Selamin aleykum ablalarim, yeni uye oldum ve ilk actigim konu.. Babamda kemik kanseri var yillardir savasiyor bu hastalikla.. inanin anlatirken gozlerim doluyo onun o hastanedeki hali aklim gelince icim aciyor.. babam henuz 38 yasinda cok genc, okadar yaslilar var hic bir hastaliklari yokken babamda neden kanser var neden hayati kemoterapi sonrasi acilarla dolu? Yanlis anlamayin isyan etmiyorum Allahin bize verdigi imithan bu belliki ve allah sevdigi kullara dert verir onara kendini andirirmis sukrediyorum ... Ama korkuyorum yinede cok korkuyorum benim bide kardesim var ona bisey olursa ne yapariz biz .. Sevdigim var evlenmek istiyor soyleyemiyorum ki babam bu hastalikla savasirken onu birakip nasil evlenirim diye.. hastalik gidip geliyo tumorler olusup ameliyatla aliniyor ama kanserin tamami gitmiyor iste.. cok uzatim affedin.. sizden ricam Allah rizasi icin bir dua yapip amin demeniz buna cok ihtiyacimiz var gercekten.. Allah kimseye bu acilari yasatmasin. Allah beni ve kardesimi babasiz birakmasin.