Dua topigi

Tiniminimavihanim tinnomm niyetine okudum kuzum Allah kabul etsin inşallah en kısa zamanda hayırlı müjdelerle gel kuzum

Tiniminimavihanim niyeti için okudum
Allah kabul etsin
zeyno genc

Tiniminimavihanim canım Tinnosum RABBIM inşallah dualarını yaşatsin
Niyetini okudum bağışladım Rabbim kabul etsin ❤

zeyno genc

Tiniminimavihanim canım niyetin için okudum. Rabbim kucağını doldursun, dualarını kabul etsin inşallah
zeyno genc

Tiniminimavihanim kuzucuğumun zarif hasreti ve niyetine okudum, Allah kabul etsin inşallah.
zeyno genc

Tiniminimavihanim niyetine okudum rabbim dualarını kabul etsin hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah canım zeyno genc

Tiniminimavihanim çiçeğimmm canım benim niyetine okudum ALLAH kabul etsin aminnnnnn zeyno genc

Tiniminimavihanim için okudum Allah'ım kabul etsin inşallah zeyno genc

Tiniminimavihanim çiçeğim niyetine annem ve ben okuduk Rabbim kabul etsin. Allah'ım sana hayırla sağlıkla tüm sıkıntılarını unutturacak bir evlat nasip etsin sana canım benim

zeyno genc

Tiniminimavihanim niyetine okudum Allah kabul etsin inşallah zeyno genc

Tiniminimavihanim niyetine okudum Allah kabul etsin amin zeyno genc

Tiniminimavihanim niyetine okudum Rabbim kabul etsin inşaallah zeyno genc

Tiniminimavihanim niyetine bagisladim. Allah kabul etsin. zeyno genc

Tiniminimavihanim tinnomm niyetine okudum kuzum Allah kabul etsin inşallah en kısa zamanda hayırlı müjdelerle gel kuzum

Tiniminimavihanim niyetine okudum Allah kabul etsin. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. zeyno genc

Tiniminimavihanim niyetine ben ve kardeşim okuduk Rabbim niyetini tez vakitte kolaylıkla nasip etsin inşallah zeyno genc

Tiniminimavihanim niyetine okudum Allah kabul etsin inşallah zeyno genc

Tiniminimavihanim niyetine okudum, Allah kabul etsin, ne güzel bir güne denk geldi. Hepimizin Kadir gecesi mübarek olsun kızlar.. zeyno genc

Böyle güzel bir geceye denk gelmek inanın o kadar mutlu etti ki beni gözlerimden süzüldüALLAH’ım zor işlerimizi çözsün her işimizi bizlere kolaylaştırsın.Ya Malik ismiyle gönlümüzdekileri bizlere versin aminnn

Rabbim dualarımızı kabul eylesin bu gece bizi kapısından boş çevirmesin.Yüreğinize nefesinize sağlık.İçimde çok güzel hisler var zarif hasretimle kavuşacağım az kaldı.Bu geceyi hep dolu dolu geçirelimmmm
Kadir gecemiz mübarek olsunn dua kardeşlerim

Okudum Allah kabul etsin inşallah bu güzel gün de Tiniminimavihanim zeyno genc

Canımıniçi Tiniminimavihanim niyetine okudum mevlam bugün yüzü suyu hürmetine en kısa ve hayırlı zaman da nasip etsin inşallah zeyno genc

Tiniminimavihanim niyetine okudum Allah kabul etsin inşallah
Kadir gecemiz mübarek olsun selam ve dua ile kardeşlerim
zeyno genc

Tiniminimavihanim niyetine okudum canım benim Allah kabul etsin

Okudum Allah kabul etsin inşallah bu güzel gün de Tiniminimavihanim zeyno genc

Canımıniçi Tiniminimavihanim niyetine okudum mevlam bugün yüzü suyu hürmetine en kısa ve hayırlı zaman da nasip etsin inşallah zeyno genc

Tiniminimavihanim niyetine okudum Allah kabul etsin inşallah
Kadir gecemiz mübarek olsun selam ve dua ile kardeşlerim
zeyno genc

Tiniminimavihanim niyetine okudum canım benim Allah kabul etsin

Gönlü güzel arkadaşlarım Allah razı olsun Rabbim niyetlerimizi dualarımızı bu gecede kabul eylesin âmin

Aminnn canım benim ne güzel yazmışsın

Niyetine okudum

Canim bu gecenin hürmetine Allah senin kucagini boş birakmasin annesi gibi güzel bir evlat nasip etsin annesine babasina vatanimiza kuranimiza sahip cikicak hayırlı imanli evlat nasip etsin bu aksam ettigin dualarin hepsi kabul olsun inşallah aminn

Kişi başı 11 tane okuncak

"Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve alâ ali seyyidinâ Muhammed

kişi başı 100 tane.

Ya Hayyu Ya Kayyum

ANLAMI

Allah'ın (C.C.) 99 ismi Esmaül Hüsna’dan Ya hayyü: Her şeye hayat veren diriliği sonsuz, can veren. Ya Kayyum: Daima baki bütün varlığı, gökleri,yeri ve her şeyi varlığıyla ayakta tutan

Günlük bildirim yapmayan listeden çıkarılacaktır

sevgili dua arkadaşlarim sizden rıcam bildirim yaparken sira kimdeyse kime okuma yaptiysaniz o arkadaşimizi etiket yapalim karişiklik olmasin kime okuma yaptiginiz belli olmasin

Lütfen bildirimlerimizi gününde okudum bildirimi yapalim
Herkesin duasi niyeti gününde bitsin

K KurkmantoluS
penyez83
Nevreste
PiXiEE
PiXiEE annesinin niyeti
@selin18
Hayalkuran
R rainyy
Tiniminimavihanim
Aktif Lora
Nillatte
Life light
Bonus
B begonviil
Iron Butterfly
MssPARE
ezgiisel
MMorsalkimm
iyilik_guzellik
Efnanl
YagmurSendeanlarsn
mihrace91
mihrace91 ikinci niyeti
Catlak-kurabiye
telasememuresi
C Cittaslow
L Leftright
nursevdi
mutlulukbenihicbirakma
mutlulukbenihicbirakma kardeşinin niyeti
A Asya89
paeneperfectus
zeyno genc

Aktif Lora niyeti Allah kabul etsin inşallah aminn

Rabbim Habibin olan peygamberimize selam ediyor istediklermi O nun hürmetine istiyorum. Rabbim evimizden huzuru bereketi eksik etme. İşlerimizi kolay kıl.benim ve ailemin ilmimizi artır. Gönlümdeki duamı kabul eyle şüphesiz sana hicbirsey zor gelmez. Cocuklarımı ahir zaman fitnelerinden koru Salih ve Saliha insan olsunlar. Cıktıgım yolda bana kolaylıklar ver sonunda muvaffak olmamı nasib et.
Amin Allahumme salli ala seyyidina Muhammed

Hayalkuran R rainyy kizlar niyetlerinize herkes okumalarini bitirdi duaniz tamamlandi Allah kabul etsin inşallah aminn

Tiniminimavihanim icin okudum bildirimi yapmayan

R rainyy
Aktif Lora
telasememuresi
nursevdi

Aktif Lora canım niyetine okudum ALLAH kabul etsin aminnnnnn zeyno genc

Kadir gecemiz mübarek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…