Dua topigi

telasememuresi Yeni dua listesi dün gece başladı ve 1. Arkadaşımız Tiniminimavihanim niyeti

telasememuresi burada da 2. Arkadaşımız leSourire niyeti var

Ayy ben 1 kişi daha var sanmıştım. Neyse hediye olsun burdaki herkesin ölmüşlerine kızlar kafam karıştı yaa

AY ne bileyim ya normalde de panigimdir herseye
Sıkıntı yok canım dert etme kendine insanız olacak o kadar sonuçta iyi birşeylere vesile oluyorsun .aynen Ssevincli dediği gibi penyez83 canımın içinin dikkatinden kaçmaz . Valla ben çok şanslıyım kiskandirayım sizi biraz diger topigi penyez83 ile birlikte yönetiyoruz büyük şans benim için o olmasa kim bilir bende ne hatalar yapardim . Üzme kendini hiç sıkıntıya sokma canım benim

Maşallah diyelim nazar degmesin penyezin enerjisine hayranim
PiXiEE Allah razi olsun canim oldu artik bir daha aynisi olmaz

Zeynom telasememuresi daha yeni dua listesine başlamadı. yukarıda niyetleri görsün diye etiket ettim. Umarım yeni duayı da fark etmiştir kafam çok karışık yazmış.
evet penyezim allahtan sende takip ediyorsun

Benim gözümden kacar ama senin gözünden kacmaz

Maşallah diyelim nazar degmesin penyezin enerjisine hayranim
PiXiEE Allah razi olsun canim oldu artik bir daha aynisi olmaz
ALLAH hepimizden razı olsun zeynom hayırlara vesile olmak için uğraşıyoruz. RABBİM kabul eylesin. Senin ve PiXiEE nin küçük çocuğu var. Ben sizlere göre daha müsaitim çocuk yok bende. Elimden geldiğince sizlere yardımcı olmaya gayret ediyorum ALLAH rızası için

Aynen nazar değirmeyin

Amann penyezim allah korusun seni nazarlar senden uzak olsun

Benim kücük bir kizim var saolsun kendisi iperaktif
Zor tutuyorum onu evde ya kk ne giriyorum işim var birsey yazicam yuz tane soru sorar cevap alamadigin dada firca atiyor
Beni benden aliyor saolsun
Allahtan sen varsinda aklim kalmiyor

2 - leSourire niyetine okudum bildirimi yapmayanlar

George Mc
Kunfeyekunnn
Aktif Lora
telasememuresi

zeyno genc çok yazışma oldu sonda kalsın ki arkadaşlar görsün canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…