Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

30 - NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. / niyeti 15 Kasım Salı
Allah'ım bana, eşime ve çocuklarıma sağlık, huzur, mutluluk nasip et.
Hastalığım şifa ver. Ameliyatım kolay geçsin. Çabuk iyileşeyim. Kimseye muhtaç olmayayım. Ailemin ve benim karşıma hep iyi insanlar çıkar Çocuklarımın okulda derslerinde başarılı olmalarını nasip et. Kızlarım yks sınavında başarılı olsunlar. İstedikleri yeri kazansınlar. Borçlarımız çabucak bitsin. Feraha erelim.Güzel günler yaşayalım. İsteklerimizi rahatlıkla yapalım. Rabbim bizi yolundan şaşırtma hep iyi insan olmayı sana layık olmayı nasip et. Duama dahil olan arkadaşlarımın gönüllerindeki dualarının gerçek olmasını nasip et.

31 - nursevdi Nurseven / niyeti 15 Kasım Salı
Adım Nurseven
Sorunsuz hamile kalmak hamileliğin rahat geçmesi ve sağlıklı sıhhatli çocuğumu kucağıma almak. İsteyen herkese Rabbim aratmadan evlat sahibi etsin. Okuyan arkadaşlarımın gönlündekini Rabbim kabul etsin

Sübhanallahi ve Bihamdihi Sübhanallahil Azim

Herkese kişi başı 100 adet okuyacağız

Günlük iki kişiye okuyacağız

Liste alıma kapalıdır.

2 gün üst üste bildirim yapmayanlar listeden çıkarılacaktır

NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. ve nursevdi nurseven canlar niyetlerinize okudum ALLAH kabul etsin aminnnn PiXiEE

NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. ve nursevdi nurseven niyetlerinize, çıkan arkadaş mavikelebeeeek yerine okudum ALLAH kabul etsin aminnn PiXiEE

NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. nursevdi niyetlerinize okudum. Rabbim dualarınızı kabul etsin

NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. nursevdi Her iki arkadaşa okudum ve niyetlerine bağışladım rabbim kabul etsin ❣❣

penyez83
PiXiEE

Bugünkü arkadaşlarım için okudum aminn

Bugünkü arkadaşların niyetine okudum Allah dileklerini ve dualarımızı kabul etsin penyez83 PiXiEE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…