Dua topigi

Helal olsun canim sende hakkini helal et yeni listeyi hazirlayinca insallah buluşalim gene

zeyno genc canım benim niyetine okudum bağışladım Rabbim kabul etsin

RABBİM eşinin sonuçlarını tertemiz çıkarsın güzel haberler alın inşallah huzurla sağlıkla mutlulukla yuvanızda bir ömür birlikte yaşayın canım benim

zeyno genc niyetine okudum Rabbim kabul etsin inşaallah Allah senden razı olsun bizi dualarda buluşturduğun için Rabbim tüm hepimizin niyetlerini kabul etsin inşaallah

zeyno genc niyetine okudum, Allah kabul etsin inşallah.

zeyno genc Canım Ablacım niyetine okudum Allah yar ve yardımcınız olsun acil şifalar versin inşallah Ablam

Rabbim eşine sağlık sizlere huzur nasip etsin inşallah Allah razı olsun dualara vesile olduğun için senin ve eşinin şifası için okudum bağışladım zeyno genc

zeyno genc niyetine okudum Rabbim kabul etsin inşaallah Allah senden razı olsun bizi dualarda buluşturduğun için Rabbim tüm hepimizin niyetlerini kabul etsin inşaallah
Sizlerden de Allah razi olsun yagmurum her zaman buluşalim dualarla Allah nasip ederse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…