Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

Merhaba arkadaşlar dua grubunuza beni de alır mısınız? Çok zor zamanlar geçiriyorum dualarınıza ihtiyacım var
Merhaba okunacak dualarımız bunlar günlük okurum geç okumam günlük bildirim yaparım diyorsanız ekleyelim listeye. Hergün iki kişinin niyetini paylaşıyoruz ikudugunuz duaları o niyetlere bagisliuorsunuz katılacaksınız niyetinizi bana özelden atarsınız

penyez83

*100 Hasbünallahü ve ni’me’l-vekîl
*66 Ya Vekil Cc

• Kişi başı 100 adet Hasbünallahü ve ni’me’l-vekîl ve 66 adet Ya Vekil okunacak
• Günde 2 kişi niyetine okuyacagiz yani günde toplam 200 adet Hasbünallahü ve ni’me’l-vekîl ve 132 adet Ya Vekil
• Günlük okumayan listeden çıkarılacaktır

1- penyez83 ve PiXiEE ortak niyet
2- O ozlemem
3- iyilik_guzellik
4- kavs-i kuzah
5- nursevdi
6- S selin18
7- YagmurSendeanlarsn
8- YagmurSendeanlarsn Annesi
9- Aktif Lora
10- Fistiklicikileta
11- Eckubra
12- HALLEYS
13- HeySero
14- G gulectosba
15- G Gunduzguzell1
16- MelodiminEsi
17- dolar milyoneri
18- Cuel
19- madamseker
20- HejaR12
21- dunyadanuzak
22- B begonviil
23- penyez83
24- PiXiEE

25- gecenin_resmi
26- oralardamevsimyazmi
27- dreamy07
28- N nefes ve huzur
29- MssPARE
30- Lidlaylim
31- dolunaybekler
32- Nevreste
33- espressoc
34- Freddy
35- ilknurrr22
36- begonvil1985
37- mavibaloncuk
38- papatyamm
39- littlezelda
40- -Hayal
41- K kamera
42- Sutlac777
43- safi.naz
44- Breave Heart
45- Mavi_Eftelya
46- Ahtapot Anne
47- S sabir ve hamd
48- L lov3y
49- PiXiEE ikinci niyet
MMorsalkimm

1- penyez83 ve PiXiEE ortak niyet -7 Nisan Pazartesi
Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim Elhamdü lillahi Rabbil alemin ves salatü ves selamü ala Rasülina Muhammedin ve alihi ve sahbihi ecmein.
İlahi Ya Yabbi yarattıkların ve yaratacakların adedince Sana hamd Sana şükürler olsun.
İslâm coğrafyasına dirlik, birlik güç kuvvet ver. İslâm’ın nurunu söndürmek isteyenlere fırsat verme.
Vatanımızı, milletimizi her türlü görünür görünmez, kazalardan, belalardan, musibetlerden, depremden, yangından, selden, kuraklıktan, afetlerden Ya Hafız Cc. isminle koruyup muhafaza eyle. Birliğimizi, beraberliğimizi, dirliğimizi daim eyle. Ezanımızı dindirtme, bayrağımızı indirtme, cümlemizi vatansız, topraksız bırakma Ya Rabbi
Allah'ım yarattıklarının tek sahibi, koruyucusu ve her türlü ihtiyaçları gideren Sen'sin. Zorda olan çocuklara, kadınlara, sesli, sessiz olan canlılara,
maddi ve manevi sıkıntılar içinde olup, zulüm altında olan, ağır imtihanlardan geçen, şiddet gören, din kardeşlerimize yardım eyle. Tez vakitte Ya Selam isminle selamete kavuştur. Zalimin, kendi zulmünden boğulduğu günleri bizlere tez zamanda göster ALLAH ım aminnnnn

2- O ozlemem niyeti -7 Nisan Pazartesi
Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed. La İlahe İlla Ente Sübhaneke İnni Küntü Minezzalimin.
Ey Rahman ve Rahim olan Allahım verdiğin nimetler için sana hamdu senalar olsun. Ya Rabbi oğlumu hiçbir dahlim olmadan bana emanet ettin. Hiçbir dahlim olmadan sen onu hıfzet. Onu sağ salim büyütmeyi nasip et. Onu açık gizli her türlü kötülükten fitneden muhafaza et. Karşısına iyi insanlar çıkar. Onu dinine, vatanına, milletine hayırlı bir evlat olarak yetiştirmeyi bizlere nasip et Allahım. Hanemizden, yurdumuzdan birliği eksik etme. Devletimize milletimize zeval verme Allahım.
Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed. La İlahe İlla Ente Sübhaneke İnni Küntü Minezzalimin.

PiXiEE canımın içi ortak niyetimiz ve O ozlemem niyetine okudum bağışladım ALLAH kabul etsin aminnnnnn

Yeni dua listemiz hayıra vesile olsun inşaAllah

PiXiEE penyez83 O ozlemem arkadaşlarımın niyetine okudum Allah kabul etsin

PiXiEE
penyez83
O ozlemem için okudum Allah kabul etsin

PiXiEE penyez83

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…