Listeye yazılmadınız sadece yeni okunacak duaya katılır mısın diye etiket etmişcanım benı cıkartımısın lısteden -işlerin yogunlugundn duzenlı okuyamam.
Aynen bende gece başladım sonra başıma aklıma gelmeyen şeyler geliyo üzülüyorum.Ayyy ALLAH razı olsun Canım sağolasınben de okumaya başladım
2 kişi okunacak olunca dedim biraz yedeğim olsun
İYİ YAPMIŞSIN OKUMAYA BAŞLAMAKLAAynen bende gece başladım sonra başıma aklıma gelmeyen şeyler geliyo üzülüyorum.
Aynen valla. 4 kişiyi garantiledim şu andaİYİ YAPMIŞSIN OKUMAYA BAŞLAMAKLANASİPSE İLK 2 NİYET PAZARTESİ GÜNÜ PAYLAŞILACAK.. EN AZINDAN O GÜNE KADAR BİRAZ OKUYALIM
duaya kalımak mı istiyorsunuzBen de lütfen
Ben şu an değilde başka bi dua grububuza katiliyim misafirlerim var müsait olamam vebal altinda kalmak istemem.Benide unutmayip etiketlediginiz icin çok tesekkur ediyorum 1CANLARIM MERHABA BİR KAÇ GÜNE KADAR YENİ LİSTEMİZ BAŞLIYOR
12.000 Lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn
Listeye katılmak isteyen arkadaşlarım katılacağım bildirimi yapıp niyetlerini bana özelden atabilirler mi. Bildirimlerinizi yaparkenpenyez83 arkadaşımı da etiketlemeyi unutmayın listeleri ikimiz takip ediyoruz.
DÜZENLİ OKUYAMAYACAK OLAN, GÜNLÜK BİLDİRİM YAPAMAYACAK OLAN DUALARI GECİKTİRECEK OLAN ARKADAŞLARIM LÜTFEN LSTEYE KATILIM SAĞLAMASIN. İKİ GÜN GERİDE KALANLAR LİSTEDEN ÇIKARILACAKTIR.
ETİKET YAPMAYI UNUTTUĞUM ARKADAŞLARIM VAR İSE KUSURA BAKMASINLAR KIZLAR SİZLERİN AKLINA GELEN ARKADAŞIMIZ OLURSA SİZLER ETİKETLEYİN LÜTFEN. 12.000 TANEYİ KİŞİ SAYISINA BÖLEREK OKUYACAĞIZ
@ohbb-kaplan
@Mintimint
@Sadelikherseydir
@IcimdekiSonsuzDeniz
@Taze fasulye
@Cikolataparcacigi
@oznurvarol
@Mavihali
@Minnosprenses
@Mabellee
@ada_elif
@lucina06
@ShiningLife
@hayalleriolankiz
@Sevgicik
5 528mucizemmm
@mavikelebeeek
@papatyalikizz
@d u t
@rana20
@Asiltutku
@buglemm
@hersey_dua_ile
@OraEtLabora
@Life light
@Assos32
@Cemoos
@Nevreste
@ezgiisel
Nefes0858
Y yagmurdansonra
@Cittaslow
Saliha40
@zeynepmuratselo
kavs-i kuzah
@Butimar-
@anabel lee
@Btlaydnz23
@pembe4044
hoşgeldin canım "Lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn." hz yunus duasını;
günlük 2 arkadaşımızın niyetine okuyacağız şuan sayı net değil 280 + 280 gibi yani ortalama günlük 550 gibi düşünün ..
bu sayıyı okurum ve günlük bildirimi mi yaparım aksi bir durum olursa grubu habersiz bırakmam diyorsanızPiXiEE ve bana özelden niyetinizi atınız sizi de okuma listesine alalım
not : zaten 2 gün üst üste bildirim yapamazsanız listeden otomatik çıkarılıyorsunuz .... sebebi ise dualar günlük okunup bitmesi için
Varım diyordu12.000 Lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn
DÜZENLİ OKUYAMAYACAK OLAN, GÜNLÜK BİLDİRİM YAPAMAYACAK OLAN DUALARI GECİKTİRECEK OLAN ARKADAŞLARIM LÜTFEN LİSTEYE KATILIM SAĞLAMASIN. İKİ GÜN GERİDE KALANLAR LİSTEDEN ÇIKARILACAKTIR.
1 -Ssevincli
2 -RedGirl
3 -penyez83
4 -duayamuhtaciz
5 - K Kipa2008
6 -Sohrab
7-i p e k
8 -D u t
9 -Teach_Mavi
10 -Cuel
11 -flamel
12 -madamseker
13 -HejaR12
14 - M M_atruska
15 -Jawlensky
16 -@begonvil1985
17 -begonvil1985 – ikinci niyeti
18 -kavs-i kuzah
19 -goah
20 -Tiniminimavihanim
21 -YagmurSendeanlarsn
22 -YagmurSendeanlarsn annesi
23 - GÜLÇİN
24 - A Asya89
25 -Melan-kolik5
26 -The
27 - M Meva59
28 -_rose_
29 -DantelKiz
30 -Sehrazat6
31 - P Papatya016
32 -nursevdi
33 -La fontaine
34 -Aktif Lora
35 -PiXiEE
36 -kavs-i kuzah
37 - K Kipa2008 – ikinci niyeti
38 -YagmurSendeanlarsn –annesi ikinci niyeti
Gelincik78
sunpineapple
Madammor
V Vavin
@Ada-anne
E Emremir
5 528mucizemmm Tuğçe canımEuzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim
Kovulmuş Şeytan'ın şerrinden Allah'a sığınırım
ALLAH'IMNiyet ediyoruz
HZ YUNUS (a.s ) gibi dua etmeye; İçinde bulunduğu durumdan kurtulması neredeyse imkansız iken Allah'a şu duayı etmişti;
"Lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn. "
Duanın anlamı "Seni her türlü noksanlıktan tenzih ederim. Şüphesiz ben kendine zulmedenlerden oldum." şeklindedir.
Bizlerin dualarını da kabul eyle ALLAH'ım aminnnnnn
** HANIMLAR LİSTEMİZ ŞİMDİLİK BU ŞEKİLDEDİR **
NİYETLERİNİPiXiEE ATMIŞ OLAN ARKADAŞLAR VAR, SİZDEN RİCAM NİYETLERİNİZİ BANA ÖZELDEN MESAJ ATARMISINIZ YAVAŞ YAVAŞ LİSTEYİ DÜZENLEYEYİM PAZARTESİDEN BU YANA PİXİEE DEN HABER YOK ÇÜNKÜ
OKUMA SIRALAMASINIPiXiEE GİBİ YAPACAĞIM NİYETİNİ MESAJ ATANI HEMEN LİSTEYE YAZIYORDU BÖYLELİKLE LİSTE KENDİLİĞİNDEN OLUŞUYORDU
Ssevincli
PiXiEE
GÜLÇİN
penyez83
penyez83 2.niyet
Sohrab
Jawlensky
HejaR12
Madammor
flamel
Cuel
goah
Gelincik78
Teach_Mavi
madamseker
RedGirl
D u t (dut)
Sehrazat6
duayamuhtaciz
K Kipa2008
K Kipa2008 2.niyet
nursevdi
M M_atruska
Melan-kolik5
kavs-i kuzah
Aktif Lora
i p e k
A Asya89
begonvil1985
begonvil1985 2.niyet
DantelKiz
sunpineapple
_rose_
Tiniminimavihanim
@Ada-anne
M Meva59
V Vavin
La fontaine
P Papatya016
YagmurSendeanlarsn
YagmurSendeanlarsn 2.niyet
The
HERKESİN NİYETİ MESAJ OLARAK GELİP LİSTE TAMAMLANDIĞINDA OKUMAYA BAŞLAYACAĞIZ İNŞAALLAH
ŞUAN 42 KİŞİYİZ VE GÜNLÜK BİR KİŞİYE OKUYACAĞIZ
ERKEN BİLDİRİMLER GELİR DUASI OKUNAN KİŞİ BİTERSE, HEMEN SIRADAKİ DUAYI PAYLAŞIRIZ
Teşekkür ederim canım Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah ben oğluşum biraz büyüyene kadar katilamam kimsenin hakkına girmek istemiyorumCANLARIM MERHABA BİR KAÇ GÜNE KADAR YENİ LİSTEMİZ BAŞLIYOR
12.000 Lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn
Listeye katılmak isteyen arkadaşlarım katılacağım bildirimi yapıp niyetlerini bana özelden atabilirler mi. Bildirimlerinizi yaparkenpenyez83 arkadaşımı da etiketlemeyi unutmayın listeleri ikimiz takip ediyoruz.
DÜZENLİ OKUYAMAYACAK OLAN, GÜNLÜK BİLDİRİM YAPAMAYACAK OLAN DUALARI GECİKTİRECEK OLAN ARKADAŞLARIM LÜTFEN LSTEYE KATILIM SAĞLAMASIN. İKİ GÜN GERİDE KALANLAR LİSTEDEN ÇIKARILACAKTIR.
ETİKET YAPMAYI UNUTTUĞUM ARKADAŞLARIM VAR İSE KUSURA BAKMASINLAR KIZLAR SİZLERİN AKLINA GELEN ARKADAŞIMIZ OLURSA SİZLER ETİKETLEYİN LÜTFEN. 12.000 TANEYİ KİŞİ SAYISINA BÖLEREK OKUYACAĞIZ
@ohbb-kaplan
@Mintimint
@Sadelikherseydir
@IcimdekiSonsuzDeniz
@Taze fasulye
@Cikolataparcacigi
@oznurvarol
@Mavihali
@Minnosprenses
@Mabellee
@ada_elif
@lucina06
@ShiningLife
@hayalleriolankiz
@Sevgicik
5 528mucizemmm
@mavikelebeeek
@papatyalikizz
@d u t
@rana20
@Asiltutku
@buglemm
@hersey_dua_ile
@OraEtLabora
@Life light
@Assos32
@Cemoos
@Nevreste
@ezgiisel
Nefes0858
Y yagmurdansonra
@Cittaslow
Saliha40
@zeynepmuratselo
kavs-i kuzah
@Butimar-
@anabel lee
@Btlaydnz23
@pembe4044
Evet dua etmek ve kendim için de dua istiyorumduaya kalımak mı istiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?