Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

Merhaba hangi duaları okuyacagimizi paylaşmıştık günlük okuyup düzenli bildirim yapacaksanız ekleyelim sizi listeye özelden niyetinizi bana mesaj atın lütfen.
Günlük okuyup düzenli bildirim yaparım inşaAllah, tam olarak nasıl okunacak onu anlamadım başlangıç 01 Mart olacak kaç gün sürecek? Günde 2 kişi için yunus suresi ve ya fettah çekilecek onları inşaAllah yaparım, anlamadığım kaç gün sürecek? Niyetimi özelden atabilirim inşaAllah, Allah razı olsun

Günlük okuyup düzenli bildirim yaparım inşaAllah, tam olarak nasıl okunacak onu anlamadım başlangıç 01 Mart olacak kaç gün sürecek? Günde 2 kişi için yunus suresi ve ya fettah çekilecek onları inşaAllah yaparım, anlamadığım kaç gün sürecek? Niyetimi özelden atabilirim inşaAllah, Allah razı olsun
• Kişi başı 100 adet Hz Yunus duası ve 489 adet Ya Fettah okunacak
• Günde 2 kişi niyetine okuyacagiz yani günde toplam 200 adet Hz Yunus duası 978 adet Ya Fettah okunacak

Okunacak dualarımız ve sayıları bu şekilde

Şu anda listeye katılan 44 kişi var hergün iki niyet paylaşacağız 22 gün sürecek liste .katılan arkadaşlar olursa daha fazla sürer

Son düzenleme:
Ben size özelden mesaj attım mesajlara bakarsanız akliniza takılan birşey olursa özelden mesaj atarak sorabilirsiniz

Niyetinizi bana özelden gönderir misiniz

Back