Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geride kalıyorum farkındayım çok mahçup oldum sizede. Yetişemiyorum bazen. Okumaya devam edicem. Sıra kimde şuanPiXiEE canım 14 temmuz aktif lora için ben çilek kız yerine okudum bilgine
C Cilek kizzzcanım çıkarma ben onun yerine okumaya devam edicem bir çok arkadaş önden gidiyor ve çoğu niyetine okudu .. sayılarda değişmesin listeyi yarıladık zaten benden yana helal olsun var demek ki bir sıkıntısı giremiyor siteye
ALLAH razı olsun canım senden çok teşekkür ederim elimden geldikçe okumaya çalışıyorum rabbim gönlünden kalbinden geçenin hayırlısını nasip etsn sana
20 - madamseker /VİLDAN niyeti – 21 Temmuz Perşembe
Allahım Atiye kızı VİLDAN kulunun sağlıklı bir evlat sahibi olabilmesini nasip eyle . Senden büyük senden kudretli yoktur . Senden dilediği hayırlı sağlıklı sıhhatli evladı sen eşine ve kendisine nasip eyle . Bundan sonraki testleri , tahlilleri, doktor kontrolleri sağlıkla kolaylıkla ilerlesin. Daha ileri bir tedaviye gerek kalmadan hayırlısı ile sağlıkla bir hamilelik geçirsin inşallah. Sen bu kulunun evinde çocuk sesini eksik etme , eşini ve VİLDAN kulunu tek başına bırakma onlara Salih ya da Saliha evlatlar nasip eyle .çocuk Özlem’i çeken tüm kullarına tez zamanda hayırlarlı sağlıklı evlatlar nasip eyle . Sen kullarını evlat hasretiyle sınama rabbim. Evladı olanların ailesine vatanına milletine hayırlı evlatlar olarak yetiştirebilmeleri nasip eyle . Ya Muhammed(s.a.v) seni de duama elçi kıldım sende VİLDAN kulunun dualarının kabulü için Allah’a dua et . Onların yaşadığı evlat hasretini tamamına erdir. Darda olanlara bolluk bereket , şifa dileyenlere şifa nasip eyle . Sen bizi hayırlı kulların arasında eyle . Duaya amin diyen tüm dostlarımın dualarını kabul eyle . Amin
1 - SUHAN
2 - pembe4044
3 - Teach_Mavi
4 - sunpineapple
5 - M Meva59
6 - @Kendikendine
7 - goah
8 - duayamuhtaciz
9 - begonvil1985
10- Gülçin
11 - @Btlaydnz23
12 - nursevdi
13 - Aktif Lora
14 - Aktif Lora – Kardeşi
15 - Butimar-
16 - Sohrab
17- Z zeynepmuratselo
18- C Calcifer
19 - Jawlensky
20 - madamseker
21- PiXiEE
22 - i p e k
23 - kavs-i kuzah
24 - The
25 - V Vavin
26 - Gelincik78
27- penyez83
28 - Madammor
29 - DantelKiz
30 - La fontaine
31 - C Cilek kizzz
32 -@begonvil1985 – ikinci niyeti
ALLAH razı olsun canım senden çok teşekkür ederim elimden geldikçe okumaya çalışıyorum rabbim gönlünden kalbinden geçenin hayırlısını nasip etsn sana
Tamam canm okumaya başladım zaten birazdan bitirmiş olurmC Cilek kizzz canım senin yerine ben gecikenleri okudum
Madamseker niyetinde kaldın yarın sabah 09.00 kadar okuyup bildirimi yap lütfen
Tamam canmBurayı habersiz bırakma okuduğun kadar yaz üzerini ben tamamlarım destek olurum
Kimsenin hakkına girme canım herkes günlük okumaya çalışıyor
madamseker için okudum canım Allah kanul etsin18 - C Calcifer niyeti için okumayanlar– 19 Temmuz Salı
SUHAN
@Kendikendine
Aktif Lora – Kardeşi
The
La fontaine
19 - Jawlensky /MERVE niyeti – 20 Temmuz Çarşamba
pembe4044
Aktif Lora
Aktif Lora – Kardeşi
Butimar-
Z zeynepmuratselo
C Calcifer
i p e k
The
V Vavin
Gelincik78
Madammor
La fontaine
C Cilek kizzz
20 - madamseker /VİLDAN niyeti için okumayanlar – 21 Temmuz Perşembe
pembe4044
sunpineapple
M Meva59
goah
begonvil1985
Gülçin
@Btlaydnz23
nursevdi
Aktif Lora
Aktif Lora – Kardeşi
Butimar-
Z zeynepmuratselo
C Calcifer
Jawlensky
PiXiEE
i p e k
kavs-i kuzah
The
V Vavin
Gelincik78
Madammor
La fontaine
C Cilek kizzz
begonvil1985 – ikinci niyeti
CANIM DUA PAYLAŞILINCA ONUN ALTINA OKUDUM YANITI YAP TAMAM MI
Niyetine okuduk ben ve kardeşim PiXiEE12.000 ‘’ Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin ve Ala Ali Seyyidina Muhammed’’
Liste alımlara kapalıdır. Yeni listeye katılmak isteyen bildirim yapabilir.
Kişi başı (bir arkadaşımızın niyeti için )bir kişi için 375 tane okunacak.
iki gün üst üste bildirim yapmayan arkadaşım listeden çıkarılacaktır.
Okumaların bir sonraki gün saat 10:00 ‘ a kadar bitirilmiş ve bildirim yapılmış olmasını rica ediyorum.
21 - PiXiEE FİLİZ niyeti – 22 Temmuz Cuma
Allah’ım Filiz kulunun kızını sana inanan peygamber efendimize inanan kitabımıza inanan salih kullarından nasip eyle Ya Rabbim. Vatanına annesine babasına hayırlı evlat olmasını, sağlıkla sıhhatle huzurla büyümesini, akıllı oturaklı kendini bilen aklıselim, vicdan sahibi, çalışkan bir insan olmasını nasip eyle Ya Rabbim. Onu büyütme yolunda bana ve eşime afiyet, sıhhat ve sağlık ver Allah’ım. Tüm annelerin evlatlarını iyi insanlarla karşılaştır evlat isteyen kullarının kucağını boş bırakma Allah’ım. Filiz kulunun yuvasından huzuru saygıyı sevgiyi eksik etme, kalplerinden imanlarını eksik etme, senin yolunda sağlıklı bir ömür nasip et Ya Rabbim. Karşılaştığı ve karşılaşacağı tüm haksızlıkları sana havale ediyor Rabbim kulunun hakkını sen ver, eşi de kendisi de işlerinde maddi manevi hak ettikleri yerlere gelsinler emeklerinin karşılıklarını alsınlar Allah’ım. Kötülük etmek isteyenleri, art niyetli insanları onlardan uzak tut, sen onları koru kolla Ya Rabbim. Sende başka sığınacak dalları yok sen onları himayenden çıkarma Ya Rabbim. Onların dualarına Amin diyen arkadaşlarının da gönlünden geçenlerin en hayırlılarını nasip eyle Ya Rabbim. Amin
1 - SUHAN
2 - pembe4044
3 - Teach_Mavi
4 - sunpineapple
5 - M Meva59
6 - @Kendikendine
7 - goah
8 - duayamuhtaciz
9 - begonvil1985
10 - Kadriye kızı GÜLÇİN
11 - @Btlaydnz23
12 - nursevdi