- 23 Mayıs 2020
- 8.029
- 18.014
- 198
M
mavikelebeeek
canım siteye giriyorsun ancak bildirim yapmıyorsun niyetleri okudun mu ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnternetimde sıkıntı var. Mesaj gönderemedim çekmediği için. N Neselikalpler vemadamseker niyetlerine okudum
7 - @M_atruska niyeti için okumayanlar – 3 Kasım Perşembe
@mavikelebeeek
8 - @goah niyeti için okumayanlar - 3 Kasım Perşembe
@mavikelebeeek
9 - @HejaR12 niyeti için okumayanlar – 4 Kasım Cuma
@mavikelebeeek
10 - @Aktif Lora niyeti için okumayanlar - 4 Kasım Cuma
@mavikelebeeek
Onları da okudum
4 arkadaş niyetine okudun Allah kabul etsin inşallahCUMARTESİ & PAZAR NİYETLERİ
Herkese kişi başı 100 adet okuyacağız
Günlük iki kişiye okuyacağız
Liste alıma kapalıdır.
2 gün üst üste bildirim yapmayanlar listeden çıkarılacaktır.
11 - N Neselikalpler niyeti / 5 Kasım Cumartesi
Bismillahirrahnmanirrahim. Ya rabbim eşime hidayet ver onun kalbini temizle ve yumuşat ahlakını güzelleştir. Aramıza muhabbet ve sevgi ver. Yuvama huzur, mutluluk ver. Evlatlarımın ahlakını güzel eyle sana layık Salih ve Saliha kullar eyle.Hep birlikte mutlu bir şekilde yaşamayı nasip eyle amin.
12 -madamseker niyeti / 5 Kasım Cumartesi
Rabbim VİLDAN ve Mustafa kuluna birlik beraberlik , sağlık , dinginlik , birliktelik ver. Onların sohbetini muhabbetini her geçen gün arttır. Evleri her daim huzur ile dolsun. Yürüdükleri zorlu yolları aydınlığa ferahlığa çıkar dilediklerinden de güzel bir ömür eyle onları bir evin içinde yalnız bırakma katından sağlıklı , hayırlı , mutlu evlatlar ile hayırlı bir ömür sürdürebilmeyi nasip eyle . Onları içinde bulundukları acılardan isyanlardan koru kurtar . Dua eden tüm arkadaşlarının tüm dualarını hayır eyle karşılarına çıkar amin
13 -Sevgicik niyeti / 6 Kasım Pazar
Allahım karnımdaki evlatlarımızı hayırlı saglıklı sagsalim vaktinde kolay ve gönlümüze göre kucagımıza almayı ve evlatlarımızın hayırlı saglıklı bereketli uzun ömürlerinin olmasını nasip et Aminn
14 -sepulik niyeti / 6 Kasım Pazar
Haber beklediğim yere kadronun açılması ve beklediğim görüşme isteğinin hayırlısıyla gelmesi daha sonrasında ise görüşmenin olumlu gerçekleşerek kabul edilmem ve atamamın olması, hayırlısıyla mevcut yerimden oraya en hayırlı bir şekilde gidebilmem
- @ezgiisel
PiXiEE
- V Vavin
penyez83
Teach_Mavi
- @Cittaslow
- M M_atruska
goah
HejaR12
Aktif Lora
- N Neselikalpler
madamseker
Sevgicik
sepulik
- @zerefsann
Hali
- @Kimyonsu Annesi
- K Kipa2008
_rose_
- @MssPARE
begonvil1985
Jawlensky
- @madammor
- M Meva59
- M mavikelebeeek
- @Tiniminimavihanim
- @Calcifer
- K Kipa2008 - ikinci niyeti
begonvil1985 - ikinci niyeti
- @Gelincik78
- @Nevreste
- @nursevdi
aypare ackerman
- @Taze fasulye
- @Butimar-
SUHAN
- @kavs-i kuzah
Ssevincli
- @slnn12345
YagmurSendeanlarsn
Ben okudum bildirimi yapmıştım önden okuyorum11 - N Neselikalpler niyeti için okumayanlar – 5 Kasım Cumartesi
M M_atruska
K Kipa2008
_rose_
begonvil1985
Jawlensky
K Kipa2008 – ikinci niyeti
begonvil1985 – ikinci niyeti
YagmurSendeanlarsn
12 -madamseker niyeti için okumayanlar - 5 Kasım Cumartesi
M M_atruska
K Kipa2008
_rose_
begonvil1985
Jawlensky
YagmurSendeanlarsn
13 -Sevgicik niyeti için okumayanlar – 6 Kasım Pazar
V Vavin
Teach_Mavi
M M_atruska
goah
Aktif Lora
N Neselikalpler
sepulik
Hali
K Kipa2008
_rose_
begonvil1985
Jawlensky
M Meva59
M mavikelebeeek
aypare ackerman
SUHAN
YagmurSendeanlarsn
14 -sepulik niyeti için okumayanlar – 6 Kasım Pazar
V Vavin
Teach_Mavi
M M_atruska
goah
Aktif Lora
N Neselikalpler
sepulik
Hali
K Kipa2008
_rose_
begonvil1985
Jawlensky
M Meva59
M mavikelebeeek
aypare ackerman
SUHAN
YagmurSendeanlarsn
penyez83 bilgine canım
Canım iki kişi takip ediyoruz en son bildirimin cuma günü niyetleri için var bak mesajlarına
Tamam yazdım ama iletilmedi mi bilmiyorum önden gidiyorum listeyi yarıladım bilginiz olsunCanım iki kişi takip ediyoruz en son bildirimin cuma günü niyetleri için var bak mesajlarınacumartesi ve pazar niyetlerinin bildirimini yeni yaptın
CUMARTESİ & PAZAR NİYETLERİ
Herkese kişi başı 100 adet okuyacağız
Günlük iki kişiye okuyacağız
Liste alıma kapalıdır.
2 gün üst üste bildirim yapmayanlar listeden çıkarılacaktır.
11 - N Neselikalpler niyeti / 5 Kasım Cumartesi
Bismillahirrahnmanirrahim. Ya rabbim eşime hidayet ver onun kalbini temizle ve yumuşat ahlakını güzelleştir. Aramıza muhabbet ve sevgi ver. Yuvama huzur, mutluluk ver. Evlatlarımın ahlakını güzel eyle sana layık Salih ve Saliha kullar eyle.Hep birlikte mutlu bir şekilde yaşamayı nasip eyle amin.
12 -madamseker niyeti / 5 Kasım Cumartesi
Rabbim VİLDAN ve Mustafa kuluna birlik beraberlik , sağlık , dinginlik , birliktelik ver. Onların sohbetini muhabbetini her geçen gün arttır. Evleri her daim huzur ile dolsun. Yürüdükleri zorlu yolları aydınlığa ferahlığa çıkar dilediklerinden de güzel bir ömür eyle onları bir evin içinde yalnız bırakma katından sağlıklı , hayırlı , mutlu evlatlar ile hayırlı bir ömür sürdürebilmeyi nasip eyle . Onları içinde bulundukları acılardan isyanlardan koru kurtar . Dua eden tüm arkadaşlarının tüm dualarını hayır eyle karşılarına çıkar amin
13 -Sevgicik niyeti / 6 Kasım Pazar
Allahım karnımdaki evlatlarımızı hayırlı saglıklı sagsalim vaktinde kolay ve gönlümüze göre kucagımıza almayı ve evlatlarımızın hayırlı saglıklı bereketli uzun ömürlerinin olmasını nasip et Aminn
14 -sepulik niyeti / 6 Kasım Pazar
Haber beklediğim yere kadronun açılması ve beklediğim görüşme isteğinin hayırlısıyla gelmesi daha sonrasında ise görüşmenin olumlu gerçekleşerek kabul edilmem ve atamamın olması, hayırlısıyla mevcut yerimden oraya en hayırlı bir şekilde gidebilmem
- @ezgiisel
PiXiEE
- V Vavin
penyez83
Teach_Mavi
- @Cittaslow
- M M_atruska
goah
HejaR12
Aktif Lora
- N Neselikalpler
madamseker