- 3 Nisan 2009
- 3.793
- 1
meryem suresi kaç sayfaydı acaba bi cvp yazarmısın çoook uzun değilse ben okurum tamam yani.....yasin kadarsa tamamdır.......
canim 6 sayfa kadar eger okuyamassan haber ver baskalari okusun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
meryem suresi kaç sayfaydı acaba bi cvp yazarmısın çoook uzun değilse ben okurum tamam yani.....yasin kadarsa tamamdır.......
tamamdır ben okurum aklınızda kalmasın rabbim duası kabul olan kullarından eylesin...amin...........canim 6 sayfa kadar eger okuyamassan haber ver baskalari okusun
tamamdır ben okurum aklınızda kalmasın rabbim duası kabul olan kullarından eylesin...amin...........
estağfurullah........elimizdeki cevheri ihtiyacı olanlar için değerlendirmedikten sonra bilmenin ne anlamı var .......tamamdir canim allah razi olsun.......
Ben bugun fazladan 1 tane daha okurum, kendiminkileri bitirdim.Kizlar herkese 2 ser tane dusuyor listem tuhaflasmis sadece ben 3 tane aldim birde extradan 6 tane kaldi okuyabilecek arkadaslar paylasirlarsa sevinirim birde dikkat kizlareryem suresinde secde ayetimiz var secdelerimizi yapmayi unutmayalim cok opuyorum hepinizi gorusmek uzere 6 tane bosta meryem suremiz var paylasmak isteyen arkadaslar icin ))))
58. ayette secde var canım, direk ayaktayken secdeye gidip sübhane rabbiyel ala de 3 kere ,otur tekrar secdeye git. Bu kadar. Allah en yakın zamanda nasip etsin size de tüm isteyenlere de.Selamun Aleyküm arkadaşım salı sabahına kadar 2 tane meryem sureside ben okuyayım inşaallah.Kendim okuyamazsam eşime okuttururum.Okuyuncada okudum diye eklerim buraya.Yalnız bizde 7 yıldır bebek hasretiyle yanan biz çiftiz.Bizide dua halkanıza alabilirmisiniz.Birlikten kuvvet doğar inşaallah.
Yalnız nerede secde yapılıyor onu bilmiyorum.???????
CANIM BENİM ALLAH RAZI OLSUN BENİ ÇOK AMA ÇOK MUTLU ETTİNİZ RABBİM BİRE BİN SEVAP VERSİN HEPİNİZE HER NE MURADINIZ VARSA RABBİM TEZ VAKİTTE GERÇEKLEŞTİRSİN İNŞALLAH.BENİM İÇİN HEMEN OKUYACAĞINIZ AKLIMA GELMEMİŞTİ BEN SADECE SIRAYA GİRMEK İÇİN SÖYLEMİŞTİM HEMEN OKUYU VERDİNİZ İNŞALLAH BİRİNİZDEN BİRİNİN DUASI KABUL OLUR BEN VE İSTEYEN HERKES CENNET KOKULUSUNA KAVUŞURİNŞALLAH HEPİNİZE AYRI AYRI BENDE DUALARIMDA YER VERİCEM RABBİM HEPİNİZİ RAZI OLDUĞU KULLARINDAN ETSİN KALBİNİZDEN GEÇEN VE HAKKINIZDA HAYIRLI OLANI SİZE VERSİN TEKRAR HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN BENİ ÇOK MUTLU ETTİNİZ1-sedosumm===================3
2-tweety_ytweet===============2
3-esmeralısa===================2
4-lamazı77====================2
5-estalmus====================2
6-zeyn77=====================2
7-merve02====================2
8-vck========================2
9-cemsu======================2
10-canommmm=================2
11-ozlemk=====================2=========adetli oldugu icin okuyamayacagindan 2 duamiz da buradan artti toplamda 6 adet suremiz
12-busmai=====================2=========artmistir paylasmak isteyen 6 kisi paylasabilirler,,,,,,,
13-poeetik====================2
14-vck=======================2
15-nesnur====================2
16-cansu_derin================2
17-aysenur.gee================2
18-derugur===================2
kizlar vck yani (remziye) icin 41 meryem suresine baslayalim bugun baslayip 2 gun icinde yani sali sabahina en gec bitirmis olalim insallah rabbim onada hayirli bir evlat nasip eyler .....
6 adet meryem suremiz aciktadir kizlar lutfen dikkatli bir sekilde paylasalim sayilar karismasin lutfen kizlar dikkat edelim.......tam 41 adet tamam okunsun herkes kendi sayisini okusun ve fazla almak isteyenler 6 taneyi paylasabilirler tek tek yada 2 - 2 - 2 allah hepinizden razi olsun bitirip bir sonraki arkadasimiza gecebiliriz allaha emanet olun tatlislar iyi geceler bitirenler yazar veya mesaj atarlarsa sevinirim ...... vck allah simdiden kabul etsin tatlim,,,,,,
çok teşekkür ederim canım allah razı olsun rabbim gönlündeki en yakın zamanda versin inşallah sende bebişine kavuşursun rabbimin izniyle2 meryem suresini okudum :)
allah kabul etsin !
Rabbim hayırlı bir evlat nasip etsin remziye kardeşim :)
birtanem benim allah razı olsun bugün beni mutlu ettiniz rabbimde iki cihanda gönlünüzün muradını versin inşallahsedacim bende okudum remziyecim rabbim insallah en kisa zamanda gönlünün muradini verir
Ben yarin birtane daha okurum
sağol canım allah razı olsun rabbim peygamberimiz (sav)min şefaatine mazhar eylesin hepinizi. Inşallah rabbim gönlündekini versin en yakın zamandabende okudum allah kabul etsin
CANIM HOŞGELDİN MERYEM SURESİ KURANI KERİMDE VAR CANIM UFAK YASİNLERDE BULAMAZSIN.SECDE YAZISINI GÖRDÜĞÜN ZAMAN YADA DUA BİTTİKTEN SONRA YAPABİLİRİSİN.kizlar ben cezaliydim o yuzden giremedim siteye,meryem suresini kurandan mi okuyacagiz yoksa yasini seriflerde var mi? yardimci olursaniz birde secdesini nasil yapiyoruz :26::26:
CANIM HOŞGELDİN MERYEM SURESİ KURANI KERİMDE VAR CANIM UFAK YASİNLERDE BULAMAZSIN.SECDE YAZISINI GÖRDÜĞÜN ZAMAN YADA DUA BİTTİKTEN SONRA YAPABİLİRİSİN.
Tilavet Secdesinin Yapılışı; Tilavet Secdesinin geçtiği ayetlerden birini okuyan kimse kıbleye karşı dönerek, ellerini kaldırmadan ALLAHU EKBER diyerek secdeye varır. Secdede ise 3 defa SUBHAANA RABBIYEL ALAA deyip ALLAHU EKBER diyerek ayağa kalkar ve ayaktaiken SEMİNAA VE ETANAA GUFRAANEKE RABBENAA VE İLEYKEL MASIYRder ve secdesini tamamlamış olur..
ALLAH KABUL ETSİN CANIM ALLAH RAZI OLSUN RABBİM SENİNDE GÖNLÜNÜN MURADINI TEZ VAKİYYE VERSİN İNŞALLAH
CANIM HOŞGELDİN MERYEM SURESİ KURANI KERİMDE VAR CANIM UFAK YASİNLERDE BULAMAZSIN.SECDE YAZISINI GÖRDÜĞÜN ZAMAN YADA DUA BİTTİKTEN SONRA YAPABİLİRİSİN.
Tilavet Secdesinin Yapılışı; Tilavet Secdesinin geçtiği ayetlerden birini okuyan kimse kıbleye karşı dönerek, ellerini kaldırmadan ALLAHU EKBER diyerek secdeye varır. Secdede ise 3 defa SUBHAANA RABBIYEL ALAA deyip ALLAHU EKBER diyerek ayağa kalkar ve ayaktaiken SEMİNAA VE ETANAA GUFRAANEKE RABBENAA VE İLEYKEL MASIYRder ve secdesini tamamlamış olur..
ALLAH KABUL ETSİN CANIM ALLAH RAZI OLSUN RABBİM SENİNDE GÖNLÜNÜN MURADINI TEZ VAKİYYE VERSİN İNŞALLAH