- Konu Sahibi Girl and baby
Geçmiş olsun arkadaşım.Çok üzülüyorum böyle bebeklerin hastalıklarını duyunca.İnşallah sonuçlarınız iyi çıkar.Acil şifalar diliyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
deryacımm tekrar çok geçmiş olsun hayatım okurken benim gözlerim dolu dolu oldu. inşllah sonuçlar güzel çıkar hayatım Gül'ün dedigi sadece Mr çektiktirmekle kalırısnız tatlım.
bende sanada tlfda bahsetmiştim zeos arkadaşımızda yazmış bizim bebişin kuyruk sokumunda çukurluk var bende yarın dra gidecegim bakalım inşllah birşey çıkmaz.
Allah'ım çocuklarımızı korusun.
çok teşekkürler arkadaşalr...birbirimize hep destek oluyoruz ne güzel...dualarımız hep birbimizle..bebeklerimizle....iyi ki bu siteye ye olmuşum..iyi ki sizleri tanımışım...hamileliğimde de çok yalnızdım...sizler bana çok iyi dost oldunuz ..şimdi de....
eşim doktora hızlıca mr sonucunu göatermiş.. kavga etmiş sonucu almak için...vermiyorlarmış normalde..doktor kaç kez aramış radyolojiyi falan...korktuğumuz kadar birşey yok bayramdan sonra gelin görüşelim demiş....ben de o zamana kadar dayanamam diye arife gününe izmirde ege ünv.prof larından çocuklar için uzmanlaşmış bir beyin cerrahı buldum..randevu aldım...ona da göstereceğim...içim rahat etsin istiyorum...sonradan pişmanlık duyacak birşey olmasın diye...Allah ım kızımı ve herkesşn çocuklarını koru Ya Rabbim....
deryacım bebegin ne oldu ne dediler.