Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
488 tane var canim sen 188 tane alirsan tam 300 tane kaliyor paylasmak isteyen arkadaslar kacar tane okuyabilirler....canım 188 tanede ben alıyım arkadaşada 200 kalsın olur mu?
canim cok tesekkur ederim cok memnun olurum 300 tane kaldi istersen bir arkadas daha bekleyelim okumak isteyen olursa onunla paylastirayim canim agir gelmesin sana,,,sedoşum cemsuya yardım edebilirim isterseniz
canim cok tesekkur ederim cok memnun olurum 300 tane kaldi istersen bir arkadas daha bekleyelim okumak isteyen olursa onunla paylastirayim canim agir gelmesin sana,,,
evet canim son 200 tane kalmis....şuanda 200 tane kaldı sanırım
evet canim son 200 tane kalmis....
yarın mı yasini şerife başlayacağız kızlar?
ayyy bende oyle canim ama okuyamayan arkadaslar icin mecbur bekliyorumtamam 200 bende yarına bitmiş bil uzatmayı sevmiyorum huyum kurusun
galiba öyle merve için okunacak sanırım ama emin degilim
ayyy bende oyle canim ama okuyamayan arkadaslar icin mecbur bekliyorum
evet tatlim yarin merve icin 41 yasine baslicaz tatlislar listemizi yapip paylasalim 41 yasin okuyalim,,,,galiba öyle merve için okunacak sanırım ama emin degilim
evet canim haklisin bencede dusunsene herkese 3 er yada 4 er bitse ayni gun icinde yani bir saate bitiririz hemen olmazmi sonrada siradaki arkadasa gecerizzzz ))))öyleyse eğer yarın akşam başlamak güzel olur (perşembe gecesi daha hayırlı)
ayyy ne zaman yaptirdin insallah tutar canim yaa inan kendim tutturmusum kadar sevinirim cunki bende yaptirmistim ama olmamisti cok uzulmustum insallah tutar canim benim,,,,zaten hemen hemen ayni seyleri yasamistik yaa dusukler falan filan onca zaman bekle ama sakin bebegi dsunme stres yapmaaaay kızlar bende aşılama yaptırdım umarım duaların yüzü sühürmetine tutar
ayyy ne zaman yaptirdin insallah tutar canim yaa inan kendim tutturmusum kadar sevinirim cunki bende yaptirmistim ama olmamisti cok uzulmustum insallah tutar canim benim,,,,zaten hemen hemen ayni seyleri yasamistik yaa dusukler falan filan onca zaman bekle ama sakin bebegi dsunme stres yapmaaa
insallah tutar canim insallah yaaaa bari icimizden birinin yuzu gulsun de gusel haberler alalim bizde sevinelim ))))3 gün oldu ama düşünmeden edemiyorumiştende izin aldım neolur olmaz die ama inan içim kıpır kıpır biyere sıgamıyorum nedense
evet canim haklisin bencede dusunsene herkese 3 er yada 4 er bitse ayni gun icinde yani bir saate bitiririz hemen olmazmi sonrada siradaki arkadasa gecerizzzz ))))