Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okudum canım iki arkadaşımında niyetine Allah kabul etsin inşallahHanımlar listemiz başlıyor
Herkese hayırlı Ramazanlar Rabbim bu mübarek ayda herkesin gönlünden geçen dualarını en güzeli ile nasip etsin
100 adet
Lâ ilâhe illa ente sûbhâneke inni küntü minezzalimin
489 adet Ya Fettah Cc
• Kişi başı 100 adet Hz Yunus duası ve 489 adet Ya Fettah okunacak
• Günde 2 kişi niyetine okuyacagiz yani günde toplam 200 adet Hz Yunus duası 978 adet Ya Fettah okunacak
• Günlük okumayan listeden çıkarılacaktır
1- Y Yaz2021
2--Hayal
3-HALLEYS
4- @Fistiklicikileta
5- @YagmurSendeanlarsn
6- @YagmurSendeanlarsn annesi
7-zeyno genc
8- @Eckubra
9- @littlezelda
10- L lov3y
11- G gulectosba
12- @blueandblue
13- @iyilik_guzellik
14- @mavibaloncuk
15- @begonvil1985
16- @Mavi_Eftelya
17- @nursevdi
18- @Gunduzguzell1
19- @MMorsalkimm
20- @madamseker
21- @MelodiminEsi
22- @dolar milyoneri
23- @begonviil
24- @Nevreste
25- Gülçin
26- Neriman
27-penyez83
28-PiXiEE
29-Freddy
30-dunyadanuzak
31- S selin18
32- @HejaR12
33- @nefes ve huzur
34- @Breave Heart
35- @mrvtkblt
36-MssPARE
37- @Sutlac777
38- @kavs-i kuzah
39- @labellevie
40- S sabir ve hamd
41- @mutlulukbenihicbirakma
42- @mutlulukbenihicbirakma kardeşi
43- @telasememuresi
44- @Aktif Lora
45-PiXiEE ikinci niyeti
46- @Morlale8
Cuel
1- Y Yaz2021 niyeti -1 Mart Cumartesi
Allahümme Salli ala seyyidina Muhammed ve Ala Ali Seyyidina Muhammed
Ey Rabbim senden başka ilah yoktur,sen bütün eksik ve noksanlıklardan münezzehsin. Rabbim mübarek üç ayların hürmetine senden istiyorum,Allahim senden gelecek her türlü hayra muhtacım, Ya Rahman, ya Rahim, Ya Halim, Ya Kerim, Ya Rezzak, Ya Hannan, ya Deyyan, Ya Hakim 99 Esmaul Husnanin Hatiri için Allahim Ekine hayırlı ve sağlıklı evlat sahibi olmayı nasip eyle, kucağını boş bırakma, dualarımızı tez vakitte kolaylıkla kabul eyle amin
2--Hayal niyeti -1 Mart Cumartesi
Allahım girdiğimiz yolda bize yardım et.
Maddi manevi güç kuvvet ver. Eşim benden desteğini hiç esirgemesin. Çok yorulmadan yıpranmadan hayırlı sağlıklı evlat nasip et bize. Bu sefer tedavim güzel geçsin guzel haberler alalım inşallah. Evimden mutluluk huzur bereket sağlık eksik etme. Eşimin işini gücünü rast getir helalinden bol kazançlar nasip eyle. İçime ferahlık ver aklımı psikolojimi sağlığımı koru Allahım. Rabbim sen kardeşime Şafii isminle kalıcı şifalar ver ona yardım et. Kalbinden geçen tüm dualarını kabul eyle. İstediği okulu bu yıl kazanabilsin inşallah. Annemi babamı beni kardeşimi ablamı eşimi yiğenimi hastalıklardan dermansız dertlerden kazalardan belalardan koru rabbim dua arkadaşlarımın duasını kabul eyle inşallah
Amin
Y Yaz2021Hanımlar listemiz başlıyor
Herkese hayırlı Ramazanlar Rabbim bu mübarek ayda herkesin gönlünden geçen dualarını en güzeli ile nasip etsin
100 adet
Lâ ilâhe illa ente sûbhâneke inni küntü minezzalimin
489 adet Ya Fettah Cc
• Kişi başı 100 adet Hz Yunus duası ve 489 adet Ya Fettah okunacak
• Günde 2 kişi niyetine okuyacagiz yani günde toplam 200 adet Hz Yunus duası 978 adet Ya Fettah okunacak
• Günlük okumayan listeden çıkarılacaktır
1- Y Yaz2021
2--Hayal
3-HALLEYS
4- @Fistiklicikileta
5- @YagmurSendeanlarsn
6- @YagmurSendeanlarsn annesi
7-zeyno genc
8- @Eckubra
9- @littlezelda
10- L lov3y
11- G gulectosba
12- @blueandblue
13- @iyilik_guzellik
14- @mavibaloncuk
15- @begonvil1985
16- @Mavi_Eftelya
17- @nursevdi
18- @Gunduzguzell1
19- @MMorsalkimm
20- @madamseker
21- @MelodiminEsi
22- @dolar milyoneri
23- @begonviil
24- @Nevreste
25- Gülçin
26- Neriman
27-penyez83
28-PiXiEE
29-Freddy
30-dunyadanuzak
31- S selin18
32- @HejaR12
33- @nefes ve huzur
34- @Breave Heart
35- @mrvtkblt
36-MssPARE
37- @Sutlac777
38- @kavs-i kuzah
39- @labellevie
40- S sabir ve hamd
41- @mutlulukbenihicbirakma
42- @mutlulukbenihicbirakma kardeşi
43- @telasememuresi
44- @Aktif Lora
45-PiXiEE ikinci niyeti
46- @Morlale8
Cuel
1- Y Yaz2021 niyeti -1 Mart Cumartesi
Allahümme Salli ala seyyidina Muhammed ve Ala Ali Seyyidina Muhammed
Ey Rabbim senden başka ilah yoktur,sen bütün eksik ve noksanlıklardan münezzehsin. Rabbim mübarek üç ayların hürmetine senden istiyorum,Allahim senden gelecek her türlü hayra muhtacım, Ya Rahman, ya Rahim, Ya Halim, Ya Kerim, Ya Rezzak, Ya Hannan, ya Deyyan, Ya Hakim 99 Esmaul Husnanin Hatiri için Allahim Ekine hayırlı ve sağlıklı evlat sahibi olmayı nasip eyle, kucağını boş bırakma, dualarımızı tez vakitte kolaylıkla kabul eyle amin
2--Hayal niyeti -1 Mart Cumartesi
Allahım girdiğimiz yolda bize yardım et.
Maddi manevi güç kuvvet ver. Eşim benden desteğini hiç esirgemesin. Çok yorulmadan yıpranmadan hayırlı sağlıklı evlat nasip et bize. Bu sefer tedavim güzel geçsin guzel haberler alalım inşallah. Evimden mutluluk huzur bereket sağlık eksik etme. Eşimin işini gücünü rast getir helalinden bol kazançlar nasip eyle. İçime ferahlık ver aklımı psikolojimi sağlığımı koru Allahım. Rabbim sen kardeşime Şafii isminle kalıcı şifalar ver ona yardım et. Kalbinden geçen tüm dualarını kabul eyle. İstediği okulu bu yıl kazanabilsin inşallah. Annemi babamı beni kardeşimi ablamı eşimi yiğenimi hastalıklardan dermansız dertlerden kazalardan belalardan koru rabbim dua arkadaşlarımın duasını kabul eyle inşallah
Amin