Dua edelim mi?Tüm Kalbimizle ama

bende gece uyanamıyorum çoğu zaman o yüzden gece uyumadan ediyorum duamı isimlerinizi tek tek söylüyorum öyle yatıyorum
Allah razı olsun hepinizden, isimlerimizi dualarımızı dillendiriyorsunuz
Allahım hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah.
Sela ile öğle namazı arasında Kenzül arş'ı okumak istiyorum, çok sevap dua etmek bu mübarek günde ama iş yerindeki pcimde kayıtlı değil Kenzül arş, yazılı olarak elinde olan varsa buraya ekleyebilir mi acaba?

ben de uamı ettim ama nette soun vardı ancak haber verebildim ..şimdi cuma saati yeniden

duaedeceğim inşallah.... aramıza yeni katılanlar hoşgeldiniz.....

ben de uamı ettim ama nette soun vardı ancak haber verebildim ..şimdi cuma saati yeniden

duaedeceğim inşallah.... aramıza yeni katılanlar hoşgeldiniz.....

Sağolasınızz kızlar hoşbuldumm :)Herkezinn cuması mübarek olsunn.Rabbim cümlemizin duaalrını kabul etsinnn..En kısa zamanda listeye katılıcam:Saruboceq:

KENZUL ARŞ DUASI”””

BıSMıLLAHıRRAHMANıRRAHıM…

“”La ilahe illellahül melikul hakkul Mübib ** La ilahe illellahül hakemül adlül Metin ** Rabbena ve rabbü abaenek evvelin ** La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minnez zalimin ** La ilahe illellahü vahdehu la şerike leh,lehül mülkü ve lehül hamdü yuhyi ve yemitü ve hüve hayyül la yemutu ebeden biyedihil hayru ve ileyhil masiru ve huve ala külli şey in kadir ** Ve bihi nesteinu ve la havle ve la kuvvete illa billahil aliyil azim ** La ilahe illellahü şükran li ni’metih ** La ilahe illellahü ikraren bi rububiyetih ** Ve subhanellahi tenzihen li azametih**Es’elükellahümme bi hakkismikel mektubi ala cenahi cibrile aleyke ya Rab ** Ve bi hakkismikel mektubi ala cenahi mikaile aleyke ya Rab **Ve bi hakkismikel mektubi ala cebheti ala israfile aleyke ya Rab ** Ve bi hakkismikel mektubi ala keffi azraile aleyke ya Rab **Ve bi hakkismikellezi semmeyte bihi münkeren ve nekiran aleyke ya Rab ** Ve bi hakkismike ve esrari ibadike aleyke ya Rab ** Ve bi hakkismikellezi temme bihil islamü aleyke ya Rab ** Ve bi hakkismikellezi telekkahü ademü lemma hebeta minel cenneti fe nadake fe lebbeyte düaehu aleyke ya Rab ** Ve bihakkismikellezi nadake bihi şitü aleyke ya Rab ** Ve bihakkismikellezi kavveyte bihi hameletel arşi aleyke ya Rab ** Ve bihakkismikellezi kavveyte bihi hamaletel arşı aleyke ya Rab ** Ve bihakkismikelmektubi fittevrati vel incili vezzeburi vel fürkani aleyke ya Rab ** Ve bihakkismike ila münteha rahmetike ala ibadike aleyke ya Rab ** Ve bi hakki temami kelamike aleyke ya Rab ** Ve bihakkismikellezi nadake bihi ibrahimü feceltennara aleyhi berden ve selamen aleyke ya Rab ** Ve bihakkismikellezi nadake bihi ismailü fe neceytehü minnezzebhi aleyke ya Rab ** Ve bihakkismikellezi nadake bihi ishaku fe kadeyte hacetehu aleyke ya Rab ** Ve bihakkismikellezi nadake bihi hudu aleyke ya Rab ** Ve bihakkismillezi deake bihi yakubu fer a dedte aleyhi basarahu ve veledehu yusufe aleyke ya Rab ** Ve bi hakkismikellezi nadake bihi davudu fe cealtehu halifeten fil ardı ve elente lehül hadide fi yedihi aleyke ya Rab ** Ve bihakkismikellezi deake bihi süleymanü fe a’teytehül mülke fil ardı aleyke ya Rab ** Ve bihakkismikellezi nadake bihi eyyubu fe neceytehu minel gammillezi kane fihi aleyke ya Rab ** Ve bihakismikellezi nadake bihi isebnu meryeme fe ahyeyte lehul mefta aleyke ya Rab ** Ve bihakkismikellezi nadake bihi musa lemma hatabeke aletturi aleyke ya Rab ** Ve bihakkismikellezi nadetke bihi asiyetümraetü firavne fe razaktehel cennete aleyke ya Rab ** Ve bihakkismikellezi nadake bihi benu israile lemma cavezulbahra aleyke ya Rab ** Ve bihakkismikellezi nadake bihil hıdıru lemma meşa alel mai aleyke ya Rab ** Ve bihakkismike nadake bihi Muhmmedün sallallahü aleyhi ve selemle yevmel ğari fe necceytehu aleyke ya Rab ** ınneke enetl kerimül kebiru ** Hasbünnellahü ve ni’mel vekil ** Vela havle ve la kuvvete illa billahil aşiyil azim ** Ve sallallahu ala seyyidina Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi vessellem.** “””

canım mesajını biraz geç gördüm.. duayı ekledim ama zaman geç oldu sanırım..

HERKESE HAYIRLI CUMALAR..

her şey yolunda gider inş canım allah yardımcın olsun

esracımm çok teşekkür ederim canım
evet öğle vakti geçti ama olsun ben yine de duamı edeceğim çok teşekkür ederim Allah razı olsun eklemişsin Şeniz

Son düzenleme:
arkadaşlar perşembe gecesi kalktım,duamı ettim hepimizin allah ne muradı varsa versin.
bebek isteyenler EN EVVELÜ tesbihini bol bol çekin,hiç boşa gitmiyor inanın denenmiştir.

Dua eden herkese tesekkurler
Ben hala ıs gorusmemın sonucunu beklıyorum bu hafta ıcınde aranmam lazım. Umarım aranırım. Çok istiyorum

arkadaşlar perşembe gecesi kalktım,duamı ettim hepimizin allah ne muradı varsa versin.
bebek isteyenler EN EVVELÜ tesbihini bol bol çekin,hiç boşa gitmiyor inanın denenmiştir.

Bebek isteyen arkadaşlar için benim de ufa k bir tavsiyem olabilir dua etmek

mevzunda... geçen ay baya araştırma yapmıştım ve aşağıdakilei buldum Allah kabul

eder inşallah:

El- Vehhap

El- Mucip

El- Halık

El - Bari

Zül Celal-i vel ikram

... isimlerinin anlamlarını da düşünürek bol bol zikr etmek ve Zekeriya a.s mın Allah' a

çocuğu olsun yaptığı duayı okumakta

çok makbulmüş arkadaşlar...bir de istediğimiz şeyler için 1000 tane NASR suresi

okumanın çok faydalı olduğunu araştırdım ve buldum.....ablam bu ay hamile kaldı

( inşallah sağlıkla tamamlar ikisi de ) ve biz geçen ay hep bunlarla dua etmiştik

....etkisi olmuştur inşallah diye düşünüyorum.....

Gönlü güzel arkadaşlarım güzel bir haftasonu diliyorum hepinize a.s.
Bu cuma duaya katılmayı çok istedim ama perşembe gününden işlerim çıktı mevlüd hazırlığı yaptık yorgunluktan öldümde azcık :1rolleyes:

Haftaya burdayım inşallah

Seherde acilan guller hurmetine,
Rukuda bukulen beller hurmetine,
Zikrinle donen diller hurmetine
Cehennem narina yakma Ya Rabbi!!! (amin)

Yakma Ya Rabbi, yakma Ya Rabbi!
Cehennem narina yakma Ya Rabbi!
Muhammed (sav) askina yakma Ya Rabbi!!!! (amin)

Secdeye kapanan baslar hurmetine,
Askinla sizlayan kalpler hurmetine,
Gecelerde dokulen yaslar hurmetine,
Gazabinla bize bakma Ya Rabbi!!!(amin)

Cehennem narina yakma Ya Rabbi!
Muhammed (sav) askina yakma Ya Rabbi!!!! (amin)

Yolunda kalim kullara bagisla ...(amin)
Rizana giden yollara bagisla ....(amin)
Arsina acilan ellere bagisla....(amin)
Cahilin icine sokma Ya Rabbi ...!!!....(amin)

Muhammed Mustafa (sav) nin ozune bagisla ...(amin)
Fatima’tuz- Zehra adli kizina bagisla ...(amin)
Yetim yetemanin yuzune bagisla ....(amin)
Huzurunda boynumuz bukme Ya Rabbi ...(amin)

Cemii peygamberlerin cani hurmetine,
Cihar-i yar-i guzinin dini hurmetine,
Uhud sehitlerinin kani hurmetine,
SUCLARIMIZI BASA KAKMA Ya Rabbi!!! ...(amiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnn)
SUALDE BIZLERI FAZLA SIKMA Ya Rabbi!!! ....(amiinn)

Yakma yarabbi!!!! (amin)
Muhammed askina yakma Ya Rabbi!!!... (Amin)
Kabe askina yakma Ya Rabbi!!! ...(amin)
Kur’an askina yakma Ya Rabbi!!!! ... (amin)
Yakma Ya Rabbi!!!!!
AMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNN!!!!!

sana da iyi haftasonlar ıolsun inşallah...bonuscum işin olsa da yazsaydın keşke.biz sana

dua ederdik sende uygun olduğunda okurdun listeyi.....

allah dualarınızı kabul etsın arkadaslar...bende bu hafta katılamadım bılg. bozuktu...ınsallah bu hafta bende katılıcam..ama sabah namazında tum gece namazına kalktıgımız arkadaslarımın duasını kabul et dıye hepmıze dua ettım her duamdada edıyorum..allah dualarımızı kabul etsın ınsallah.

arkadaşlar gerçekten yazılan listeyi görünce gözlerim doldu kahvekolik e diğer arkadaşlar allah hepinizden razı olsun ve kalbinizde ne dua varsa kabul etsin
bundan sonraki dualara bende katılmak istiyorum yalnız ne yaptığınızı bilmiorum bi namaz ve dua var sanırım aydınlatırsanız ben de katılacam inşallah.
tekrar herkese tşk :))
bu arada anjiyo oldum sizinde dualarınız sayesinde çok rahat geçti sonucu pazartesi veya salı alacaz gelişmeleri bildiririm :)

Allah şifalık lar versin canım inş sonuçlar iyi olur

slm dua kardeşlerim bne gledımm ıkı haftadır dualarımın yarısı kabul oldu hepınızdne dua edenlerden ALLah RAZI OLSUN ve topıkte emeği gecenlerdennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…