Dua edelim mi?Tüm Kalbimizle ama

kızlar buna ben de katılmak istiyorum. Ne zaman yeni liste yapılacak ve kaç tane okumam gerekecek bilgi verir misiniz?
yarın canım sadece lısteden bazı arkadasları cıkartıam hanı okurum dıyıpte ılgılenmeyenlerı ve senı ekleyebılırım bazı arkadaslarımızdan hıc haber gelmedıbızde sasırdık kaldık bıtıren herkes onlardan haber beklıyor...yarın aksamustu burda olursan canım yada aslında aksam 8 -9 gıbı o saatte en azından calısanlarda evlerınde olur lıstemız zaten hazır bazıları cıkar bazıları gırer okadar sonra paylastırıcam arkadaslar bıtırıncede duasını toplarız bıter kızlar...

Canım çok çok özür dilerim ama ben gene anlamadım valla
Bugün çok yorgunum kafam bir şey almıyor ne oluyor banaaa

kizim herkes payina duseni okuyacak mesela 233 tane ve hepimizin adina okunacak bir salat herkes icin okunacak anladin mi?

kızlar buna ben de katılmak istiyorum. Ne zaman yeni liste yapılacak ve kaç tane okumam gerekecek bilgi verir misiniz?
yarın canım sadece lısteden bazı arkadasları cıkartıam hanı okurum dıyıpte ılgılenmeyenlerı ve senı ekleyebılırım bazı arkadaslarımızdan hıc haber gelmedıbızde sasırdık kaldık bıtıren herkes onlardan haber beklıyor...yarın aksamustu burda olursan canım yada aslında aksam 8 -9 gıbı o saatte en azından calısanlarda evlerınde olur lıstemız zaten hazır bazıları cıkar bazıları gırer okadar sonra paylastırıcam arkadaslar bıtırıncede duasını toplarız bıter kızlar...

kızlar aslında mantıklı hepinizin adını vererek ve gönlünüzdeki niyeti dile getirerek başlayıp sona erdirebiliriz bu güzel duayı.. ama yine de bana her teklifiniz, her öneriniz uyar. şuan durum benim açımdan daha vahim hepinizin hakkı var üzerimde çünkü. ne olursa olsun tamamlayalım herkesin duasını.

(eğer bir seferde toplu olacaksa da hepiniz hakkınızı helal edin bana. çünkü sadece benim dileğim için niyet edip yalnızca bana bir seferde okudunuz.)

helal olsun canim ne demek

benım hakkım helal cnm sana oluırmu zaten hepımız ısteyerek okuyoruz kımse zorla okumuyo talım

helal olsun canım hakkım helal olsun ama senın duaların henuz bıtmedıkı haber alamadıgımız arkadaslarımız var...((((((

kizim herkes payina duseni okuyacak mesela 233 tane ve hepimizin adina okunacak bir salat herkes icin okunacak anladin mi?

Haaaaaaaaaaaaaa anladım yani mesela 18 kişiyiz ya hepimiz isimleri sayacaz ve ardından 233 tane okuyacağız? böylemi
Doğrumu anlamşım

haaaaaaaaaaaaaa anladım yani mesela 18 kişiyiz ya hepimiz isimleri sayacaz ve ardından 233 tane okuyacağız? Böylemi
doğrumu anlamşım
evet tatlım aynen oyle ama sayı sadece sayı farklı olabılır kısıye gore degısır yanı ac kısıysen ona bolucez yaa bırde dıkkatlı takıp etmeyenlerı cıkarayımmı kızlar lısteden ne dersınız ...yoksa yarın aksamustune kadar haber bekleyelımmı???

yarina kadar bekliyelim en azindan saniyeninki tamamlanmis olsun

arkadaşlar bende katılabilirmiyim duaya

o zaman öyle yapalim...esmeralisaninki bitsin yarin paylastir sen kacartane dusuyorsa...
pekı haber vermeyen arkadaslarımızı ne yapıcaz haber gelmeyenlerın dualarını ne yapalım okudular mı okumadılarmı bılemıyporuzda ben onlara bırazdan msj atayım yarına haber verırler herhalde dımı yarın zaten carsamba bazıları carsamba bıtecek dıye dusunuyor yaaaayarına bıter . Yarın ınsallah yenı sılbastan baslarız /////

benım hakkım helal cnm sana oluırmu zaten hepımız ısteyerek okuyoruz kımse zorla okumuyo talım

canım benim Allah razı olsun.. teşekkür ederim

helal olsun canım hakkım helal olsun ama senın duaların henuz bıtmedıkı haber alamadıgımız arkadaslarımız var...((((((

senden de Allah razı olsun canım..
olsun canım benim candan ve inanarak yapılan bir dua, bir istek 4444 kere sadece okunmak için yapılan duadan daha da hayırlıdır. yetişteremeyenler ya da okuyamayanlarda olabilir.. sorun değil benim için.. iyi niyetiniz yeter bana. tanımadığınız yüzünü görmediğiniz bir kardeşiniz için dua etmeniz bile beni çok mutlu etti. Rabbim kabul etsin dualarımızı (amin)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…