• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Dua edin arkadaşlar...Kızıma MR çekilecek....

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Girl and baby

Guru
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2008
2.747
78
318
Kızlar moralim çok bozuk..Hani Duru 'nun belinde kıllanma ve küçük bir delik gibi çukur var diye yazmıştım ya...Bugün Üniversiteye beyin cerrahisine gittik..çocuklarla ilgilenen bir beyin cerahı bulmuştım internetten...Doktor baktı burada sinüs(delik) var dedi...MR çekilecek dedi..Hafifi boyutu mu ileri boyutu mu ancak öyle anlarız dedi....Müdahale ona göre yapabiliriz dedi...Çok kötüyüm kızlar....O daha minnacık...Nasıl MR çekilir?Nasıl ya???Üniversite anestezi ile çekmek istiyor,yrın anestezi randevusu verdiler...Ben nasıl dayanırım...............Dua edin ne olur...MR da sorun çıkmasın...Kızımın birşeyi olmasın....Nasıl birşey bu ya..ben herşeyime herkesten belki de daha çok dikkat ettim ya....isyan etmek istemiyorum....Ne olur dua edin arkadaşlar.......:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::nazar:

Canım kendını boyle cok uzme.. evet demesı kolay ama bakalım sonuc ne cıkacak dua et sadece..
Allahım yardım etsın sonucları guzel cıkar ınsallah.. Çok daha ağır dertlerle boğuşan ınsanlar var canım..
bırsey cıkmayacaktır merak etme.. üzme kendını.. Allah şifa versin.. inşallah güzel haberlerle gelirsinn...

Allah yardımcınız olsun deryacım çok üzüldüm inan ama yavrun o kadar küçükki Rabbim dermenınıda verir inşallah sen moralini yüksek tut annesi yeterki bebeğin ii olacak inşallah dualarım sizinle umarım hayırlı haberler alırsın,Allah sağlık şifa versin canım

Allah yardımcınız olsun deryacım çok üzüldüm inan ama yavrun o kadar küçükki Rabbim dermenınıda verir inşallah sen moralini yüksek tut annesi yeterki bebeğin ii olacak inşallah dualarım sizinle umarım hayırlı haberler alırsın,Allah sağlık şifa versin canım

deryacım yeni gördüm konunu çok üzüldüm canım ya, sanki kendi başıma gelmiş gibi inşallah kötü birşey çıkmaz canım üzülmemeye çalış sütün çekilmesin minik durunun senin sütüne ihtiyacı var henüz kesin birşey yok, senin için dua ediyorum Allah yardımcısı olsun durunun gelişmeleri bize de bildir merak ederim...

Geçmiş olsun :çok üzgünüm:
umarım kötü birşey çıkmaz korkulacak birşey değildir işallah :Saruboceq:
Allah yardımcınız olsun :teselli:

canım bebekler bizim sandığımızdan çok daha güçlülerdir.Lütfen sende en az onun kadar güçlü ol.Dilerimki, güzel duru bunun üstesinden kolaylıkla gelecektir.Çok geçmişolsun bütün dualarım sizinle olsun.Durunun güze haberlerini beliyorum

Canım geçmiş olsun,inşallah önemli bir şey çıkmaz. Güçlü ol,unutma minik bebeğin hala senin duygularını hissediyor. Allah dermansız dert vermesin.

deryacım şimdi okudumm çok geçmiş olsun Allah sabır versin güzelim çok üzüldümm dualarım sizinlee hayatımm.Allah'ın izniyle herşey yolunda çıkarr canımm.

Deryacım çok geçmiş olsun.Bebişin en kısa zamanda sağlığına kavuşacaktır.Güçlü olmalısın onun sana ihtiyacı var.Eminim güzel sonuçlarla gelirsin.Dularım seninle...

deryacım allah acil şifalar versin.inş.temiz çıkar sonuçlar.senin ve bebeğin için çok dua edeceğim.canını sıkma canım allahın yardımıyla inş.hiç birşey olmaz.

cnm çok geçmiş olsun allah yardımcınız olur cnm sen merak etme en kısa zamanda sağlığlna kavuşurr kızın
deryacım benim oğlumunda belinde ve kuyruk sokumunda kıllanma varr bu bi sorunmu yeni doğan bebeklerde kıllanma olmuyomo zaten bizim dr bişey demedi

Canım ya rabbim en kısa zamanda şifasını verir inşallah üzülme nolur....Dayanmak gerçekten çok zor biz anneler için ama bebişlerimiz için güçlü olmalıyız mecbueren.....İnşallah herşey yolunda gider sonuçlar iyi çıkar dualrımız seninle ve bebeğinle canım ....Güzel haberlerini bekliyoruz .....

Canim allah acil şifalar versin dualrimiz seninle.moralini yüksek tut ve olumlu düşün .tekrar tekrar geçmiş olsun umarim herşey iyi olur.

Kızlar moralim çok bozuk..Hani Duru 'nun belinde kıllanma ve küçük bir delik gibi çukur var diye yazmıştım ya...Bugün Üniversiteye beyin cerrahisine gittik..çocuklarla ilgilenen bir beyin cerahı bulmuştım internetten...Doktor baktı burada sinüs(delik) var dedi...MR çekilecek dedi..Hafifi boyutu mu ileri boyutu mu ancak öyle anlarız dedi....Müdahale ona göre yapabiliriz dedi...Çok kötüyüm kızlar....O daha minnacık...Nasıl MR çekilir?Nasıl ya???Üniversite anestezi ile çekmek istiyor,yrın anestezi randevusu verdiler...Ben nasıl dayanırım...............Dua edin ne olur...MR da sorun çıkmasın...Kızımın birşeyi olmasın....Nasıl birşey bu ya..ben herşeyime herkesten belki de daha çok dikkat ettim ya....isyan etmek istemiyorum....Ne olur dua edin arkadaşlar.......:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::nazar:

Canım ben pek takip edemedim. Nedir durum? MR 'nin tam anlamı ne? Allah yardımcımız olsun hepimizin. İnşallah her şey düzgün gider ve duru kızımın bi şeyciği çıkmaz. İçini temiz tut, yüreğini çürütme. Bebeğinin sana ihtiyacı var.
bende bir haftadan beri bi sürü olumsuzluk yaşadım. Çokkk üzüldüm çokk ağladım bende. Kendime de bakamadım. Ama inşallah Allah yardımcımız olacak.

allah yardımcın olsun canım ya umarım bişey çıkmaz.bence hıç karamsar olma ve neden bende oldu deme.vardır bunda da bi hayır allah daha beterinden sakındırsın bebegini.bence hiçbi sorun çıkmayacak içimden öle geçiyo.sen dualarını esirgeme.bizim dualarımızda senınle ve bebeginle....

Canım dualarımız seninle...Şimdiden geçmiş olsun,sen yüreğini ferah tutmaya çalış,olumlu düşün lütfen.İyi haberlerini bekliyorum inşallah.
Benim kızımın da belinde kıllanma var,doğduğunun ertesi günü küçük bir kontrol etti çocuk doktoru ama asıl kontrole henüz gitmedik haftaya randevumuz var acaba senin ilk kontrolde mi ortaya çıktı bu durum?Ultrasonda belli olmuşmuydu?Folik asit kullanımıyla bir ilgisi var mı bu durumun?

lütfen hemen paniğe kapılmayın. tabii ki bu bir anne için çok zor olmalı, bebeğinize anestezi yapılacak olması bile sizi endişelendiriyordur, ancak arkadaşların da dediği gibi yine bir anne olarak bebeğinizin sizin sütünüze ihtiyacı olduğunu unutmayın. Belki de doğuştan gelen farklılıklardan biridir. ya da zamanla geçecek bir boşluktur. şükür ki MR çektirme imkanınız var. önlem olarak, hazır imkan varken kontrol istemiştir dr.
umarım benim geçen yılki endişelerim gibi sizinkiler de boşa çıkar, bu günleri hoş bir tebessümle anarsınız. Lütfen sakin olmaya çalışın. Bende de ciddi bir hastalıktan şüphelenmişler, bir doktorun kötümserliği yüzünden hayatım kararmıştı 3 ay boyunca. Umarım hiç öyle bir şey olmaz ama olur da olumsuz cevap alırsanız, mutlaka ama mutlaka başka bir dr.a daha gidin. Ben bunu yapmasaydım, şu anda sizlere bu cümleleri yazacak durumda olmayacaktım.

Back