Ya çok güzel kalbin varC Cilek kizzz canım özelden de yazdım ses seda yok sendenarkadaşların duaları çok geçikti bu sebeple senin yerine
15 temmuz aktif lora kardeşi
16 temmuz butimar feyza
17 temmuz sohrab
18 temmuz zeynepmuratselo
niyetlerinize okudum canlarALLAH kabul etsin aminnn
Aktif Lora KARDEŞİ
Butimar- feyza
Sohrab
CANLARDUALARINIZ TAMAMLANDI ÇOK ŞÜKÜR ALLAH NİYETLERİNİZ KABUL ETSİN AMİNNNNNN
PiXiEE bilgine canımmmm
Sağol canım senin kalbinin güzel görmesindenYa çok güzel kalbin varkeske destek olsaydık
Allah razı olsun canım, iyiki varsınC Cilek kizzz canım özelden de yazdım ses seda yok sendenarkadaşların duaları çok geçikti bu sebeple senin yerine
15 temmuz aktif lora kardeşi
16 temmuz butimar feyza
17 temmuz sohrab
18 temmuz zeynepmuratselo
niyetlerinize okudum canlarALLAH kabul etsin aminnn
Aktif Lora KARDEŞİ
Butimar- feyza
Sohrab
CANLARDUALARINIZ TAMAMLANDI ÇOK ŞÜKÜR ALLAH NİYETLERİNİZ KABUL ETSİN AMİNNNNNN
PiXiEE bilgine canımmmm
Aminnnnnn canım cümlemizinAllah razı olsun canım, iyiki varsınemegıne sağlık, rabbim güzel kalbinin mukafatını versin her daim
Burdayım canimmm okudummm
TESEKKUR EDERIM HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN
YARIN İZİNLİ OLACAĞIM İÇİN YARININ DUASINI VE PERŞEMBE DUASINI BUGÜNDEN PAYLAŞIYORUM KIZLAR
19 -Jawlensky /MERVE niyeti – 20 Temmuz Çarşamba
Allah'ım bana eşime çocuklarımıza anneme babama uzun sağlıklı huzurlu ömür ver. Paramiza bereket ver borçlarımızı ödemeyi nasip et. Ehliyetimi kolaylıkla almayı kpssden de yeterli puanı alıp gönlümdeki yere atanmayı bana nasip eyle. Rabbim yıllardır içimde yara, sen biliyorsun, atanmam için bana yardım et. Duama amin diyen arkadaşlarımın da gönüllerindeki muradı ver. Amin.
20 -madamseker /VİLDAN niyeti – 21 Temmuz Perşembe
Allahım Atiye kızı VİLDAN kulunun sağlıklı bir evlat sahibi olabilmesini nasip eyle . Senden büyük senden kudretli yoktur . Senden dilediği hayırlı sağlıklı sıhhatli evladı sen eşine ve kendisine nasip eyle . Bundan sonraki testleri , tahlilleri, doktor kontrolleri sağlıkla kolaylıkla ilerlesin. Daha ileri bir tedaviye gerek kalmadan hayırlısı ile sağlıkla bir hamilelik geçirsin inşallah. Sen bu kulunun evinde çocuk sesini eksik etme , eşini ve VİLDAN kulunu tek başına bırakma onlara Salih ya da Saliha evlatlar nasip eyle .çocuk Özlem’i çeken tüm kullarına tez zamanda hayırlarlı sağlıklı evlatlar nasip eyle . Sen kullarını evlat hasretiyle sınama rabbim. Evladı olanların ailesine vatanına milletine hayırlı evlatlar olarak yetiştirebilmeleri nasip eyle . Ya Muhammed(s.a.v) seni de duama elçi kıldım sende VİLDAN kulunun dualarının kabulü için Allah’a dua et . Onların yaşadığı evlat hasretini tamamına erdir. Darda olanlara bolluk bereket , şifa dileyenlere şifa nasip eyle . Sen bizi hayırlı kulların arasında eyle . Duaya amin diyen tüm dostlarımın dualarını kabul eyle . Amin
SUHAN
pembe4044
Teach_Mavi
sunpineapple
M Meva59
@Kendikendine
goah niyeti
duayamuhtaciz
begonvil1985
Gülçin
@Btlaydnz23
nursevdi
Aktif Lora
Aktif Lora – Kardeşi
Butimar-
Sohrab
Z zeynepmuratselo
C Calcifer
Jawlensky
madamseker
PiXiEE
i p e k
kavs-i kuzah
The
V Vavin
Gelincik78
penyez83
Madammor
DantelKiz
La fontaine
C Cilek kizzz
begonvil1985 – ikinci niyeti
YARIN İZİNLİ OLACAĞIM İÇİN YARININ DUASINI VE PERŞEMBE DUASINI BUGÜNDEN PAYLAŞIYORUM KIZLAR
19 -Jawlensky /MERVE niyeti – 20 Temmuz Çarşamba
Allah'ım bana eşime çocuklarımıza anneme babama uzun sağlıklı huzurlu ömür ver. Paramiza bereket ver borçlarımızı ödemeyi nasip et. Ehliyetimi kolaylıkla almayı kpssden de yeterli puanı alıp gönlümdeki yere atanmayı bana nasip eyle. Rabbim yıllardır içimde yara, sen biliyorsun, atanmam için bana yardım et. Duama amin diyen arkadaşlarımın da gönüllerindeki muradı ver. Amin.
20 -madamseker /VİLDAN niyeti – 21 Temmuz Perşembe
Allahım Atiye kızı VİLDAN kulunun sağlıklı bir evlat sahibi olabilmesini nasip eyle . Senden büyük senden kudretli yoktur . Senden dilediği hayırlı sağlıklı sıhhatli evladı sen eşine ve kendisine nasip eyle . Bundan sonraki testleri , tahlilleri, doktor kontrolleri sağlıkla kolaylıkla ilerlesin. Daha ileri bir tedaviye gerek kalmadan hayırlısı ile sağlıkla bir hamilelik geçirsin inşallah. Sen bu kulunun evinde çocuk sesini eksik etme , eşini ve VİLDAN kulunu tek başına bırakma onlara Salih ya da Saliha evlatlar nasip eyle .çocuk Özlem’i çeken tüm kullarına tez zamanda hayırlarlı sağlıklı evlatlar nasip eyle . Sen kullarını evlat hasretiyle sınama rabbim. Evladı olanların ailesine vatanına milletine hayırlı evlatlar olarak yetiştirebilmeleri nasip eyle . Ya Muhammed(s.a.v) seni de duama elçi kıldım sende VİLDAN kulunun dualarının kabulü için Allah’a dua et . Onların yaşadığı evlat hasretini tamamına erdir. Darda olanlara bolluk bereket , şifa dileyenlere şifa nasip eyle . Sen bizi hayırlı kulların arasında eyle . Duaya amin diyen tüm dostlarımın dualarını kabul eyle . Amin
SUHAN
pembe4044
Teach_Mavi
sunpineapple
M Meva59
@Kendikendine
goah niyeti
duayamuhtaciz
begonvil1985
Gülçin
@Btlaydnz23
nursevdi
Aktif Lora
Aktif Lora – Kardeşi
Butimar-
Sohrab
Z zeynepmuratselo
C Calcifer
Jawlensky
madamseker
PiXiEE
i p e k
kavs-i kuzah
The
V Vavin
Gelincik78
penyez83
Madammor
DantelKiz
La fontaine
C Cilek kizzz
begonvil1985 – ikinci niyeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?