merhaba kadınlar kulubünün güzel hamişleri.acı tatlı 9 ayı doldurdum ve kısmetse yarın saat 11.30 da doğuma gircem.Şimdiye kadarki tüm paylaşımlarınız için teşekkür ediyorum.veee hepinizin dualarını bekliyorum.kısmetse gelince doğum hikayemi uzun uzun yazarım.hepinize doğumda dua edicem.öpüyrumkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
merhaba kadınlar kulubünün güzel hamişleri.acı tatlı 9 ayı doldurdum ve kısmetse yarın saat 11.30 da doğuma gircem.Şimdiye kadarki tüm paylaşımlarınız için teşekkür ediyorum.veee hepinizin dualarını bekliyorum.kısmetse gelince doğum hikayemi uzun uzun yazarım.hepinize doğumda dua edicem.öpüyrumkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
sağolun kızlarr.hepinize dua edicem bu arada sezeryanı ben istedim biraz fazla panik ve korkak bir insanım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?