Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

TABİKİİ CANIMM ABLANIZIM HEPİNİZİN SANIRIM EN BÜYÜK BEN DEĞİLİM PiXiEE VAR O DA BENİM ABLAM

8 aylik daha çok küçük ama hani bebekler agular sesler çıkarır ya biz onu hiç yaşamadık kendi kendine ses çıkarıyor nesnelere de çıkarıyor ama biz konuştuğumuz da hiç ses cikarmiyor
canım inşallah korktugunuz gibi bir durum yoktur. farklı bir durum olsa doktorunuz mutllaka farkederdi bazı durumları değişiyor bu tespit için çok çok erken bir ay zaten içini ferah tut canım

8 aylik daha çok küçük ama hani bebekler agular sesler çıkarır ya biz onu hiç yaşamadık kendi kendine ses çıkarıyor nesnelere de çıkarıyor ama biz konuştuğumuz da hiç ses cikarmiyor
TAKİP EDİNİZ ŞUAN PEK ANLAŞILMAZ NE OLDUĞU... KONTROLDE DİL ALTINA DA BAKTIRINIZ DİL BAĞI DERLER... 1 YAŞ GİBİ NETLEŞİR ... GÖZ TEMASINIZ NASIL YANİ KONUŞURKEN SİZE BAKIYOR MU

TAKİP EDİNİZ ŞUAN PEK ANLAŞILMAZ NE OLDUĞU... KONTROLDE DİL ALTINA DA BAKTIRINIZ DİL BAĞI DERLER... 1 YAŞ GİBİ NETLEŞİR ... GÖZ TEMASINIZ NASIL YANİ KONUŞURKEN SİZE BAKIYOR MU
Dil bagi hafif var ama nesnelere ses çıkarıyor biz konusunca karşılık verir gibi ses cikarmiyor bazen dinliyor gibi bazen etrafı karistirma peşinde

Ben bu ara biraz yoğun geçiriyorum canım sürekli takip edemeyebilirim. Birdaha ki listeye katılırım inşallah

C Cilek kizzz niyetine okudum
PiXiEE

Anca yazabiliyorım beni unutamadığınız için teşekkürler katılmak isterim, niyetimi yazarım özelden, şuan adetliyim, sanırım adetliyken okunmuyor

Son iki arkadaş için de okudum.Rabbim niyetlerini kabul etsin inşallah PiXiEE ve penyez83 Yeni duaya bende katılmak istiyorum

Katilmak isterim ama yuzum yok
Gunluk bildirim yapamayanlardanim bende
Malesef

Anca yazabiliyorım beni unutamadığınız için teşekkürler katılmak isterim, niyetimi yazarım özelden, şuan adetliyim, sanırım adetliyken okunmuyor
Canım seni yazmıştım katılım listesine geleceğini hissettim dua niyetine okunduğu için regli döneminde okunuyor ben bir çok yere sordum sende içim rahat etsin diyorsan sor bi araştır aklın kalmasın

Begonvil1985 içinde okudum Rabbim hepimizin duasını kabul etsin
Yeni listeye katılmoyorum günü gününe okumak önemli burda Allah razı olsun çok idare ettiniz okumayanları gecikenleri haktır bu hakkınızı helal edin banada
penyez83
PiXiEE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…