Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

PiXiEE canım 14 temmuz aktif lora için ben çilek kız yerine okudum bilgine

canım çıkarma ben onun yerine okumaya devam edicem bir çok arkadaş önden gidiyor ve çoğu niyetine okudu .. sayılarda değişmesin listeyi yarıladık zaten benden yana helal olsun var demek ki bir sıkıntısı giremiyor siteye

Canim ben tüm listeyi önden okudum.
Sinava az kaldi bayram , ardindan dersler icin kamp aşiri yogunluk oldu.
Siteyi ve sirayi takipte zorlandim okudum ama bildirim yapamadim kusura bakmayin.

PiXiEE kendikendine fatma arkadaşımız bunu mesaj olarak attı olurda bildirim yapamazsam diye bilgi verdi
19 temmuz niyetini okudu bilgine

Allah razı olsun hepinizden teşekkür ederim

ben @Kendikendine direk okudu olarak işaretliyorum o zaman canım

20 - madamseker /VİLDAN niyeti – 21 Temmuz Perşembe
Allahım Atiye kızı VİLDAN kulunun sağlıklı bir evlat sahibi olabilmesini nasip eyle . Senden büyük senden kudretli yoktur . Senden dilediği hayırlı sağlıklı sıhhatli evladı sen eşine ve kendisine nasip eyle . Bundan sonraki testleri , tahlilleri, doktor kontrolleri sağlıkla kolaylıkla ilerlesin. Daha ileri bir tedaviye gerek kalmadan hayırlısı ile sağlıkla bir hamilelik geçirsin inşallah. Sen bu kulunun evinde çocuk sesini eksik etme , eşini ve VİLDAN kulunu tek başına bırakma onlara Salih ya da Saliha evlatlar nasip eyle .çocuk Özlem’i çeken tüm kullarına tez zamanda hayırlarlı sağlıklı evlatlar nasip eyle . Sen kullarını evlat hasretiyle sınama rabbim. Evladı olanların ailesine vatanına milletine hayırlı evlatlar olarak yetiştirebilmeleri nasip eyle . Ya Muhammed(s.a.v) seni de duama elçi kıldım sende VİLDAN kulunun dualarının kabulü için Allah’a dua et . Onların yaşadığı evlat hasretini tamamına erdir. Darda olanlara bolluk bereket , şifa dileyenlere şifa nasip eyle . Sen bizi hayırlı kulların arasında eyle . Duaya amin diyen tüm dostlarımın dualarını kabul eyle . Amin

1 - SUHAN

2 - pembe4044

3 - Teach_Mavi

4 - sunpineapple

5 - M Meva59

6 - @Kendikendine

7 - goah

8 - duayamuhtaciz

9 - begonvil1985

10- Gülçin

11 - @Btlaydnz23

12 - nursevdi

13 - Aktif Lora

14 - Aktif Lora – Kardeşi

15 - Butimar-

16 - Sohrab

17- Z zeynepmuratselo

18- C Calcifer

19 - Jawlensky

20 - madamseker

21- PiXiEE

22 - i p e k

23 - kavs-i kuzah

24 - The

25 - V Vavin

26 - Gelincik78

27- penyez83

28 - Madammor

29 - DantelKiz

30 - La fontaine

31 - C Cilek kizzz

32 -@begonvil1985 – ikinci niyeti

Hatırlatma olsun diyemi tekrar paylaştın canım

Paylaşmıştın zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…