Dua topigi

C cubuk ve A Asya89 niyetlerine Gülçin ve ben okuduk Allah kabul etsin

zeyno genc

İKİ KİŞİYE OKUMA YAPIYORUZ

Elhamdülillah şükürler olsun Allah'ımıza

Herkesin niyetleri inşallah kabul olsun

ALLAH DUALARIMIZI KABUL ETSIN AMIN

Cekicegimiz salavat

50 adet
Lâ ilâhe illallahü vahdehû lâ şerîke leh, lehü'l–mülkü ve lehü'l–hamdü ve hüve alâ külli şey'in kadîr

70 adet

“Yâ Allah, Yâ Rahman, Yâ Rahîm, Yâ Kavî, Yâ Kâdir

Günlük bildirim yapmayan listeden çıkarılacaktır

Lütfen bildirimlerimizi gününde yapalım
Herkesin duasi niyeti gününde bitsin

PiXiEE
@Gülçin
memurhanim
safi.naz
G Gunduzguzell1
Y Yaz2021
kavs-i kuzah
dolar milyoneri
Nevreste
L lov3y
MMorsalkimm
telasememuresi
M Morlale8
YagmurSendeanlarsn
YagmurSendeanlarsn annesi semra
YagmurSendeanlarsn arkadaşı
Aktif Lora
S selin18
B begonviil
nursevdi
C cubuk
A Asya89
mucizemm27
MssPARE
penyez83
ordinary
zeyno genc
Ahtapot Anne

mucizemm27 Duasi okuncak birinci arkadaşimizin NIYETI

Bismillahirrahmanirrahim Allah'ım senin rızanla tez vakitte kendi evimizi almayı nasip et bizlere eşimle aramdaki bağ daha da güçlensin evladıma sağlık ve zihin açıklığı nasip et Rabbim tüm dua arkadaşlarımın ise dualarını kabul Allah'ım

MssPARE Duasi okuncak ikinci arkadaşimizin. NIYETI

Allahümme ente'sselâm ve minke'sselâm tebârekte ve teâleyte yâ ze'lcelâli ve'l-ikrâm. (Allah'ım sen selamsın. Selamet de sendendir. Ey celâl ve ikrâm sâhibi sen münezzehsin, sen yücesin)"

Ey dualara icabet eden, bize şahdamarımızdan daha yakın olan, esirgeyen, bağışlayan, lütfeden ALLAH’ım

Günahlarımızı rahmetinle af ve mağfiret eyle! Ölülerimizi de mağfiret eyle, Son nefesimizde kelime-i şehadet ve senin ismini zikretmeyi nasip eyle!

"Allahümme Rabbena Ezhibil bese işfi ente'ş şafi la şifaen illa şifaüke şifaen la yuğadiru sekamen"

Allahim PARE nin Kardeşine Ya ŞAFİ cc ismin hürmetine 99 Esma hürmetine yarattığın mucizeler hürmetine Eyüb peygamberimiz hürmetine Kuran şifadır diyorsun Rabbim KURANI KERIM hürmetine KURAN'in kalbi olan Yasin i şerif hürmetine şifa ver tepeden tırnağına kadar...ve yiğeni sağlıkla ayağını düzgün basıp yürüsün Rabbim... Âmin

Allah'ım ailemi beni yeğenlerimi sevdiklerimi hastalıktan nazardan kötü insanlardan ahir zamanın iğrençliklerinden afetlerden kaza belalardan ağır imtihanlardan koru...El Hafız isminle muhafaza eyle...

Ülkeme felaketler afetler kuraklık yaşatma toprağa sakinlik ver ülke sınırlarımı vatanımı bayrağımi ezanımı ordumu koru sen kalkan ol düşmana fırsat verme Allahım...

Bu mübarek Ramazan ayi hürmetine içinde bulunan Kadir gecesi hürmetine Rabbim dualarımı kabul eyle.. sana el açıp dua edenlerin Muhammed ümmetinin dualarını kabul ettiğin kullarının hürmetine Kâbe de edilen dualar hürmetine kabul et ....Âmin

Ya Mucib isminle duaları reddetmeyen yaradan duami kabul eyle..Amin

YA ALLAH YA RAHMAN YA HANNAN YA MENNAN YA VEDUD YA BEDIÂSSEMEVÂTİ YA ZEL CELÂLI VEL İKRAM...

Elhamdülillahi Rabbilâlemin esselatü vesselamü alâ Resulina Muhammedin ve alâ alihi ve sahbihi ecmain.

Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed

nursevdi arkadaşimiz icin okudum bildirimi yapmayanlar

kavs-i kuzah

A Asya89 ve C cubuk arkadaşlarimiz icin okudum bildirimi yapmayanlar

memurhanim
kavs-i kuzah
Aktif Lora
B begonviil
mucizemm27
telasememuresi
Ahtapot Anne

B begonviil ablacim niyetine herkes okumalarini tamamladi duan bitti Allah kabul etsin amin

Okudum canım zeyno genc

mucizemm27 ve MssPARE niyetlerine okudum Allah kabul etsin

zeyno genc

A Asya89 ve C cubuk arkadaşlarım için okudum canım zeyno genc

mucizemm27 ve MssPARE niyetlerine okudum bağışladım ALLAH kabul etsin aminnn zeyno genc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…