- Konu Sahibi zeyno genc
-
- #8.801
Kusura bakma canim yanlişlik olduBende farkına varmadim hiç
Estağfurullah canım ne kusuru olur öyle şeylerKusura bakma canim yanlişlik oldu
Saol canim Allah razi olsunEstağfurullah canım ne kusuru olur öyle şeyler
Perihan niyetime bağışladım Allah kabul etsinARKADAŞLARYagmurSendeanlarsn NIYEYI YANLIŞ OLDU TEKRAR OKUMANIZA GEREK YOK SADECE AŞAGIDAKI NIYETI OKUYUN BAGIŞLADIM DIYEN
HAKKINIZI HELAL EDIN
OKUDUKTAN SONRA OKUDUM BILDIRIMI YAPIN
Nevreste
YagmurSendeanlarsn
penyez83
@Gülçin
MssPARE
PiXiEE
telasememuresi
espressoc
Stemina
ordinary
mutlulukbenihicbirakma
mutlulukbenihicbirakma kardeşi
MMorsalkimm
mucizemm27
C Cittaslow
Minaa95
Y Yaz2021
L lov3y
dreamy07
dreamy07 arkadaşi gönül
dreamy07 arkadaşı esra
Aktif Lora
nursevdi
YagmurSendeanlarsn
YagmurSendeanlarsn akrabasi perihan
YagmurSendeanlarsn akrabası Rabia
YagmurSendeanlarsn annesi
dolar milyoneri
B begonviil
A Asya89
kavs-i kuzah
C cubuk
zeyno genc
2 CI ARKADAŞIMIZIN NIYET'IYagmurSendeanlarsn akrabasi perihan
Bismillahirrahmanirrahim ya hayyu ya kayyum ya adl ya hakem ya ferd ya kuddüs Güzeller güzeli Allah'ım bana çocuklarıma sağlık sıhhat huzur ve mutluluk ver tüm insanlarada aminn çocuklarim babalarının yokluğuna çok üzülmesiler çocuklarima üstün başarılar nasip eyle işlerinde yüksek mevki nasip eyle kızımin üniversite sınavını çok eyle üstün başarı nasip eyle vakti geldiğinde evliliklerini çok kolay musmutlu eyle en kolay ve hızlısindan bana bir ev nasib eyle eşime rahmet et nur icinde yatsın dua kardeşleriminde istediklerini haklarında hayırlı kolay eyle annnemin isteklerini kabul eyle tüm müslüman kardeşlerime ülkeme dirlik düzen ver vatanımı koru Allah'ım elfü elfü salatin ve elfü elfü salemen aleyke yaRasullAllah
BU AKŞAM 2 NIYET PAYLAŞIYORUM
2 KİŞİYE OKUMA YAPIYORUZ
Elhamdülillah şükürler olsun Allah'ımıza
Herkesin niyetleri inşallah kabul olsun
ALLAH DUALARIMIZI KABUL ETSIN AMIN
Cekicegimiz salavat
Kişi başı 111 tane okuncak
"Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin
Hergün cekicegimiz zikirler
• 50 defaSÜBHANALLAH
• 50 defaELHAMDÜLİLLAH
• 50 defaALLAHU EKBER
Günlük bildirim yapmayan listeden çıkarılacaktır
Lütfen bildirimlerimizi gününde yapalım
Herkesin duasi niyeti gününde bitsin
Nevreste
YagmurSendeanlarsn
penyez83
@Gülçin
MssPARE
PiXiEE
telasememuresi
espressoc
Stemina
ordinary
mutlulukbenihicbirakma
MMorsalkimm
mucizemm27
C Cittaslow
Minaa95
Y Yaz2021
L lov3y
dreamy07
dreamy07 arkadaşi gönül
dreamy07 arkadaşı esra
Aktif Lora
nursevdi
YagmurSendeanlarsn
dolar milyoneri
B begonviil
A Asya89
kavs-i kuzah
C cubuk
zeyno genc
1 CI ARKADAŞIMIZIN NIYET 'İnursevdi arkadaşimizin niyeti
Adim Nurseven
Allahım Sana karşı bilerek ya da bilmeyerek işlediğim günahlarımı affet.Bizi yolundan ayırma.Evimdeki huzuru , sevgiyi , saygıyı eksik etme Allahım.Sağlıklı,sıhhatli ömürler nasip eyle bizlere.İşlerimizin yolunda gitmesini sağla hayırlı bereketli kazançlar nasıp eyle. Kalbimizdeki duaları hakkımızda hayır eyle Allahım.Vefat eden babama rahmet et. Günahlarını affet.Abime şifa ver, anneme ve kardeşlerime güzellikler nasip et. Küçük kız kardeşimin karşısına iyi insanlar çıkar.Sağlıklı sıhhatli hayırli kolaylıkla hamile kalıp, kucağıma almamı nasip et. Eşim destegini esirgemesin. Duama amin diyen tüm arkadaşlarımın niyetlerini kabul et, isteyen herkese evlat nasip et ,bu konudan dolayı gözyaşım artık akmasın Ya Rabbim. AMİN
2 CI ARKADAŞIMIZIN NIYET'IYagmurSendeanlarsn arkadaşimizin niyeti
Allah'ım yağmurun işinde kolaylık ver başarı ver herşeyin en hayırlısını afiyetle nasip et aminn
Annesine babasına kendisine ve kardeşlerine sağlıklı sıhhatli uzun ömürler nasip eyle aminn Evlerine bol bereket bol kazanç mutluluk huzur ver aminn Yağmurun aklından kalbinden gönlünden geçen ne dileği varsa nasip et aminn
dreamy07 canim esran'ın ve gönül'ün niyetlerine herkes okumalarini tamamladi dualari bitti Allah kabul etsin inşallah aminn
Aktif Lora arkadaşimizin niyeti okudum bildirimi yapmayanlar
espressoc
ordinary
dreamy07
Aktif Lora
Yok canim sorun degil asıl siz kusura bakmayinzeyno genc okumuştum ama cevaplaya basmayı unutmuşum kusura bakmayın
Okudum canım Perihan içinC Cittaslow
mucizemm27
Minaa95
espressoc
kizlar yagmur arkadaşimizin akrabasinin niyetine okumayan siz kaldiniz
niyeti okuyup bildirim yapalim
Niyeti aşagida paylaşiyorum
YagmurSendeanlarsn akrabasi perihan arkadaşimizin niyeti
Bismillahirrahmanirrahim Allahim aileme sağlık sıhhat huzur mutluluk çocuklarıma eşime ve bana uslu akıl zihin acikligi nasip eyle bizleri doğru yoldan ayırma evlenecek yaştaki çocuğuma hayırlısından kolaylıkla kısmet kapısı nasip et borçlarımızı ödeme kolaylığı ver maddi manevi sıkıntılarımızı gider ibadetlerimizi sürekli ve daim şekilde devam ettir hayırlısıyla ve kolaylıkla çok güzel ve geniş evler arabalar nasip eyle vede bol rızıklar helalinden nasip et rabbim bizlerede cümle Muhammed ummetinede inşallah amin amin amin
Okudum Allah kabul etsinARKADAŞLARYagmurSendeanlarsn NIYEYI YANLIŞ OLDU TEKRAR OKUMANIZA GEREK YOK SADECE AŞAGIDAKI NIYETI OKUYUN BAGIŞLADIM DIYEN
HAKKINIZI HELAL EDIN
Nevreste
YagmurSendeanlarsn
penyez83
@Gülçin
MssPARE
PiXiEE
telasememuresi
espressoc
Stemina
ordinary
mutlulukbenihicbirakma
MMorsalkimm
mucizemm27
C Cittaslow
Minaa95
Y Yaz2021
L lov3y
dreamy07
dreamy07 arkadaşi gönül
dreamy07 arkadaşı esra
Aktif Lora
nursevdi
YagmurSendeanlarsn
dolar milyoneri
B begonviil
A Asya89
kavs-i kuzah
C cubuk
zeyno genc
Bismillahirrahmanirrahim ya hayyu ya kayyum ya adl ya hakem ya ferd ya kuddüs Güzeller güzeli Allah'ım bana çocuklarıma sağlık sıhhat huzur ve mutluluk ver tüm insanlarada aminn çocuklarim babalarının yokluğuna çok üzülmesiler çocuklarima üstün başarılar nasip eyle işlerinde yüksek mevki nasip eyle kızımin üniversite sınavını çok eyle üstün başarı nasip eyle vakti geldiğinde evliliklerini çok kolay musmutlu eyle en kolay ve hızlısindan bana bir ev nasib eyle eşime rahmet et nur icinde yatsın dua kardeşleriminde istediklerini haklarında hayırlı kolay eyle annnemin isteklerini kabul eyle tüm müslüman kardeşlerime ülkeme dirlik düzen ver vatanımı koru Allah'ım elfü elfü salatin ve elfü elfü salemen aleyke yaRasullAllah
Canim aksam 2 niyet paylaştim onuda okudun demiOkudum Allah kabul etsinzeyno genc
ARKADAŞLARYagmurSendeanlarsn NIYEYI YANLIŞ OLDU TEKRAR OKUMANIZA GEREK YOK SADECE AŞAGIDAKI NIYETI OKUYUN BAGIŞLADIM DIYEN
HAKKINIZI HELAL EDIN
Nevreste
YagmurSendeanlarsn
penyez83
@Gülçin
MssPARE
PiXiEE
telasememuresi
espressoc
Stemina
ordinary
mutlulukbenihicbirakma
MMorsalkimm
mucizemm27
C Cittaslow
Minaa95
Y Yaz2021
L lov3y
dreamy07
dreamy07 arkadaşi gönül
dreamy07 arkadaşı esra
Aktif Lora
nursevdi
YagmurSendeanlarsn
dolar milyoneri
B begonviil
A Asya89
kavs-i kuzah
C cubuk
zeyno genc
Şimdi okuyorum canım birazdan bağışlayacağımCanim aksam 2 niyet paylaştim onuda okudun demi
BU AKŞAM 2 NIYET PAYLAŞIYORUM
2 KİŞİYE OKUMA YAPIYORUZ
Cekicegimiz salavat
• 50 defaSÜBHANALLAH
• 50 defaELHAMDÜLİLLAH
• 50 defaALLAHU EKBER
Nevreste
YagmurSendeanlarsn
penyez83
@Gülçin
MssPARE
PiXiEE
telasememuresi
espressoc
Stemina
ordinary
mutlulukbenihicbirakma
MMorsalkimm
mucizemm27
C Cittaslow
Minaa95
Y Yaz2021
L lov3y
dreamy07
dreamy07 arkadaşi gönül
dreamy07 arkadaşı esra
Aktif Lora
nursevdi
YagmurSendeanlarsn
dolar milyoneri
B begonviil
A Asya89
kavs-i kuzah
C cubuk
zeyno genc
1 CI ARKADAŞIMIZIN NIYET 'İnursevdi arkadaşimizin niyeti
Adim Nurseven
Allahım Sana karşı bilerek ya da bilmeyerek işlediğim günahlarımı affet.Bizi yolundan ayırma.Evimdeki huzuru , sevgiyi , saygıyı eksik etme Allahım.Sağlıklı,sıhhatli ömürler nasip eyle bizlere.İşlerimizin yolunda gitmesini sağla hayırlı bereketli kazançlar nasıp eyle. Kalbimizdeki duaları hakkımızda hayır eyle Allahım.Vefat eden babama rahmet et. Günahlarını affet.Abime şifa ver, anneme ve kardeşlerime güzellikler nasip et. Küçük kız kardeşimin karşısına iyi insanlar çıkar.Sağlıklı sıhhatli hayırli kolaylıkla hamile kalıp, kucağıma almamı nasip et. Eşim destegini esirgemesin. Duama amin diyen tüm arkadaşlarımın niyetlerini kabul et, isteyen herkese evlat nasip et ,bu konudan dolayı gözyaşım artık akmasın Ya Rabbim. AMİN
2 CI ARKADAŞIMIZIN NIYET'IYagmurSendeanlarsn arkadaşimizin niyeti
Allah'ım yağmurun işinde kolaylık ver başarı ver herşeyin en hayırlısını afiyetle nasip et aminn
Annesine babasına kendisine ve kardeşlerine sağlıklı sıhhatli uzun ömürler nasip eyle aminn Evlerine bol bereket bol kazanç mutluluk huzur ver aminn Yağmurun aklından kalbinden gönlünden geçen ne dileği varsa nasip et aminn
dreamy07 canim esran'ın ve gönül'ün niyetlerine herkes okumalarini tamamladi dualari bitti Allah kabul etsin inşallah aminn
Aktif Lora arkadaşimizin niyeti okudum bildirimi yapmayanlar
espressoc
ordinary
dreamy07
Aktif Lora
Evet canim yagmur arkadaşimizin akrabasinin niyetine paylaşcagima yagmurun kendi niyetini paylaştimOkudum Allah kabul etsinzeyno genc
Dünkü okuduğumuz doğru ama sadece isim ve niyet mi yanlış oldu
Yoksa perihan arkadaşımızın niyetine bu gün tekrar mı okuyacağım
ARKADAŞLAR LİSTEMİZ BİTENE KADAR GÜNDE IKI NIYETE OKUMA YAPICAZ BILGINIZ OLSUN
Cekicegimiz salavat
• 50 defaSÜBHANALLAH
• 50 defaELHAMDÜLİLLAH
• 50 defaALLAHU EKBER
Nevreste
YagmurSendeanlarsn
penyez83
@Gülçin
MssPARE
PiXiEE
telasememuresi
espressoc
Stemina
ordinary
mutlulukbenihicbirakma
MMorsalkimm
mucizemm27
C Cittaslow
Minaa95
Y Yaz2021
L lov3y
dreamy07
dreamy07 arkadaşi gönül
dreamy07 arkadaşı esra
Aktif Lora
nursevdi
dolar milyoneri
B begonviil
A Asya89
kavs-i kuzah
C cubuk
zeyno genc
1 .Ci ARKADAŞIMIZIN NIYETI
YagmurSendeanlarsn akrabası Rabia ARKADAŞIMIZIN NIYETI
Bismillahirrahmanirrahim Allahim aileme sağlık sıhhat huzur mutluluk çocuklarıma eşime ve bana uslu akıl zihin acikligi nasip eyle bizleri doğru yoldan ayırma evlenecek yaştaki çocuğuma hayırlısından kolaylıkla kısmet kapısı nasip et borçlarımızı ödeme kolaylığı ver maddi manevi sıkıntılarımızı gider ibadetlerimizi sürekli ve daim şekilde devam ettir hayırlısıyla ve kolaylıkla çok güzel ve geniş evler arabalar nasip eyle vede bol rızıklar helalinden nasip et rabbim bizlerede cümle Muhammed ummetinede inşallah amin amin amin
2 .CI ARKADAŞIMIZIN NIYETI
YagmurSendeanlarsn annesi semra hanimin NIYETI
İsmim semra
Allah'ım semra kuluna eşine ve çocuklarına sağlık sıhhat huzur mutluluk bol bereket bol kazanç hayırlı ömürler nasip eyle aminn kazadan beladan kötülüklerden kötü insanlarin şerrinden onu ve ailesini koru Allah'ım aminn
Semranın cocuklarina başarı ver kalplerinden geçen ne dilekleri varsa nasip eyle aminn
Erene hayırlı güzel bir iş kapısı rızık kapısı aç aminn aklımdan kalbimden gönlümden geçen niyetlerimi kabul eyle Allah'ım aminn
Aktif Lora canim niyetine herkes okumalarini tamamladi duan bitti Allah kabul etsin inşallah aminn
nursevdi ve YagmurSendeanlarsn akrabasi perihan arkadaşimiz icin niyetledine okudum bildirimi yapmayanlar
telasememuresi
Aktif Lora
kavs-i kuzah
C cubuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?