Dua topigi

Kişi başı 11 tane okuncak

"Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve alâ ali seyyidinâ Muhammed

kişi başı 100 tane.

Ya Hayyu Ya Kayyum

ANLAMI

Allah'ın (C.C.) 99 ismi Esmaül Hüsna’dan Ya hayyü: Her şeye hayat veren diriliği sonsuz, can veren. Ya Kayyum: Daima baki bütün varlığı, gökleri,yeri ve her şeyi varlığıyla ayakta tutan

Günlük bildirim yapmayan listeden çıkarılacaktır

sevgili dua arkadaşlarim sizden rıcam bildirim yaparken sira kimdeyse kime okuma yaptiysaniz o arkadaşimizi etiket yapalim karişiklik olmasin kime okuma yaptiginiz belli olmasin

Lütfen bildirimlerimizi gününde okudum bildirimi yapalim
Herkesin duasi niyeti gününde bitsin

K KurkmantoluS
penyez83
Nevreste
PiXiEE
PiXiEE annesinin niyeti
@selin18
Hayalkuran
R rainyy
Tiniminimavihanim
Aktif Lora
Nillatte
Life light
Bonus
B begonviil
Iron Butterfly
MssPARE
ezgiisel
MMorsalkimm
iyilik_guzellik
Efnanl
YagmurSendeanlarsn
mihrace91
mihrace91 ikinci niyeti
Catlak-kurabiye
NaMIDiGeRBuzDoLaBI
telasememuresi
C Cittaslow
L Leftright
nursevdi
mutlulukbenihicbirakma
mutlulukbenihicbirakma kardeşinin niyeti
A Asya89
paeneperfectus
zeyno genc

PiXiEE annesinin niyeti Allah kabul etsin inşallah aminn

Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed. La İlahe İlla Ente Sübhaneke İnni Küntü Minezzalimin.
Allah'ım savaşların olmadığı çocukların sağlıkla huzurla özgürce yaşadığı bir dünya nasip et.Dunyadaki bütün çocukları koru Allah'ım.
Gülçin kulunun çocuklarının da hakkında hayırlısı ne ise onun en hayırlısını nasip et Ya Rabbim. Çocuklarımın evinde saglıkla,huzurla yaşamalarını nasip eyle. Evlerinden huzuru bereketi eksik etme, onları şeytanın şerrinden kötü niyetli insanlarin şerrinden koru Allah'ım.Karşılarina iyi hayırlı insanlar çıkar,herşeyi gönüllerine göre nasip et YaRabbim.Ailemin,evlatlarımın,torunumun razı olduğun kullardan olmayi,pegamber efendimiz (S.AV)şefaat edeceği kullardan olmayi nasip eyle.Gunahlarimizi af tovbelerimizi kabul eyle Allah'ım. Gruptaki arkadaşlarında gonullerindekini nasip et Ya Rabbim. Amin.
Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed. La İlahe İlla Ente Sübhaneke İnni Küntü Minezzalimin

Nevreste icin okudum bildirimi yapmayanlar

NaMIDiGeRBuzDoLaBI

PiXiEE icin okudum bildirimi yapmayanlar

R rainyy
Bonus
Iron Butterfly
NaMIDiGeRBuzDoLaBI
telasememuresi

PiXiEE annesi niyeti için okudum
Allah kabul etsin
zeyno genc

PiXiEE
PiXiEE nin annesi için okudum Allah kabul etsin inşallah

Okudum Allah kabul etsin zeyno genc

PiXiEE niyetine okudum Rabbim kabul etsin inşaallah zeyno genc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…