• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

C Cilek kizzz canım senin yerine nursevdi ve Aktif Lora niyetine okudum daha fazla duaların bitmesi gecikmesin diye:dua:

sen okudun ise başka eksiğin olan arkadaşların niyetine bağışlayıp yazarsın buraya

nursevdi nursevdi nurseven canım :KK36:
Aktif Lora Aktif Lora ayşem canım :KK36:

dualarınız tamamlandı çok şükür ALLAH niyetlerinizi kabul etsin aminnnnnnnn

PiXiEE PiXiEE bilgine canım :KK36:
PiXiEE PiXiEE canım 14 temmuz aktif lora için ben çilek kız yerine okudum bilgine

C Cilek kizzz canım okumalarda sürekli gecikme yaşıyorsun bu şekilde mi devam edecek hep eğer bu şekilde devam edecekse seni listeden çıkaracağım

1 - SUHAN SUHAN

2 - pembe4044 pembe4044

3 - Teach_Mavi Teach_Mavi

4 - sunpineapple sunpineapple

5 - M Meva59

6 - @Kendikendine

7 - goah goah

8 - duayamuhtaciz duayamuhtaciz

9 - begonvil1985 begonvil1985

10- Gülçin

11 - @Btlaydnz23

12 - nursevdi nursevdi

13 - Aktif Lora Aktif Lora

14 - Aktif Lora Aktif Lora – Kardeşi

15 - Butimar- Butimar-

16 - Sohrab Sohrab

17- Z zeynepmuratselo

18- C Calcifer

19 - Jawlensky Jawlensky

20 - madamseker madamseker

21- PiXiEE PiXiEE

22 - i p e k i p e k

23 - kavs-i kuzah kavs-i kuzah

24 - The The

25 - V Vavin

26 - Gelincik78 Gelincik78

27- penyez83 penyez83

28 - Madammor Madammor

29 - DantelKiz DantelKiz

30 - La fontaine La fontaine

31 - C Cilek kizzz

32 -@begonvil1985 – ikinci niyeti

canım çıkarma ben onun yerine okumaya devam edicem bir çok arkadaş önden gidiyor ve çoğu niyetine okudu .. sayılarda değişmesin listeyi yarıladık zaten benden yana helal olsun var demek ki bir sıkıntısı giremiyor siteye

Canim ben tüm listeyi önden okudum.
Sinava az kaldi bayram , ardindan dersler icin kamp aşiri yogunluk oldu.
Siteyi ve sirayi takipte zorlandim okudum ama bildirim yapamadim kusura bakmayin.

PiXiEE PiXiEE kendikendine fatma arkadaşımız bunu mesaj olarak attı olurda bildirim yapamazsam diye bilgi verdi
19 temmuz niyetini okudu bilgine

C Cilek kizzz canım özelden de yazdım ses seda yok senden :olamaz: arkadaşların duaları çok geçikti bu sebeple senin yerine
15 temmuz aktif lora kardeşi
16 temmuz butimar feyza
17 temmuz sohrab
18 temmuz zeynepmuratselo

niyetlerinize okudum canlar :dua: ALLAH kabul etsin aminnn

Aktif Lora Aktif Lora KARDEŞİ
Butimar- Butimar- feyza
Sohrab Sohrab

CANLAR :KK68:DUALARINIZ TAMAMLANDI ÇOK ŞÜKÜR ALLAH NİYETLERİNİZ KABUL ETSİN AMİNNNNNN

PiXiEE PiXiEE bilgine canımmmm :KK200:
Allah razı olsun hepinizden teşekkür ederim 💖

Canim ben tüm listeyi önden okudum.
Sinava az kaldi bayram , ardindan dersler icin kamp aşiri yogunluk oldu.
Siteyi ve sirayi takipte zorlandim okudum ama bildirim yapamadim kusura bakmayin.

PiXiEE PiXiEE kendikendine fatma arkadaşımız bunu mesaj olarak attı olurda bildirim yapamazsam diye bilgi verdi
19 temmuz niyetini okudu bilgine
ben @Kendikendine direk okudu olarak işaretliyorum o zaman canım

20 - madamseker madamseker /VİLDAN niyeti – 21 Temmuz Perşembe
Allahım Atiye kızı VİLDAN kulunun sağlıklı bir evlat sahibi olabilmesini nasip eyle . Senden büyük senden kudretli yoktur . Senden dilediği hayırlı sağlıklı sıhhatli evladı sen eşine ve kendisine nasip eyle . Bundan sonraki testleri , tahlilleri, doktor kontrolleri sağlıkla kolaylıkla ilerlesin. Daha ileri bir tedaviye gerek kalmadan hayırlısı ile sağlıkla bir hamilelik geçirsin inşallah. Sen bu kulunun evinde çocuk sesini eksik etme , eşini ve VİLDAN kulunu tek başına bırakma onlara Salih ya da Saliha evlatlar nasip eyle .çocuk Özlem’i çeken tüm kullarına tez zamanda hayırlarlı sağlıklı evlatlar nasip eyle . Sen kullarını evlat hasretiyle sınama rabbim. Evladı olanların ailesine vatanına milletine hayırlı evlatlar olarak yetiştirebilmeleri nasip eyle . Ya Muhammed(s.a.v) seni de duama elçi kıldım sende VİLDAN kulunun dualarının kabulü için Allah’a dua et . Onların yaşadığı evlat hasretini tamamına erdir. Darda olanlara bolluk bereket , şifa dileyenlere şifa nasip eyle . Sen bizi hayırlı kulların arasında eyle . Duaya amin diyen tüm dostlarımın dualarını kabul eyle . Amin

1 - SUHAN SUHAN

2 - pembe4044 pembe4044

5 - M Meva59

6 - @Kendikendine

7 - goah goah

10- Gülçin

11 - @Btlaydnz23

12 - nursevdi nursevdi

13 - Aktif Lora Aktif Lora

14 - Aktif Lora Aktif Lora – Kardeşi

15 - Butimar- Butimar-

16 - Sohrab Sohrab

17- Z zeynepmuratselo

18- C Calcifer

19 - Jawlensky Jawlensky

20 - madamseker madamseker

21- PiXiEE PiXiEE

22 - i p e k i p e k

23 - kavs-i kuzah kavs-i kuzah

24 - The The

25 - V Vavin

26 - Gelincik78 Gelincik78

27- penyez83 penyez83

28 - Madammor Madammor

29 - DantelKiz DantelKiz

30 - La fontaine La fontaine

31 - C Cilek kizzz

32 -@begonvil1985 – ikinci niyeti

20 - madamseker madamseker /VİLDAN niyeti – 21 Temmuz Perşembe
Allahım Atiye kızı VİLDAN kulunun sağlıklı bir evlat sahibi olabilmesini nasip eyle . Senden büyük senden kudretli yoktur . Senden dilediği hayırlı sağlıklı sıhhatli evladı sen eşine ve kendisine nasip eyle . Bundan sonraki testleri , tahlilleri, doktor kontrolleri sağlıkla kolaylıkla ilerlesin. Daha ileri bir tedaviye gerek kalmadan hayırlısı ile sağlıkla bir hamilelik geçirsin inşallah. Sen bu kulunun evinde çocuk sesini eksik etme , eşini ve VİLDAN kulunu tek başına bırakma onlara Salih ya da Saliha evlatlar nasip eyle .çocuk Özlem’i çeken tüm kullarına tez zamanda hayırlarlı sağlıklı evlatlar nasip eyle . Sen kullarını evlat hasretiyle sınama rabbim. Evladı olanların ailesine vatanına milletine hayırlı evlatlar olarak yetiştirebilmeleri nasip eyle . Ya Muhammed(s.a.v) seni de duama elçi kıldım sende VİLDAN kulunun dualarının kabulü için Allah’a dua et . Onların yaşadığı evlat hasretini tamamına erdir. Darda olanlara bolluk bereket , şifa dileyenlere şifa nasip eyle . Sen bizi hayırlı kulların arasında eyle . Duaya amin diyen tüm dostlarımın dualarını kabul eyle . Amin

1 - SUHAN SUHAN

2 - pembe4044 pembe4044

5 - M Meva59

6 - @Kendikendine

7 - goah goah

10- Gülçin

11 - @Btlaydnz23

12 - nursevdi nursevdi