• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dua İle Sevdiğine Kavuşan Varmı

anonim0_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2025
1
0
1
17
Hiç aranızda dua ile sevdiğine kavusanlar oldumu sorum evli ablalara yani boyle yıllarca bekleyip dua edipte duanızın kabul olduğu oldumu? Ben bi tek onu sevdim.. onu bekledim hep unutmak istedim çok uğraştım unutmak için karşıma çıkmaması için çok dua ettim ne zaman dua etsemde o gün denk gelir biyerde görürüm. Biz çocukluğumuzdan beri tanıyoruz birbirimizi ben onu seviyorum cocukluktan beri bi kaç sene önce ailelerimiz ayırdı ben onu tanıyodum ama onun beni tanımaya sevmeye bile vakti olmadı başta herşey cok güzeldi tabii. Sonra ayrılığın üstüne uzun zaman sonra yüzleştik. Ben 18 o 20 yaşında ve başkası ile evlenmesinden ailesinin baskısı ile evliliği kabul etmesinden korkuyorum normalde evlilige adım atacak olgunlukta birisi değil. Önümüz ramazan sizden umutlu birşeyler demenizi çok isterim. Bugüne kadar onu hep kaderimmiş gibi hissettim gördüğüm tanıdığım ilk günden beri bu his hiç değişmedi belki biz birbirimizin nasibiyiz belki değiliz yapacağım tek şey dualara sığınmak Allah'tan beklemek ben 3-4 senedir dua ediyorum ama dua edipte hiç Allah'a bırakıp köşeme çekilmedim yani olsun diye kendimde sürekli zorladım belki o yüzden Allah tamamen kendisine bırakmadığım için kabul etmedi belki yanlış ettim. Sıfırdan başlamak istiyorum dulara en samimi şekilde olması için elimden geleni yapmak istiyorum bana bu konu hakkında bilgisi olanlar duası kabul olupta süreci anlatanlar olursa cok sevinirim🙂

Back