yarın canım sadece lısteden bazı arkadasları cıkartıam hanı okurum dıyıpte ılgılenmeyenlerı ve senı ekleyebılırım bazı arkadaslarımızdan hıc haber gelmedıbızde sasırdık kaldık bıtıren herkes onlardan haber beklıyor...yarın aksamustu burda olursan canım yada aslında aksam 8 -9 gıbı o saatte en azından calısanlarda evlerınde olur lıstemız zaten hazır bazıları cıkar bazıları gırer okadar sonra paylastırıcam arkadaslar bıtırıncede duasını toplarız bıter kızlar...kızlar buna ben de katılmak istiyorum. Ne zaman yeni liste yapılacak ve kaç tane okumam gerekecek bilgi verir misiniz?
Canım çok çok özür dilerim ama ben gene anlamadım valla
Bugün çok yorgunum kafam bir şey almıyor ne oluyor banaaa
kızlar buna ben de katılmak istiyorum. Ne zaman yeni liste yapılacak ve kaç tane okumam gerekecek bilgi verir misiniz?
yarın canım sadece lısteden bazı arkadasları cıkartıam hanı okurum dıyıpte ılgılenmeyenlerı ve senı ekleyebılırım bazı arkadaslarımızdan hıc haber gelmedıbızde sasırdık kaldık bıtıren herkes onlardan haber beklıyor...yarın aksamustu burda olursan canım yada aslında aksam 8 -9 gıbı o saatte en azından calısanlarda evlerınde olur lıstemız zaten hazır bazıları cıkar bazıları gırer okadar sonra paylastırıcam arkadaslar bıtırıncede duasını toplarız bıter kızlar...kızlar buna ben de katılmak istiyorum. Ne zaman yeni liste yapılacak ve kaç tane okumam gerekecek bilgi verir misiniz?
lıstedekı kısılerın adına sadece tek bır seferde 4444 tane okunacak tabı paylasılarak herkesın adına tek tek nıyet edlerek ama herkes sadece payına dusenı okuyacak ve 4444 e tamamlayıp bırakıcaz ne dıyorsun sence????
Cunkı herkes takıp edemıyor kımısı onden kımısı arkadan gıdıyor kımse beklemıyor mesela gec okuyan okuyamayan arkadaslarımızı beklememız gerekırken bazı arkadaslarımız 2. Kısıye gecebılıyor yada gecmek ıstıyor karısıklık olucak sen ne dusunuyorsun...
yok canım olurmu oyle sey bız gecen sen yaptık hamıs kaldık gecen sen tabıkı once allahın ıznıyle...öyle olurmu ki,kolaya kacmak gibi olmuyormu,18 kisiye bir salat:44::44::44::44:
kızlar aslında mantıklı hepinizin adını vererek ve gönlünüzdeki niyeti dile getirerek başlayıp sona erdirebiliriz bu güzel duayı.. ama yine de bana her teklifiniz, her öneriniz uyar. şuan durum benim açımdan daha vahim hepinizin hakkı var üzerimde çünkü. ne olursa olsun tamamlayalım herkesin duasını.
(eğer bir seferde toplu olacaksa da hepiniz hakkınızı helal edin bana. çünkü sadece benim dileğim için niyet edip yalnızca bana bir seferde okudunuz.)
tabıkı olur canım yarın lıstemız bellı olacakbende katılıp adınıza dua okumak isterim
helal olsun canim ne demek
kızlar aslında mantıklı hepinizin adını vererek ve gönlünüzdeki niyeti dile getirerek başlayıp sona erdirebiliriz bu güzel duayı.. ama yine de bana her teklifiniz, her öneriniz uyar. şuan durum benim açımdan daha vahim hepinizin hakkı var üzerimde çünkü. ne olursa olsun tamamlayalım herkesin duasını.
(eğer bir seferde toplu olacaksa da hepiniz hakkınızı helal edin bana. çünkü sadece benim dileğim için niyet edip yalnızca bana bir seferde okudunuz.)
helal olsun canım hakkım helal olsun ama senın duaların henuz bıtmedıkı haber alamadıgımız arkadaslarımız var...kızlar aslında mantıklı hepinizin adını vererek ve gönlünüzdeki niyeti dile getirerek başlayıp sona erdirebiliriz bu güzel duayı.. Ama yine de bana her teklifiniz, her öneriniz uyar. şuan durum benim açımdan daha vahim hepinizin hakkı var üzerimde çünkü. Ne olursa olsun tamamlayalım herkesin duasını.
kizim herkes payina duseni okuyacak mesela 233 tane ve hepimizin adina okunacak bir salat herkes icin okunacak anladin mi?
yok canım olurmu oyle sey bız gecen sen yaptık hamıs kaldık gecen sen tabıkı once allahın ıznıyle...
evet tatlım aynen oyle ama sayı sadece sayı farklı olabılır kısıye gore degısır yanı ac kısıysen ona bolucez yaa bırde dıkkatlı takıp etmeyenlerı cıkarayımmı kızlar lısteden ne dersınız ...yoksa yarın aksamustune kadar haber bekleyelımmı???haaaaaaaaaaaaaa anladım yani mesela 18 kişiyiz ya hepimiz isimleri sayacaz ve ardından 233 tane okuyacağız? Böylemi
doğrumu anlamşım
Haaaaaaaaaaaaaa anladım yani mesela 18 kişiyiz ya hepimiz isimleri sayacaz ve ardından 233 tane okuyacağız? böylemi
Doğrumu anlamşım
evet tatlım aynen oyle ama sayı sadece sayı farklı olabılır kısıye gore degısır yanı ac kısıysen ona bolucez yaa bırde dıkkatlı takıp etmeyenlerı cıkarayımmı kızlar lısteden ne dersınız ...yoksa yarın aksamustune kadar haber bekleyelımmı???
pekı haber vermeyen arkadaslarımızı ne yapıcaz haber gelmeyenlerın dualarını ne yapalım okudular mı okumadılarmı bılemıyporuzda ben onlara bırazdan msj atayım yarına haber verırler herhalde dımı yarın zaten carsamba bazıları carsamba bıtecek dıye dusunuyor yaaaayarına bıter . Yarın ınsallah yenı sılbastan baslarız /////o zaman öyle yapalim...esmeralisaninki bitsin yarin paylastir sen kacartane dusuyorsa...
tabıkı olur canım yarın lıstemız bellı olacak
benım hakkım helal cnm sana oluırmu zaten hepımız ısteyerek okuyoruz kımse zorla okumuyo talım
helal olsun canım hakkım helal olsun ama senın duaların henuz bıtmedıkı haber alamadıgımız arkadaslarımız var...((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?