- 9 Nisan 2008
- 2.747
- 78
- 318
- Konu Sahibi Girl and baby
-
cnm çok geçmiş olsun allah yardımcınız olur cnm sen merak etme en kısa zamanda sağlığlna kavuşurr kızın
deryacım benim oğlumunda belinde ve kuyruk sokumunda kıllanma varr bu bi sorunmu yeni doğan bebeklerde kıllanma olmuyomo zaten bizim dr bişey demedi
Canım ben pek takip edemedim. Nedir durum? MR 'nin tam anlamı ne? Allah yardımcımız olsun hepimizin. İnşallah her şey düzgün gider ve duru kızımın bi şeyciği çıkmaz. İçini temiz tut, yüreğini çürütme. Bebeğinin sana ihtiyacı var.
bende bir haftadan beri bi sürü olumsuzluk yaşadım. Çokkk üzüldüm çokk ağladım bende. Kendime de bakamadım. Ama inşallah Allah yardımcımız olacak.
Canım dualarımız seninle...Şimdiden geçmiş olsun,sen yüreğini ferah tutmaya çalış,olumlu düşün lütfen.İyi haberlerini bekliyorum inşallah.
Benim kızımın da belinde kıllanma var,doğduğunun ertesi günü küçük bir kontrol etti çocuk doktoru ama asıl kontrole henüz gitmedik haftaya randevumuz var acaba senin ilk kontrolde mi ortaya çıktı bu durum?Ultrasonda belli olmuşmuydu?Folik asit kullanımıyla bir ilgisi var mı bu durumun?
Kızlar moralim çok bozuk..Hani Duru 'nun belinde kıllanma ve küçük bir delik gibi çukur var diye yazmıştım ya...Bugün Üniversiteye beyin cerrahisine gittik..çocuklarla ilgilenen bir beyin cerahı bulmuştım internetten...Doktor baktı burada sinüs(delik) var dedi...MR çekilecek dedi..Hafifi boyutu mu ileri boyutu mu ancak öyle anlarız dedi....Müdahale ona göre yapabiliriz dedi...Çok kötüyüm kızlar....O daha minnacık...Nasıl MR çekilir?Nasıl ya???Üniversite anestezi ile çekmek istiyor,yrın anestezi randevusu verdiler...Ben nasıl dayanırım...............Dua edin ne olur...MR da sorun çıkmasın...Kızımın birşeyi olmasın....Nasıl birşey bu ya..ben herşeyime herkesten belki de daha çok dikkat ettim ya....isyan etmek istemiyorum....Ne olur dua edin arkadaşlar.......:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
allahım minik durumuza sağlık sıhhat versin inşallah...
Sadece Mr çektirdiğine üzülürsün inşallah gerisi gelmez herşey temiz çıkar arkadaşım.
Derya sen folik asit kullanmamış mıydınki?
canım cok geçmiş olsun.yeni okudum yazını bikaç gündür giremiyodum siteye.benim bebegiminde kuyruk sokumu yerinde aynı bahsettiğin gibi bi çukurluk var cocuk doktorumuz tıp biliminde biz buna gamze deriz dedi eger kızarma şişme olursa hemen getirin omur ilik uzantısı biraz fazla filan olabilrdedi.ben o sırada sekreterle ilgilendigin için eşim konuşuyordu doktorla.27sinde randevumuz var yine.iyice bi arastırayım bende.inşallah temiz sonuçlarla dönersin
hamile kalmadan 1 ay önce başlamıştım canım....ama yetmemiş bak...köye möyde millet folik asit mi bulyor ya...ama bakasan turp gibi hepsinin çocukalrı.....biz bütün vitaminleri içtik içtik....olacaksa yine oluypr demekki...
arkadaşlar hepinize dualarınız için teşekkür ederim..Allah razı olsu hepinizden....Şimdi geldik doktordan...delirdim sanki...ağlaya ağalaya bittim...gücüm kalmadı...13.30 dediler gittik...anestezisiz deneyelim dediler...ama açlıktan bitap düştüğü için uyuymıyordu da...ağlayıp mırıldanıyordu..en son 09.20 de emzirdim...10 dk sonra kustu onuda zaten....dediler saat 14.00 de alacağız....sonra gittik bu sefer 14.30 dediler...çıldırdım ya...aç aç kızım ağlıyor....girdik elindn damar yolu aradılar bulamadılar..yanımda delip durduşar elini..ağlıyor zavallı kızım..dayanamadım zaten be..beni çıkardılar....çok uğraştılar dışardan bile sesi geliyordu ciyak ciyak....annem yanındaydı kızımın...serum da takmışlar...baylmış yavrum..çekmişler..ama dışarda deli oluyorum..sokmuyorlar beni içeri...çekim bitti onra ayıltamadılar ...yoğun bakıma koymak yerine orada beklettiler...saat 15.30 da verdiler kucağım a..Allah ım kimseye yaşatmasın ....2 saat daha emzirme dediler...birazdan emzirecğim..ama hala uyuyor kızım....anesteziden dolayı uyuyor...neyse ben emzirmeye çalışacağım...görüşürüz...
çok geçmiş olsun.maşallah öyle tatli bakiyor ki ona bişr şey olmaycak annesi.
Allah yaridmicn olsun.bu minick yavrunu da korusun allah.
Peki sebebi folik asit demişsin ama ,çaresi ne biliyor musun bende hamile olmaya çalişiyorum folik aist içiyorum .
Fakat bebeğine sevgili duruna ne şekil bir tedavi olurmuş.
Tekrar en hafif ve en kolay şekilde allah şifa verisn diyorum
Deryacım selam;
ben tam anlayamadım kusuruma bakma,inşallah sıkmıyorumdur seni. Folik asit kullanmadın mı sen?
Ben tam bakmadım valla kuyruk sokumuna , sen ilk başta nasıl anladın? delik görünce mi şüphelendin? Allah acil şifalar versin canım . İnşallah hayırlısı ile atlatırsın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?