin çıkması demek sayıların değişmesi demek bu yüzden konu önemli kızlar okuyup bildirim yapmayacak olan var ise listeye hiç katılmasın. Hak vebal konusu kimse kimsenin hakkına girmesin hakkını yarım bırakmasın bende böyle bir şeye sebep olmuş olmak istemem.
@oznurvarol
Cookiie
Y yagmurdansonra
Sehrazat6
Aktif Lora
DantelKiz
Hali
Minnosprenses
@Mabellee
ada_elif
lucina06
Ssevincli
penyez83
SUHAN
ShiningLife
IcimdekiSonsuzDeniz
i p e k
Lna16
@MssPARE
sunpineapple
nursevdi
Gelincik78
hayalleriolankiz
@Sensual_in_love
A Ajim aj
Sevgicik
Sadelikherseydir
5 528mucizemmm
Nefes0858
Taze fasulye
M mavikelebeeek
M Meva59
Sohrab
@Life light
papatyalikizz
Merhaba, etiketlemişsin canım, ben katılamıyorum, siteye girmiyorum bu sıralar, kabul olmus dualar dilerim herkese16.641 YA LATİF ESMASI
@oznurvarol
Cookiie
Y yagmurdansonra
Sehrazat6
Aktif Lora
DantelKiz
Hali
Minnosprenses
@Mabellee
ada_elif
lucina06
Ssevincli
penyez83
ShiningLife
IcimdekiSonsuzDeniz
i p e k
Lna16
sunpineapple
nursevdi
Gelincik78
hayalleriolankiz
@Sensual_in_love
A Ajim aj
Sevgicik
5 528mucizemmm
Nefes0858
Taze fasulye
M mavikelebeeek
M Meva59
Sohrab
papatyalikizz
Canım Allah razı olsun çok isterdim katılmak ama bebeğim çok ilgi istiyor biliyorsunuzdur erken doğum yaptım yoğun bakım da yattı bebeğim okuyamam kalır kimsenin hakkına girmiyim ama çok özledim dua gruplarında olmayı16.641 YA LATİF ESMASI
@oznurvarol
Cookiie
Y yagmurdansonra
Sehrazat6
Aktif Lora
DantelKiz
Hali
Minnosprenses
@Mabellee
ada_elif
lucina06
Ssevincli
penyez83
ShiningLife
IcimdekiSonsuzDeniz
i p e k
Lna16
sunpineapple
nursevdi
Gelincik78
hayalleriolankiz
@Sensual_in_love
A Ajim aj
Sevgicik
5 528mucizemmm
Nefes0858
Taze fasulye
M mavikelebeeek
M Meva59
Sohrab
papatyalikizz
Davetin için teşekkür ederim cnm, katılamayacağım maalesef16.641 YA LATİF ESMASI
@oznurvarol
Cookiie
Y yagmurdansonra
Sehrazat6
Aktif Lora
DantelKiz
Hali
Minnosprenses
@Mabellee
ada_elif
lucina06
Ssevincli
penyez83
ShiningLife
IcimdekiSonsuzDeniz
i p e k
Lna16
sunpineapple
nursevdi
Gelincik78
hayalleriolankiz
@Sensual_in_love
A Ajim aj
Sevgicik
5 528mucizemmm
Nefes0858
Taze fasulye
M mavikelebeeek
M Meva59
Sohrab
papatyalikizz
Yaaa sen dogum yaptın mıCanım Allah razı olsun çok isterdim katılmak ama bebeğim çok ilgi istiyor biliyorsunuzdur erken doğum yaptım yoğun bakım da yattı bebeğim okuyamam kalır kimsenin hakkına girmiyim ama çok özledim dua gruplarında olmayıRabbim herkesin duasını kabul etsin inşallah