Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

kavs-i kuzah ve Ssevincli niyetinize okudum. Dualarınız kabul olsun

4 arkadaşın niyetlerini okudum bağışladım rabbim kabul etsin inşallah

Rabbim bütün arkadaşların dualarını kabul etsin iş isteyene iş es isteyene es çocuk isteyene çocuk kim ne istiyorsa mevlam versin

Dualarımız bitti Şükür tekrar dualarda buluşuruz inşaallah

penyez83 ve PiXiEE canlarım Allah razı olsun bizi topladınız birlik yaptınız inşallah ahiret hayatımız da yine bir araya toplanırız
Iyiki varsiniz❤❤

Son düzenleme:
Kızlar bugün benim günüm oğlum hasta en kısa zamanda sağlığına kavuşsun oğlumada şifa niyetine duama Amin derseniz çok sevinirim okuyan Amin diyen herkesten Allah razı olsun ❤
Çok geçmiş olsun sevinclim❣ rabbim bir an evvel iyileşsin
Bugün cuma mübarek gün hürmetine şifa bekleyen herkese 99 ismi hürmetine bu isimler içindeki Ya Şafi hürmetine burda çekilen tesbihler hürmetine bebeğine ve el açıp şifa bekleyen herkese şifalar dağıtsın Allahım

Son 4 arkadaşımıza da okudun rabbim kabul etsin dualarımızı.benim için okuyan herkese de teşekkür ederim Allah razı olsun. Rabbim bizlere her zaman huzur ve esenlik versin

Rabbim niyetlerinizi dualarınızı kabul etsin

penyez83 Okudum Tüm liste bitti.

Rabbim ettiğimiz duaları kabul eylesin. Hastalıklarımıza şifalar dertlerimize devalar versin. Bir bekleyiş içinde olan kardeşlerimize beklediklerini en hayırlı şekilde nasip etsin
Allah hepinizden razı olsun
HAYIRLI CUMALAR

Okudum 4 arkadaşımın niyetlerini de Allah kabul etsin

Yavrumuzu ya şafi ismiyle Rabbim şifalandırsın sevinçlimm geçmiş olsunn duamızı gene ederiiz
Amin Allah razı olsun kızlar ❤❤

Son 4 kisi niyetlerimize okundu böylelikle liste tamamlanmış oldu Allah dualarımızı kabul etsin ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…