Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Popüler KonuDUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕
45- zeyno genc ikinci niyeti -11 Ekim Cuma Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin ve Ala Ali Seyyidina Muhammed Allahım yanlız sana yalvarir sadece senden yardim dilerim Eşim osman bekir in yaninda ol onu bu kanser savaşindan kurtar sadece sen kurtarabilirsin Merhum annem ayla ve merhum dedem şevket mekanları cennet olsun vaktim zamanim geldiginde annemle dedemle cennet kavuşmayi nasip eyle annem ve dedemin günahlarinj af eyle duama amin diyen bütün arkadaşlariminda yaninda ol ne istedikleri varsa sen kabul et amin amin aminn Duama Hz. Muhammed (S.A.V)'i şefaatçi kıl ve şefaatini kabul eyle. Amin amin
46- PiXiEE ikinci niyet -11 Ekim Cuma Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed. La İlahe İlla Ente Sübhaneke İnni Küntü Minezzalimin. Ya Rabbim ailemi her türlü hastalıktan, dertten,sıkıntıdan ve afetlerden, açık, gizli her türlü kötülükten kötülerden fitneden Hafız isminle muhafaza et,kızımın sağlıkla sıhhatle huzurla buyumesini nasip Allahım! Kızımı dünyada ve ahirette nasibi en bol olan talihli kullarından,güzel ahlakla bezenmiş salih kullarından eyle. Kalbini nur ve hikmetle doldur, her türlü hayırlı nimete ehil kıl. Peygamber efendimizin(s.a.v) kamil ahlakıyla ahlaklandır ve O'nun sünnetine uyanlardan eyle.Hz Fatıma annemizin yolundan huyundan gitmesini karşısına iyi hayırlı insanlar çıkmasını nasip eyle.Katından maddi manevi yardımcılar ve koruyucular ihsan eyle.Kitabını muhafaza ettiğin gibi kızımı ve tüm evlatları da şeytanın şerrinden muhafaza et! Bizi evladımızla imtihan etme Amin. Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed. La İlahe İlla Ente Sübhaneke İnni Küntü Minezzalimin.
Kızlar yeni başlayacak olan listemizin duasini paylaşıyoruz .
Bu listemiz bitti çok şükür Rabbim herkesin niyetini en güzeli kabul etsin. Hepinizden Allah razı olsun
Okunacak dua Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr
• Bir kişi niyetine 100 adet okunacak • Günde 2 kişi niyetine okunacak • Katılmak isteyenler katıldım yazıp penyez83 ve beni etiketleyebilir ve niyetleri bana özelden bana yollayabilir • Günlük okuma yapmayan listeden çıkarılacaktır • Çok çok uzun niyet yazmayın lütfen • İlk niyetleri Çarşamba gecesi paylaşacağız • Önceden okuyup biriktirme yapabilirsiniz niyetler paylaşılinca okuduklarınızi niyetlere bagişlarsiniz
Bu listemiz bitti çok şükür Rabbim herkesin niyetini en güzeli kabul etsin. Hepinizden Allah razı olsun
• Bir kişi niyetine 100 adet okunacak • Günde 2 kişi niyetine okunacak • Katılmak isteyenler katıldım yazıp penyez83 ve beni etiketleyebilir ve niyetleri bana özelden bana yollayabilir • Günlük okuma yapmayan listeden çıkarılacaktır • Çok çok uzun niyet yazmayın lütfen • İlk niyetleri Çarşamba gecesi paylaşacağız • Önceden okuyup biriktirme yapabilirsiniz niyetler paylaşılinca okuduklarınızi niyetlere bagişlarsiniz