• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Dua edin arkadaşlar...Kızıma MR çekilecek....

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Geçmiş olsun arkadaşım.Çok üzülüyorum böyle bebeklerin hastalıklarını duyunca.İnşallah sonuçlarınız iyi çıkar.Acil şifalar diliyorum.

dualarımız sizinle inşallah güzel sonuçlar gelecek ve üzülmeleriniz bitecek inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz

deryacım sımdı gordum daha aglattın benı valla ınanılmaz uzuldum kıyamam sanada durucugada:çok üzgünüm:
gecmıs olsun arkadasım allah bır an once sıfa versın mınık kuzucuga,dualarım senınle mubarek gunlerde emınım hersey yoluna gırecek...
guclu ol deryacım bebısının sana cok ıhtıyacı var.guzel haberlerını beklıyoruz...

deryacımm tekrar çok geçmiş olsun hayatım okurken benim gözlerim dolu dolu oldu. inşllah sonuçlar güzel çıkar hayatım Gül'ün dedigi sadece Mr çektiktirmekle kalırısnız tatlım.
bende sanada tlfda bahsetmiştim zeos arkadaşımızda yazmış bizim bebişin kuyruk sokumunda çukurluk var bende yarın dra gidecegim bakalım inşllah birşey çıkmaz.
Allah'ım çocuklarımızı korusun.

sağol canım...aslıcım sen tabiki yne de doktoruna sor ama ben hergün internetten bulduğm tüm siteleri okuyorum canım..o bölgede kıllanam olması en önemli göstergesiymiş....daha ileri tiplerinde bizimki gibi gamze değil de dışa doğru fıtık olurmuş...sen korkma bence kılanma yok sizde....

çok teşekkürler arkadaşalr...birbirimize hep destek oluyoruz ne güzel...dualarımız hep birbimizle..bebeklerimizle....iyi ki bu siteye ye olmuşum..iyi ki sizleri tanımışım...hamileliğimde de çok yalnızdım...sizler bana çok iyi dost oldunuz ..şimdi de....

eşim doktora hızlıca mr sonucunu göatermiş.. kavga etmiş sonucu almak için...vermiyorlarmış normalde..doktor kaç kez aramış radyolojiyi falan...korktuğumuz kadar birşey yok bayramdan sonra gelin görüşelim demiş....ben de o zamana kadar dayanamam diye arife gününe izmirde ege ünv.prof larından çocuklar için uzmanlaşmış bir beyin cerrahı buldum..randevu aldım...ona da göstereceğim...içim rahat etsin istiyorum...sonradan pişmanlık duyacak birşey olmasın diye...Allah ım kızımı ve herkesşn çocuklarını koru Ya Rabbim....

canım inşAllah bebişinin sapasağlam olduğunu öğreneceksin en kısa zamanda..
Rabbim tüm bebeklerii korusun..hastalıklardan kötülüklerden..
geçmiş olsun..

oh işte bişey yokmuş bebişinde, inşallah öbür dr da bişey olmadığını söyler. allah sana ve bebişine sağlıklı yıllar nasip etsin...

deryacım iyi haberi duyunca çok sevindim inşallah diğer doktorda aynı şeyi söyler, Allah korusun minik duruyu

Son düzenleme:
deryacım, çok geçmiş olsun. İnşallah güzel haberler verirsin. içini ferah tutmaya çalış ki ferahlara çık. benim kızımda 2 yaşında ameliyat oldu. yaşadıklarına benzer şeyler yaşadım.anestezi benim en korktuğum şeydir ama şükür bir sorun çıkmamıştı. seni çok iyi anlıyorum, anne yüreği dayanamıyor işte. geçecek bunlarda. Allah beterinden korusun. ve dediğin gibi hepimizin evladını bizlere bağışlasın...:1hug:

canım üzülme nolur Allah ım yardım edecektir inşallah sorun yoktur sonuçların iyi çıkması için dua edeceğim Allah yar ve yardımcınız olsun canım...

çok teşekkürler arkadaşalr...birbirimize hep destek oluyoruz ne güzel...dualarımız hep birbimizle..bebeklerimizle....iyi ki bu siteye ye olmuşum..iyi ki sizleri tanımışım...hamileliğimde de çok yalnızdım...sizler bana çok iyi dost oldunuz ..şimdi de....

eşim doktora hızlıca mr sonucunu göatermiş.. kavga etmiş sonucu almak için...vermiyorlarmış normalde..doktor kaç kez aramış radyolojiyi falan...korktuğumuz kadar birşey yok bayramdan sonra gelin görüşelim demiş....ben de o zamana kadar dayanamam diye arife gününe izmirde ege ünv.prof larından çocuklar için uzmanlaşmış bir beyin cerrahı buldum..randevu aldım...ona da göstereceğim...içim rahat etsin istiyorum...sonradan pişmanlık duyacak birşey olmasın diye...Allah ım kızımı ve herkesşn çocuklarını koru Ya Rabbim....

çok şükür bişey çıkmamış vallahi en az senin kadar üzülmüştüm hamd olsun Allah ıma güzel sonuçlar için Allah dermansız dert vermesin inşallah gözünüz aydın...

Deryacım yeni okudum geçmiş olsun inşallah yeni götüreceğin doktorun söyleyecekleri ile için iyice rahatlar. Allah yardımcınız olsun hepimizin yardımcısı olsun

deryacım çok şükür bebişimiz iyiymiş annesi inşllah gidecegin drda çok güzel bilgiler aktarır annesi içiniz daha da rahatlar. güzelim çok dogru söylüyorsun burda bir aile gibiyiz Allah'ım çocuklarımızı korusun.

canım çok geçmiş olsun allah korur meleğini inşallah iyi haberlerle dönün inşallah bol bol dua et lohusa kadının duaları kabul olurmuş

canım inşallah bu mübarek günlerin yüzü hürmetine diğer doktordan daha iyi haberlerle gelirsin.dualarımız seninle.

deryacım bebegin ne oldu ne dediler.

canım belindeki gamzede bir delik varmış omurilik ile bağlantılı...Allah a şükür ki sinilerle alakalı olmayan bir yerdeymiş...o yüzden korktuğumuz kötü şeyler olmayacak şükür...6 aylık olduğunda tekrar MR çekilecek..nasıl tekrar aynı şeyi yaşayacağım bilmiyorum...Allah ı korusun onu inşallah....o benim canımın içi ya....

Back