Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
23 ve 24 un niyetlerine okudum. Allah kabul etsin. AminOkunacak dua
Rabbi yessir velâ tuassir
Rabbi temmim bi'l-hayr
• Bir kişi niyetine 100 adet okunacak
• Günde 2 kişi niyetine okunacak
• Günlük bildirim yapmayan listeden çıkarılacaktır
1- @Jawlensky
2- G gulectosba
3- @Nevreste
4- @Minaa95
5- penyez83
6- PiXiEE
7- Gülçin
8- @HALLEYS
9- H Hazellll
10- O ozlemem
11- Eckubra
12- Fukaeri
13- @flamel
14- Freddy
15- G Gunduzguzell1
16- @RedGirl
17- Tiniminimavihanim
18- dunyadanuzak
19- -Hayal
20- @selin18
21- @Aktif Lora
22- @YagmurSendeanlarsn
23- K KurkmantoluS
24- Y Yaz2021
25- @iyilik_guzellik
26- @nursevdi
27- @agustos72
28- M mrvtkblt
29- telasememuresi
30- begonvil1985
31- @i p e k
32- @littlezelda
33- @MelodiminEsi
34- @kavs-i kuzah
35- @Teach_Mavi
36- oralardamevsimyazmi
37- L lov3y
38- MssPARE
39- Fistiklicikileta
40- @Bonus
41- @zeyno genc
42- @ordinary
43- @Zeynoyi
44- @mavibaloncuk
45- @YagmurSendeanlarsn ikinci niyeti
46- PiXiEE ikinci niyeti
47- @Breave Heart
48- @Morrmeneksee
49- @dolar milyoneri
50- @Cittaslow
23- K KurkmantoluS niyeti -28 Ekim Pazartesi
Allahümme salli ala seyyidina Muhammed Allahım Şerife kulunun gönlündekileri hakkında hayırlı eyle, hakkında hayırlı olanı da gönlüme razı eyle.
Evlatlarıyka, anası, babası ve sevdikleriyle sonsuz cennettinde yaşamalarını nasip et. Eğerki haklarında hayırlı olacaksa evlerine huzur,mutluluk,hayır,muhabbet getirecek katından salih saliha hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip eyle. Kızını sağlıklı ve güzel günlere büyütmesini, ona karşı daha sabırlı ve anlayışlı olabilmesini nasip eyle. Evine huzur mutluluk muhabbet ver. Eşiyle birbirine ilk günlerdeki gibi sevgi besleyip saygı duymalarını nasip et inşallah. Abisinin de bebeğinin hayırlı ve sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesini nasip eyle Amin. Allahümme Salli ala seyyidina Muhammed
24- Y Yaz2021 niyeti -28 Ekim Pazartesi
Allahumme Salli ala seyyidina Muhammed ve Ala Ali Seyyidina Muhammed,
Allah'ım sana yalvarıyorum, peygamber efendimizi araya koyarak senden istiyorum, Ey çok sevdiğim peygamberim, Muhammed Aleyhisselam seni vesile ederek Allah'a yalvarıyorum, senin hatrin için kabul etmesini istiyorum,ya rabbi bu yüce peygamberi bana şefaatçi eyle,
Allah im Ekine tez zamanda kolaylıkla ve sağlıkla, sağlıklı, akıllı, hayırlı Allah korkusu olan, merhametli evlat nasip eyle, benim için dua eden herkesin dualarıni kabul eyle.amin
dunyadanuzak cumartesi ve pazar günü niyetlerine okudunuz mu ( yine bildirim yapmayan tek siz kaldınız. Günlük bildirim yapmaya özen gösterelim canım )Cumartesi - Pazar niyetleri
Okunacak dua
Rabbi temmim bi'l-hayr
1- @Jawlensky
2- G gulectosba
3- @Nevreste
4- @Minaa95
5- penyez83
6- PiXiEE
7- Gülçin
8- @HALLEYS
9- H Hazellll
10- O ozlemem
11- Eckubra
12- Fukaeri
13- @flamel
14- Freddy
15- G Gunduzguzell1
16- @RedGirl
17- Tiniminimavihanim
18- dunyadanuzak
19- -Hayal
20- @selin18
21- @Aktif Lora
22- @YagmurSendeanlarsn
23- K KurkmantoluS
24- Y Yaz2021
25- @iyilik_guzellik
26- @nursevdi
27- @agustos72
28- M mrvtkblt
29- telasememuresi
30- begonvil1985
31- @i p e k
32- @littlezelda
33- @MelodiminEsi
34- @kavs-i kuzah
35- @Teach_Mavi
36- oralardamevsimyazmi
37- L lov3y
38- MssPARE
39- Fistiklicikileta
40- @Bonus
41- @zeyno genc
42- @ordinary
43- @Zeynoyi
44- @mavibaloncuk
46- PiXiEE ikinci niyeti
47- @Breave Heart
48- @Morrmeneksee
49- @dolar milyoneri
50- @Cittaslow
19- -Hayal niyeti -26 Ekim Cumartesi
Allahım sağlıma sıkıntılarıma kalıcı şifalar ver.Kardeşimin ve benim tahlil sonuçlarımız güzel çıksın doktor hiç bi sorun yok desin En güzel ve doğru zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip et eşimle bana evimden mutluluk huzur sağlık bereket eksik etme eşimin, annemin ve babamın, kardeşlerimin, benim sağlımızı koru dermansız dert verme Allahım duama amin diyen arkadaşlarımın gönüllerinden geçenleri kabul eyle Amin
20- @selin18 niyeti -26 Ekim Cumartesi
20- @selin18 niyeti : Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed.. Allah'ım beni ve ailemi tüm yarattıklarının şerrinden koru. Beni ve ailemi razı olduğun kullarından eyle. Bizi razı olduğun kullarınla karşılaştır. Evlatlarımın kalbine namaz aşkı ver. Bana ve aileme Eyüp peygambere verdiğin şifadan nasip et. Allah'ım vefat eden babama rahmet eyle mekanını cennet, peygamberimize komşu eyle.. Allah'ım uğradığım musibetlerin ecrini senden istiyorum. Kaybettiklerimden daha hayırlısını senden diliyorum. Katından indireceğin her hayra muhtacım… Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
21- @Aktif Lora niyeti -27 Ekim Pazar
Rabbim öncee affını,merhametini istiyorum. Evlatlarimi hayırlı insan eyle. Zamanın kötülüklerinden koru. Surekli sana itaat etmeleri için imanlarını kuvvetlendir. Hayırlı bir şekilde doğum yapmamı doğacak evladımin sağlıklı saliha bir insan olmasını Nasib et. Fitnelerden sana sığınıyoruz beni ve ailemi koru hidayet Nasib eyle. Amin
22- @YagmurSendeanlarsn niyeti -27 Ekim Pazar
Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
Ya Rabbi yağmurun günahlarını bağışla yağmura hayırlısıyla güzel bir iş nasip eyle hayırlı rızık kapısı aç gönlünden geçenleri nasip eyle hakkına herşeyin en hayırlısını afiyetle nasip eyle aminn
Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
Niyetlerine okudum Allah kabul etsin penyez83 PiXiEEOkunacak dua
Rabbi temmim bi'l-hayr
1- @Jawlensky
2- G gulectosba
3- @Nevreste
4- @Minaa95
5- penyez83
6- PiXiEE
7- Gülçin
8- @HALLEYS
9- H Hazellll
10- O ozlemem
11- Eckubra
12- Fukaeri
13- @flamel
14- Freddy
15- G Gunduzguzell1
16- @RedGirl
17- Tiniminimavihanim
18- dunyadanuzak
19- -Hayal
20- @selin18
21- @Aktif Lora
22- @YagmurSendeanlarsn
23- K KurkmantoluS
24- Y Yaz2021
25- @iyilik_guzellik
26- @nursevdi
27- @agustos72
28- M mrvtkblt
29- telasememuresi
30- begonvil1985
31- @i p e k
32- @littlezelda
33- @MelodiminEsi
34- @kavs-i kuzah
35- @Teach_Mavi
36- oralardamevsimyazmi
37- L lov3y
38- MssPARE
39- Fistiklicikileta
40- @Bonus
41- @zeyno genc
42- @ordinary
43- @Zeynoyi
44- @mavibaloncuk
46- PiXiEE ikinci niyeti
47- @Breave Heart
48- @Morrmeneksee
49- @dolar milyoneri
50- @Cittaslow
Allahümme salli ala seyyidina Muhammed Allahım Şerife kulunun gönlündekileri hakkında hayırlı eyle, hakkında hayırlı olanı da gönlüme razı eyle.
Evlatlarıyka, anası, babası ve sevdikleriyle sonsuz cennettinde yaşamalarını nasip et. Eğerki haklarında hayırlı olacaksa evlerine huzur,mutluluk,hayır,muhabbet getirecek katından salih saliha hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip eyle. Kızını sağlıklı ve güzel günlere büyütmesini, ona karşı daha sabırlı ve anlayışlı olabilmesini nasip eyle. Evine huzur mutluluk muhabbet ver. Eşiyle birbirine ilk günlerdeki gibi sevgi besleyip saygı duymalarını nasip et inşallah. Abisinin de bebeğinin hayırlı ve sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesini nasip eyle Amin. Allahümme Salli ala seyyidina Muhammed
Allah'ım sana yalvarıyorum, peygamber efendimizi araya koyarak senden istiyorum, Ey çok sevdiğim peygamberim, Muhammed Aleyhisselam seni vesile ederek Allah'a yalvarıyorum, senin hatrin için kabul etmesini istiyorum,ya rabbi bu yüce peygamberi bana şefaatçi eyle,
Allah im Ekine tez zamanda kolaylıkla ve sağlıkla, sağlıklı, akıllı, hayırlı Allah korkusu olan, merhametli evlat nasip eyle, benim için dua eden herkesin dualarıni kabul eyle.amin
Pazartesi günü niyetleri KurkmantoluS ve yaz2021 (Gunduzguzell1 ni yanlışlıklamı etiket etttiniz)
K KurkmantoluS ve Y Yaz2021 için okudum Allah kabul etsin aminn.Okunacak dua
Rabbi temmim bi'l-hayr
1- @Jawlensky
2- G gulectosba
3- @Nevreste
4- @Minaa95
5- penyez83
6- PiXiEE
7- Gülçin
8- @HALLEYS
9- H Hazellll
10- O ozlemem
11- Eckubra
12- Fukaeri
13- @flamel
14- Freddy
15- G Gunduzguzell1
16- @RedGirl
17- Tiniminimavihanim
18- dunyadanuzak
19- -Hayal
20- @selin18
21- @Aktif Lora
22- @YagmurSendeanlarsn
23- K KurkmantoluS
24- Y Yaz2021
25- @iyilik_guzellik
26- @nursevdi
27- @agustos72
28- M mrvtkblt
29- telasememuresi
30- begonvil1985
31- @i p e k
32- @littlezelda
33- @MelodiminEsi
34- @kavs-i kuzah
35- @Teach_Mavi
36- oralardamevsimyazmi
37- L lov3y
38- MssPARE
39- Fistiklicikileta
40- @Bonus
41- @zeyno genc
42- @ordinary
43- @Zeynoyi
44- @mavibaloncuk
46- PiXiEE ikinci niyeti
47- @Breave Heart
48- @Morrmeneksee
49- @dolar milyoneri
50- @Cittaslow
K KurkmantoluS ve Y Yaz2021 için okudum, Allah kabul etsinOkunacak dua
Rabbi temmim bi'l-hayr
1- @Jawlensky
2- G gulectosba
3- @Nevreste
4- @Minaa95
5- penyez83
6- PiXiEE
7- Gülçin
8- @HALLEYS
9- H Hazellll
10- O ozlemem
11- Eckubra
12- Fukaeri
13- @flamel
14- Freddy
15- G Gunduzguzell1
16- @RedGirl
17- Tiniminimavihanim
18- dunyadanuzak
19- -Hayal
20- @selin18
21- @Aktif Lora
22- @YagmurSendeanlarsn
23- K KurkmantoluS
24- Y Yaz2021
25- @iyilik_guzellik
26- @nursevdi
27- @agustos72
28- M mrvtkblt
29- telasememuresi
30- begonvil1985
31- @i p e k
32- @littlezelda
33- @MelodiminEsi
34- @kavs-i kuzah
35- @Teach_Mavi
36- oralardamevsimyazmi
37- L lov3y
38- MssPARE
39- Fistiklicikileta
40- @Bonus
41- @zeyno genc
42- @ordinary
43- @Zeynoyi
44- @mavibaloncuk
46- PiXiEE ikinci niyeti
47- @Breave Heart
48- @Morrmeneksee
49- @dolar milyoneri
50- @Cittaslow