Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

penyez83 PiXiEE O ozlemem niyetlerinize okudum Rabbim kabul etsin aminn

Hatırlatma Etiketidir
1- penyez83 ve PiXiEE ortak niyet ve 2- O ozlemem / niyetlerine okumayanlar 7 Nisan Pazartesi

YagmurSendeanlarsn annesi
Eckubra
B begonviil
N nefes ve huzur
-Hayal
K kamera
Sutlac777
Ahtapot Anne
MMorsalkimm

PiXiEE

*100 Hasbünallahü ve ni’me’l-vekîl
*66 Ya Vekil Cc

• Kişi başı 100 adet Hasbünallahü ve ni’me’l-vekîl ve 66 adet Ya Vekil okunacak
• Günde 2 kişi niyetine okuyacagiz yani günde toplam 200 adet Hasbünallahü ve ni’me’l-vekîl ve 132 adet Ya Vekil
• Günlük okumayan listeden çıkarılacaktır

1- penyez83 ve PiXiEE ortak niyet
2- O ozlemem
3- iyilik_guzellik
4- kavs-i kuzah
5- nursevdi
6- S selin18
7- YagmurSendeanlarsn
8- YagmurSendeanlarsn Annesi
9- Aktif Lora
10- Fistiklicikileta
11- Eckubra
12- HALLEYS
13- HeySero
14- G gulectosba
15- G Gunduzguzell1
16- MelodiminEsi
17- dolar milyoneri
18- Cuel
19- madamseker
20- HejaR12
21- dunyadanuzak
22- B begonviil
23- penyez83
24- PiXiEE
25- gecenin_resmi
26- oralardamevsimyazmi
27- dreamy07
28- N nefes ve huzur
29- MssPARE
30- Lidlaylim
31- dolunaybekler
32- Nevreste
33- Freddy
34- ilknurrr22
35- begonvil1985
36- mavibaloncuk
37- papatyamm
38- littlezelda
39- -Hayal
40- K kamera
41- Sutlac777
42- safi.naz
43- Breave Heart
44- Mavi_Eftelya
45- Ahtapot Anne
46- S sabir ve hamd
47- L lov3y
48- PiXiEE ikinci niyet
49- MMorsalkimm
50- C Cittaslow

3- iyilik_guzellik niyeti -8 Nisan Salı
Allahümme salli ala seyyidina Muhammed'in ve ala ali seyyidina Muhammed.
Rabbim ailemizi ve sevdiklerimiz koru. Sagligimizi, huzurumuzu artir, rizkimizi cogalt. Evlatlarimin bahtini guzel eyle, onlara hayirli, helal ve saglikli yollardan gonlumuze gore guzel bir ev nasip eyle.
iyi ve kaliteli okulllarda iyi egitim almalarini nasip et. Iyi insanlarla karsilastir. i.c. kizimin okuldaki basarisini artir.
Annemlerin evinin hayirlisiyla tez vakitte yapilmasini nasip eyle Allahim.
Dua arkadaslarimin da dualarini kabul eyle Rabbim. Amin

4- kavs-i kuzah niyeti -8 Nisan Salı
Rabbim, dünya ve ahiret nimetlerinin hepsini istiyorum hayırlısıyla. Lütfeyle.Eşimle aramızdaki muhabbeti arttır.İşlerimizdeki dağınıklığı gider,düğümleri çöz.Kolaylaştır, zorlaştırma. Her işimizi hayırla tamamla.Maddi ve manevi bereket ihsan eyle.Bizi umduğum ve ummadığım yerlerden hayırlısıyla rızıklandır.
Benim ve ailemin karşısına hayırlı insanlar çıkar. Bizleri sureten ve sireten güzelleştir.Razı olacağın bir hayat geçirmemizi nasip eyle. İman hakikatlerine vakıf olup yaşamayı, anlatmayı nasip eyle. Evlatlarıma namazı sevdir ve hakkıyla kılanlardan eyle bizleri. Dünya ve ahiret sınavlarımda hayırlı başarı ver.
Mahkemelerimizin hayırla hızlıca sonuçlanmasını nasip eyle. Annemin gözlerine ve ailemdeki kişilerin diğer hastalıklarına hayırlı şifa ver.
Buradaki dua kardeşlerimin de dualarını hayırlısıyla kabul eyle

iyilik_guzellik ve kavs-i kuzah niyetlerinize okudum ALLAH kabul etsin aminnnn PiXiEE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…