Bir tanıdığım bana bir hikaye anlatmıştı: dervişin biri dağlarda gezerken bir kız görmüş.Kız topladığı elmaları etekliğine doldurmuş, gidiyomuş.Derviş seslenmiş:Ey kız ne yapacaksın o elmaları, diye.Kız cevap vermiş:Sevdiğime götürürüm.Ben çokkk isterim. Ne kadar güzel yazmışsın.
Allah gönlüne göre versin.
[ı]iş görüşmem var benim için dua eder misiniz..
Rabbim hayırlısı ne ise onu nasip eylesin inşallah..[/ı]
Bir tanıdığım bana bir hikaye anlatmıştı: dervişin biri dağlarda gezerken bir kız görmüş.Kız topladığı elmaları etekliğine doldurmuş, gidiyomuş.Derviş seslenmiş:Ey kız ne yapacaksın o elmaları, diye.Kız cevap vermiş:Sevdiğime götürürüm.
Derviş:kaç elman var?
Kız:İnsan sevdiğine götürdüklerini sayar mı???
Derviş, elindeki tesbihi bırakmış....
Bu hikayeyi duyduktan sonra 33 tane, 44 tane, 4444 tane saymamaya başladım.Ben duaları sevdiğime, Allah'ıma gönderiyorum.Ama senin için çok sayıda okuyacağım arkadaşım, Allah'ım senin için hayırlı olanı versin...
Çok iyisin, Allah razı olsun. Çok sağol.
Okuyacağım dediğin dua, "rabbi yessir" duası mı?
Ne demek Allah kabul etsin.O akşam okudum bile...Evet, rabbi yessir.Benim hayatımda mucize gibi değişiklikler yarattı.Umarım senin için de etkili olur.
Benim en zorda kaldığım zaman beni kurtaran, aklımın almadığı şekilde hayatımın değişmesini ve güzelleşmesini sağlayan dua rabbi yesir.Darda olan arkadaş varsa hemen bir liste hazırlayıp onun için okuyalım derim.Bitince isteyen başkası olursa okuruz.Anlamı da çok güzel:Rabbim işimi kolaylaştır, güçleştirme, Rabbim bu işi hayırla tamamla.
ben istiyorum inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?