Dua topigi

George Mc niyetine ;
Ben ve komşum okuduk bağışladık ALLAH kabul etsin aminnnnnn zeyno genc

George Mc niyetine okundu Rabbim niyetini dualarını kabul etsin inşallah

unutma ama hergün bildirim yapiyorum bu dua topiginden bildirimde aliyorsundur gir bildirimini yap
Ya nasıl oluyor biliyon mu elime telefonu alıyorum,cevap yazmak için,bildirimlere bakıyorum. Topiğe cevap yazılmış. Bana duruma da yorum atılmış. Onla uğraşırken işimi halledince yorum yapmadan çıkıyorum dikkat etcem

suan dua topiginde dua okuyorsan senin ilk işin dua topigine girip bildirimini yapman lazim bak ben baska dua topiginde de dua okuyorum aksam erken yatiyorsam sabah kalktigimda ilk işim bildirim yapmak oluyor dünya işine dalarsan unutursun önceligin aldigin yükü yerine getirmektir
Ben 3 gündür cok kotu hastaydim ateşler icindeydin
Birgün unuttum bildirim yapmayi oda kendimi cok kötü hissettim ben nasil unuturum diye ve 5 yaşinda kizim var ev işi düşün artik o yüzden önceligin dua olsun

Daha iyi misin kuzum? Çok geçmiş olsun

Okudum Allah kabul etsin
zeyno genc

Okudum bağışladım.

Daha iyi misin kuzum? Çok geçmiş olsun
Yok canim ya cok kötü bir grip geciriyorum her yerim agriyor sirtim basim zar zor ayakta duruyorum her gün sabah aksam igne vuruluyorum
Cok tesekkur ederim kuzum allah razi olsu

George Mc niyetine okudum allah sana iş kapilarini acsin amin

Okudum Allah kabul etsin inşaallah zeyno genc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…