- 29 Haziran 2022
- 1.668
- 2.464
- 63
- Konu Sahibi zeyno genc
- #9.461
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
C cubuk ve A Asya89 niyetlerine Gülçin ve ben okuduk Allah kabul etsinHANIMLAR LİSTEMİZ BİTİYOR HEPİMİZİN BAYRAM TELAŞI OLUCAK
BU AKŞAM BAŞLAYIP LİSTE BİTENE KADAR GÜNDE İKİ KİŞİYE OKUMA YAPACAGIZ BİLGİNİZ OLSUN
Elhamdülillah şükürler olsun Allah'ımıza
Herkesin niyetleri inşallah kabul olsun
ALLAH DUALARIMIZI KABUL ETSIN AMIN
Cekicegimiz salavat
50 adet
Lâ ilâhe illallahü vahdehû lâ şerîke leh, lehü'l–mülkü ve lehü'l–hamdü ve hüve alâ külli şey'in kadîr
70 adet
“Yâ Allah, Yâ Rahman, Yâ Rahîm, Yâ Kavî, Yâ Kâdir
![]()
Günlük bildirim yapmayan listeden çıkarılacaktır
Lütfen bildirimlerimizi gününde yapalım
Herkesin duasi niyeti gününde bitsin
![]()
PiXiEE
@Gülçin
![]()
memurhanim
![]()
safi.naz
G Gunduzguzell1
Y Yaz2021
![]()
kavs-i kuzah
![]()
dolar milyoneri
![]()
Nevreste
L lov3y
![]()
MMorsalkimm
![]()
telasememuresi
M Morlale8
![]()
YagmurSendeanlarsn
![]()
YagmurSendeanlarsn annesi semra
![]()
YagmurSendeanlarsn arkadaşı
![]()
Aktif Lora
S selin18
B begonviil
![]()
nursevdi
C cubuk
A Asya89
![]()
mucizemm27
![]()
MssPARE
![]()
penyez83
![]()
ordinary
![]()
zeyno genc
![]()
Ahtapot Anne
Duasi okuncak birinci arkadaşimizin C cubuk NIYETI
Allahım senden Abimin hastalığı için şifa istiyorum ona yardım et eşiyle birlik düzen içinde yaşasınlar. Evlerine huzur ver
Aklımdaki dualarımızı kabul eyle
Sınava son güne kadar iradeli bir şekilde hazırlanmam için bana yardım et emeklerimin karşılığını alıp bir meslek sahibi olmamı nasip et dua kardeşlerimin dualarını kabul et
Duasi okuncak ikinci arkadaşimizin. A Asya89 NIYETI
RABBİM ailemi kardeşlerimi,eşimi,çocuklarımı beni,yeğenlerimi kazalardan belalardan kötü insanlardan hastalıklardan sen koru ya RABBİM
çocuklarım sağlıklı akıllı dinimize uygun yetiştirmemizde bize yardım et kolaylık ver.
çocuklarım okullarında başarılı olsunlar
Eşime devlet işinde güzel bir iş nasip et.
Gireceğimiz mahkeme için istediğimiz şekilde sonuçlasınmasını hiç bir sıkıntı olmadan kazanmayı nasip et
Düzenimiz bozulmadan sevdiklerim ile yaşadığımız yerde huzur içinde yaşamaya devam edelim.
Bize kötülük yapanları sana havale ediyorum ALLAH ım senin terazin şaşmaz
Rahmetli babamı peygamber efendimize komşu eyle
Benim ve dua arkadaşlarımın dualarını kabul et
Amin amin amin
B begonviil arkadaşimiz icin okudum bildirimi yapmayanlar
Aktif Lora
nursevdi arkadaşimiz icin okudum bildirimi yapmayanlar
kavs-i kuzah
dolar milyoneri
YagmurSendeanlarsn
Aktif Lora
Aktif Lora S selin18 canlar niyetlerinize herkes okumalarini tamamladi duaniz bitti Allah kabul etsin amin
![]()
Okudum canım
Cekicegimiz salavat
50 adet
Lâ ilâhe illallahü vahdehû lâ şerîke leh, lehü'l–mülkü ve lehü'l–hamdü ve hüve alâ külli şey'in kadîr
70 adet
![]()
PiXiEE
@Gülçin
![]()
memurhanim
![]()
safi.naz
G Gunduzguzell1
Y Yaz2021
![]()
kavs-i kuzah
![]()
dolar milyoneri
![]()
Nevreste
L lov3y
![]()
MMorsalkimm
![]()
telasememuresi
M Morlale8
![]()
YagmurSendeanlarsn
![]()
![]()
![]()
Aktif Lora
S selin18
B begonviil
![]()
nursevdi
C cubuk
A Asya89
![]()
mucizemm27
![]()
MssPARE
![]()
penyez83
![]()
ordinary
![]()
zeyno genc
![]()
Ahtapot Anne
nursevdi arkadaşimizin NIYETI
Adim Nurseven
Allahım Sana karşı bilerek ya da bilmeyerek işlediğim günahlarımı affet.Bizi yolundan ayırma.Evimdeki huzuru , sevgiyi , saygıyı eksik etme Allahım.Sağlıklı,sıhhatli ömürler nasip eyle bizlere.İşlerimizin yolunda gitmesini sağla hayırlı bereketli kazançlar nasıp eyle. Kalbimizdeki duaları hakkımızda hayır eyle Allahım.Vefat eden babama rahmet et. Günahlarını affet.Abime şifa ver, anneme ve kardeşlerime güzellikler nasip et. Küçük kız kardeşimin karşısına iyi insanlar çıkar.Sağlıklı sıhhatli hayırli kolaylıkla hamile kalıp, kucağıma almamı nasip et. Eşim destegini esirgemesin. Duama amin diyen tüm arkadaşlarımın niyetlerini kabul et, isteyen herkese evlat nasip et ,bu konudan dolayı gözyaşım artık akmasın Ya Rabbim. AMİN
Aktif Lora S selin18 arkadaşlarimiz icin okudum bildirimi yapmayan
C cubuk
B begonviil arkadaşimiz icin okudum bildirimi yapmayanlar
Y Yaz2021
Aktif Lora
C cubuk
mucizemm27
telasememuresi
Ahtapot Anne
![]()
İKİ KİŞİYE OKUMA YAPIYORUZ
Cekicegimiz salavat
50 adet
70 adet
![]()
![]()
PiXiEE
@Gülçin
![]()
memurhanim
![]()
safi.naz
G Gunduzguzell1
Y Yaz2021
![]()
kavs-i kuzah
![]()
dolar milyoneri
![]()
Nevreste
L lov3y
![]()
MMorsalkimm
![]()
telasememuresi
M Morlale8
![]()
YagmurSendeanlarsn
![]()
![]()
![]()
Aktif Lora
S selin18
B begonviil
![]()
nursevdi
C cubuk
A Asya89
![]()
mucizemm27
![]()
MssPARE
![]()
penyez83
![]()
ordinary
![]()
zeyno genc
![]()
Ahtapot Anne
mucizemm27 Duasi okuncak birinci arkadaşimizin NIYETI
Bismillahirrahmanirrahim Allah'ım senin rızanla tez vakitte kendi evimizi almayı nasip et bizlere eşimle aramdaki bağ daha da güçlensin evladıma sağlık ve zihin açıklığı nasip et Rabbim tüm dua arkadaşlarımın ise dualarını kabul Allah'ım
MssPARE Duasi okuncak ikinci arkadaşimizin. NIYETI
Allahümme ente'sselâm ve minke'sselâm tebârekte ve teâleyte yâ ze'lcelâli ve'l-ikrâm. (Allah'ım sen selamsın. Selamet de sendendir. Ey celâl ve ikrâm sâhibi sen münezzehsin, sen yücesin)"
Ey dualara icabet eden, bize şahdamarımızdan daha yakın olan, esirgeyen, bağışlayan, lütfeden ALLAH’ım
Günahlarımızı rahmetinle af ve mağfiret eyle! Ölülerimizi de mağfiret eyle, Son nefesimizde kelime-i şehadet ve senin ismini zikretmeyi nasip eyle!
"Allahümme Rabbena Ezhibil bese işfi ente'ş şafi la şifaen illa şifaüke şifaen la yuğadiru sekamen"
Allahim PARE nin Kardeşine Ya ŞAFİ cc ismin hürmetine 99 Esma hürmetine yarattığın mucizeler hürmetine Eyüb peygamberimiz hürmetine Kuran şifadır diyorsun Rabbim KURANI KERIM hürmetine KURAN'in kalbi olan Yasin i şerif hürmetine şifa ver tepeden tırnağına kadar...ve yiğeni sağlıkla ayağını düzgün basıp yürüsün Rabbim... Âmin
Allah'ım ailemi beni yeğenlerimi sevdiklerimi hastalıktan nazardan kötü insanlardan ahir zamanın iğrençliklerinden afetlerden kaza belalardan ağır imtihanlardan koru...El Hafız isminle muhafaza eyle...
Ülkeme felaketler afetler kuraklık yaşatma toprağa sakinlik ver ülke sınırlarımı vatanımı bayrağımi ezanımı ordumu koru sen kalkan ol düşmana fırsat verme Allahım...
Bu mübarek Ramazan ayi hürmetine içinde bulunan Kadir gecesi hürmetine Rabbim dualarımı kabul eyle.. sana el açıp dua edenlerin Muhammed ümmetinin dualarını kabul ettiğin kullarının hürmetine Kâbe de edilen dualar hürmetine kabul et ....Âmin
Ya Mucib isminle duaları reddetmeyen yaradan duami kabul eyle..Amin
YA ALLAH YA RAHMAN YA HANNAN YA MENNAN YA VEDUD YA BEDIÂSSEMEVÂTİ YA ZEL CELÂLI VEL İKRAM...
Elhamdülillahi Rabbilâlemin esselatü vesselamü alâ Resulina Muhammedin ve alâ alihi ve sahbihi ecmain.
Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
kavs-i kuzah
A Asya89 ve C cubuk arkadaşlarimiz icin okudum bildirimi yapmayanlar
memurhanim
kavs-i kuzah
Aktif Lora
B begonviil
mucizemm27
telasememuresi
Ahtapot Anne
B begonviil ablacim niyetine herkes okumalarini tamamladi duan bitti Allah kabul etsin amin
![]()
A Asya89 ve C cubuk arkadaşlarım için okudum canımİKİ KİŞİYE OKUMA YAPIYORUZ
Cekicegimiz salavat
50 adet
70 adet
![]()
![]()
PiXiEE
@Gülçin
![]()
memurhanim
![]()
safi.naz
G Gunduzguzell1
Y Yaz2021
![]()
kavs-i kuzah
![]()
dolar milyoneri
![]()
Nevreste
L lov3y
![]()
MMorsalkimm
![]()
telasememuresi
M Morlale8
![]()
YagmurSendeanlarsn
![]()
![]()
![]()
Aktif Lora
S selin18
B begonviil
![]()
nursevdi
C cubuk
A Asya89
![]()
mucizemm27
![]()
MssPARE
![]()
penyez83
![]()
ordinary
![]()
zeyno genc
![]()
Ahtapot Anne
Bismillahirrahmanirrahim Allah'ım senin rızanla tez vakitte kendi evimizi almayı nasip et bizlere eşimle aramdaki bağ daha da güçlensin evladıma sağlık ve zihin açıklığı nasip et Rabbim tüm dua arkadaşlarımın ise dualarını kabul Allah'ım
Allahümme ente'sselâm ve minke'sselâm tebârekte ve teâleyte yâ ze'lcelâli ve'l-ikrâm. (Allah'ım sen selamsın. Selamet de sendendir. Ey celâl ve ikrâm sâhibi sen münezzehsin, sen yücesin)"
Ey dualara icabet eden, bize şahdamarımızdan daha yakın olan, esirgeyen, bağışlayan, lütfeden ALLAH’ım
Günahlarımızı rahmetinle af ve mağfiret eyle! Ölülerimizi de mağfiret eyle, Son nefesimizde kelime-i şehadet ve senin ismini zikretmeyi nasip eyle!
"Allahümme Rabbena Ezhibil bese işfi ente'ş şafi la şifaen illa şifaüke şifaen la yuğadiru sekamen"
Allahim PARE nin Kardeşine Ya ŞAFİ cc ismin hürmetine 99 Esma hürmetine yarattığın mucizeler hürmetine Eyüb peygamberimiz hürmetine Kuran şifadır diyorsun Rabbim KURANI KERIM hürmetine KURAN'in kalbi olan Yasin i şerif hürmetine şifa ver tepeden tırnağına kadar...ve yiğeni sağlıkla ayağını düzgün basıp yürüsün Rabbim... Âmin
Allah'ım ailemi beni yeğenlerimi sevdiklerimi hastalıktan nazardan kötü insanlardan ahir zamanın iğrençliklerinden afetlerden kaza belalardan ağır imtihanlardan koru...El Hafız isminle muhafaza eyle...
Ülkeme felaketler afetler kuraklık yaşatma toprağa sakinlik ver ülke sınırlarımı vatanımı bayrağımi ezanımı ordumu koru sen kalkan ol düşmana fırsat verme Allahım...
Bu mübarek Ramazan ayi hürmetine içinde bulunan Kadir gecesi hürmetine Rabbim dualarımı kabul eyle.. sana el açıp dua edenlerin Muhammed ümmetinin dualarını kabul ettiğin kullarının hürmetine Kâbe de edilen dualar hürmetine kabul et ....Âmin
YA ALLAH YA RAHMAN YA HANNAN YA MENNAN YA VEDUD YA BEDIÂSSEMEVÂTİ YA ZEL CELÂLI VEL İKRAM...
Elhamdülillahi Rabbilâlemin esselatü vesselamü alâ Resulina Muhammedin ve alâ alihi ve sahbihi ecmain.
kavs-i kuzah
memurhanim
kavs-i kuzah
Aktif Lora
B begonviil
mucizemm27
telasememuresi
Ahtapot Anne
B begonviil ablacim niyetine herkes okumalarini tamamladi duan bitti Allah kabul etsin amin
![]()
İKİ KİŞİYE OKUMA YAPIYORUZ
Cekicegimiz salavat
50 adet
70 adet
![]()
PiXiEE
@Gülçin
![]()
memurhanim
![]()
safi.naz
G Gunduzguzell1
Y Yaz2021
![]()
kavs-i kuzah
![]()
dolar milyoneri
![]()
Nevreste
L lov3y
![]()
MMorsalkimm
![]()
telasememuresi
M Morlale8
![]()
YagmurSendeanlarsn
![]()
![]()
![]()
Aktif Lora
S selin18
B begonviil
![]()
nursevdi
C cubuk
A Asya89
![]()
mucizemm27
![]()
MssPARE
![]()
penyez83
![]()
ordinary
![]()
zeyno genc
![]()
Ahtapot Anne
kavs-i kuzah
memurhanim
kavs-i kuzah
Aktif Lora
B begonviil
mucizemm27
telasememuresi
Ahtapot Anne
![]()