- 11 Ekim 2023
- 352
- 450
-
- Konu Sahibi zeyno genc
Tamam yapicamAz önceki niyet yanliş paylaşildi bu simdi seni etiketledigim niyete okuma yapmihrace91
Subhanallahi Ve Bihamdihi Subhanallahil Azim
Anlamı
ALLAH'ı tesbih ederim O'na hamd ederim. Büyük olan ALLAH'ı tesbih ederim
Günlük kişi başı 100 tane okuncak
Günlük bildirim yapmaya özen gözterelim hanımlar
Her gün bir kişi niyeti için okuyacağız
21:00 da liste paylaşilcak
Ertesi gün 21:00’a kadar okudum bildirimi yapılacak
NOTOKUMALARIMIZI BELİRTTİGİM SAATE KADAR BİLDİRİM YAPMAYA GAYRET EDELİM
1-Tiniminimavihanim
2-leSourire
3- @ezgiisel
3-penyez83
5- @YagmurSendeanlarsn
7-PiXiEE
8-George Mc
9- B blueandblue
10-Ssevincli
11-Kunfeyekunnn
12-Aktif Lora
13-telasememuresi
14-zeyno genc
Tiniminimavihanim
niyeti
Allah’ım yüreğimde beslediğim güzel bir duam var. Sen duamı kabul et. Hamd sanadır.Tevekkülüm sana.
"Essalâtü vesselâmü aleyke yâ Rasulallah"
“La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimin”
Rabbim 20 Ekim’de gerçekleşmiş olan tüp bebek transferimde tek seferde pozitif sonuç almamı nasip et. Devamında da sağlıklı sıkıntısız bir hamilelik sürecini bana kolaylaştır.Ya Rahim ey en merhametli kapındayım.
Yüreğimi hüsrana uğratma.O kapıdan bana mutluluk gözyaşlarıyla çıkmamı nasip et. Ya Kuddus isminle hepimizin dualarını en kısa sürede kabul et.Hamd sanadır.Vekil olan sensin aminnn
"Essalâtü vesselâmü aleyke yâ Rasulallah
Ohooo eskiden di o çocuk olunca şimdi bakıp çıkıyorum anca ay o zamanlarda ne güzeldi yaKimin ablasıyım acabaaaasenden öğrendim topik nasıl takip edilir
zeyno genc 2 ay 50 kişilik grup nasıl titizlik ve özenle takip edilir Ssevincli ye sorman lazım
Anlamı
1-Tiniminimavihanim
2-leSourire
3- @ezgiisel
4-penyez83
5- @YagmurSendeanlarsn
6-PiXiEE
7-George Mc
8- B blueandblue
9-Ssevincli
10-Kunfeyekunnn
11-Aktif Lora
12-telasememuresi
13-mihrace91
14- @Nevreste
15- @Kevssooo
16-zeyno genc
leSourire
niyeti
Rabbim; anneme babama kardeşlerime eşime bana karnımdaki bebeğime sağlık, sıhhat, uzun ömürler, bereket ver yarabbim amin.
Ailemin borçlarını ödemesinde kolaylık ver evlerimize bolluk bereket nasip et amin.
Bebeğine sağlık , sıhhat,uzun ömürler ver amin.
Eşimin istediği işten tez vakitte haber gelmesini nasip eyle amin.
Bebeğimi sağlıklısıyla 36. Haftadan sonra kucagıma almayı nasip et.
Ya musavvir isminle bebeğime huy, ahlak, yüz güzelliği ver amin.
Hayırlısıyla abimin evini kurmasına düğününü yapmasına kolaylık ver amin.
Dualarıma amin diyen arkadaşlarımada sağlık sıhhat uzun ömürler bereketler ver yarabbim amin
Bende tek değildim menekşe vardı o zamanlar birlikte takip ettik ama çok güzel günlerdiMaşallah diycem valla inan ben yapamam
zeyno genc için okudum Allah kabul etsin. Kızlar dualarımız kabul olur inşallah. 1 arkadaş kaldı onu da tamamlayalım....
bugün topiğimizdeki herkesin hayrına sadaka verdim. Belaları def etsin,her yolumuz hayra çıksın. Günahlarımız affolsun inşallah. Sevinçler yaşayalım amin.
Tamam canım iki arkadaşın niyetine de okuyorum
Okudum Allah kabul etsinAz önceki niyet yanliş paylaşildi bu simdi seni etiketledigim niyete okuma yapmihrace91
Sıkıntı yok canım dert etme kendine insanız olacak o kadar sonuçta iyi birşeylere vesile oluyorsun .aynenAY ne bileyim ya normalde de panigimdir herseye
Canim sen ilk arkadaşa okudunmukiSon arkadaş için okudum Allah kabul etsin. Yeni liste için yarına kadar okurum
Maşallah diyelim nazar degmesin penyezin enerjisine hayranimSıkıntı yok canım dert etme kendine insanız olacak o kadar sonuçta iyi birşeylere vesile oluyorsun .aynenSsevincli dediği gibi penyez83 canımın içinin dikkatinden kaçmaz . Valla ben çok şanslıyım kiskandirayım sizi biraz diger topigi penyez83 ile birlikte yönetiyoruz büyük şans benim için o olmasa kim bilir bende ne hatalar yapardim . Üzme kendini hiç sıkıntıya sokma canım benim
ZeynomCanim sen ilk arkadaşa okudunmuki
evet penyezim allahtan sende takip ediyorsunZeynomtelasememuresi daha yeni dua listesine başlamadı. yukarıda niyetleri görsün diye etiket ettim. Umarım yeni duayı da fark etmiştir kafam çok karışık yazmış.
ALLAH hepimizden razı olsun zeynom hayırlara vesile olmak için uğraşıyoruz. RABBİM kabul eylesin. Senin veMaşallah diyelim nazar degmesin penyezin enerjisine hayranim
PiXiEE Allah razi olsun canim oldu artik bir daha aynisi olmaz
Amann penyezim allah korusun seni nazarlar senden uzak olsunALLAH hepimizden razı olsun zeynom hayırlara vesile olmak için uğraşıyoruz. RABBİM kabul eylesin. Senin vePiXiEE nin küçük çocuğu var. Ben sizlere göre daha müsaitim çocuk yok bende. Elimden geldiğince sizlere yardımcı olmaya gayret ediyorum ALLAH rızası için
Aynen nazar değirmeyin
Anlamı
1-Tiniminimavihanim
2-leSourire
3- @ezgiisel
4-penyez83
5- @YagmurSendeanlarsn
6-PiXiEE
7-George Mc
8- B blueandblue
9-Ssevincli
10-Kunfeyekunnn
11-Aktif Lora
12-telasememuresi
13-mihrace91
14- @Nevreste
15- @Kevssooo
16-zeyno genc
leSourire
niyeti
Rabbim; anneme babama kardeşlerime eşime bana karnımdaki bebeğime sağlık, sıhhat, uzun ömürler, bereket ver yarabbim amin.
Ailemin borçlarını ödemesinde kolaylık ver evlerimize bolluk bereket nasip et amin.
Bebeğine sağlık , sıhhat,uzun ömürler ver amin.
Eşimin istediği işten tez vakitte haber gelmesini nasip eyle amin.
Bebeğimi sağlıklısıyla 36. Haftadan sonra kucagıma almayı nasip et.
Ya musavvir isminle bebeğime huy, ahlak, yüz güzelliği ver amin.
Hayırlısıyla abimin evini kurmasına düğününü yapmasına kolaylık ver amin.
Dualarıma amin diyen arkadaşlarımada sağlık sıhhat uzun ömürler bereketler ver yarabbim amin
İki arkadaşımıza da okudum Allah kabul etsin kızlarZeynomtelasememuresi daha yeni dua listesine başlamadı. yukarıda niyetleri görsün diye etiket ettim. Umarım yeni duayı da fark etmiştir kafam çok karışık yazmış