1- aslı_ıst- okumak icin hazir =saglikli ve hayirlii bir evlat
2- estalmus- okumak icin hazir =saglikli ve hayirlii bir evlat
3- gelartık- okumak icin hazir = saglikli ve hayirlii bir evlat =SIBEL
4- canommmm-okumak icin hazir =saglikli ve hayirlii bir evlat= GULCAN
5- lamazı77- okumak icin hazir =saglikli ve hayirlii bir evlat
6- merve02- okumak icin hazir =saglikli ve hayirlii bir evlat
7-cemrem 29- okumak icin hazir =saglikli ve hayirlii bir evlat
8-asiNaz- okumak icin hazir =saglikli ve hayirlii bir evlat
9-vck - okumak icin hazir =saglikli ve hayirlii bir evlat
10-bahar85- okumak icin hazir =saglikli ve hayirlii bir evlat
11-ceza83- okumak icin hazir
12-zeliha- okumak icin hazir -gidecegi ulkenin vizesi icin =ZELIHA
13-esmeralisa- okumak icin hazir= hayirli bir es ve hayirli bir yuva =SANIYE
14-zeyn77- okumak icin hazir-saglikli ve hayirlii bir evlat =
15-eki_sev- okumak icin hazir-saglikli ve hayirlii bir evlat =
16-tweety yteewt okumak için hazır =saglikli ve hayirlii bir evlat
17-gulenkalp okumak için hazır-saglikli ve hayirlii bir evlat
18-sedosum okumak icin hazir- saglikli ve hayirlii bir evlat- SEDA
Kızlar lısteyı sımdılık guncelledım ve herkese 246 sar tane dusuyor herkes 246 tane okuyacak tek bır kısı ıcın sadece ben 262 tane okuyorum bu arada yardıma ıhtıyacı olanlar bana haber verırlerse sevınırım bırkac saat sonra lıstenın son seklını verıcem herkes ısmını yazarsa cok sevınırım daha makbul olur)))
Kızlar cok ozur dılerım esmeralısa arkadasımızı en basa alıcaktım unutmusum hemen duzeltıyorum
AMIN CANIM HEPIMIZINDE INSALLAH KIZLAR INSALLAH HEP BERABER EL ELE HAMIS KALIRIZ HAYIRLISIYLA EVLATLARIMIZIDA KUCAKLARIMIZA ALIRIZ BU ARADA LISTEMIZIN SON HALI BUDUR KIZLAR kontrol edin isterseniz eger ben burda olmazsam isim veren olursa eklerseniz sevinirimAllah razı olsun çok güzel olmuş canım benim adım remziye bu arada sonucunun güzel çıkması beni mutlu etti inşallah bir dahaki ayda bebiş haberine seviniriz
inşallah canım.tamam ben anladım duaya başlıycam şimdi.ama bundan sonra gelecek arkadaşlar olacak onlar gelince sayı karışmasın diye gelen kişilerde sonraki arkadaşa okusunlar .yada başka fikri ola varsa paylaşsın bizimleAMIN CANIM HEPIMIZINDE INSALLAH KIZLAR INSALLAH HEP BERABER EL ELE HAMIS KALIRIZ HAYIRLISIYLA EVLATLARIMIZIDA KUCAKLARIMIZA ALIRIZ BU ARADA LISTEMIZIN SON HALI BUDUR KIZLAR kontrol edin isterseniz eger ben burda olmazsam isim veren olursa eklerseniz sevinirim
DOSTLAR ALLAHIN İZNİYLE
DOSTLARIMIZIN İSMİ VE NİYETİ İLE DUAMIZA BAŞLANILACAK
YARDIM ETMEK İSTEYEN DOSTLARIMIZ VARSA
DİĞER DOSTLARIMIZIN İSİMLERİ İLE NİYETLENEREK
BU DUADA SAYI ÇOK ÖNEMLİ OLDUĞUNDAN TİTİZ DAVRANILMASI RİCAMIZDIR.
RABBİM OKUNAN SALATI TEFRİCİYELER HÜRMETİNE
HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN İNŞALLAH..
KIZLAR BEN DIYORUM KI HER IKI GUNDE 1 KISIYI BITIRELIM YORULMADAN SIKILMADAN ZEVKLE OKUYALIM BELKI BAZI ARKADASLARIMIZ YAVAS OKUYABILIR ISI OLABILIR BENCE ONLARADA ZAMAN TANIYALIM MESELA BU AKSAM SANIYEYE BASLAYIP CARSAMBA OGLEN BITIRELIM NE DERSINIZ SONRADA SIRADAKI ARKADASA BASLAYALIM BU ARADA SANIYECIM SEN ORUC TUTMA IMKANIN VARSA ALLAH ICIN BENCE ILK GUN ORUC TUT IKI REKAT NAMAZINI KIL DAHA MAKBUL OLUR DIYE DUSUNUYORUM EGER YAPAMAZSANDA SORUN YOK DUAMIZA DEVAM NASIL OLSA
DOSTLAR ALLAHIN İZNİYLE
DOSTLARIMIZIN İSMİ VE NİYETİ İLE DUAMIZA BAŞLANILACAK
YARDIM ETMEK İSTEYEN DOSTLARIMIZ VARSA
DİĞER DOSTLARIMIZIN İSİMLERİ İLE NİYETLENEREK
BU DUADA SAYI ÇOK ÖNEMLİ OLDUĞUNDAN TİTİZ DAVRANILMASI RİCAMIZDIR.
RABBİM OKUNAN SALATI TEFRİCİYELER HÜRMETİNE
HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN İNŞALLAH..
KIZLAR BEN DIYORUM KI HER IKI GUNDE 1 KISIYI BITIRELIM YORULMADAN SIKILMADAN ZEVKLE OKUYALIM BELKI BAZI ARKADASLARIMIZ YAVAS OKUYABILIR ISI OLABILIR BENCE ONLARADA ZAMAN TANIYALIM MESELA BU AKSAM SANIYEYE BASLAYIP CARSAMBA OGLEN BITIRELIM NE DERSINIZ SONRADA SIRADAKI ARKADASA BASLAYALIM BU ARADA SANIYECIM SEN ORUC TUTMA IMKANIN VARSA ALLAH ICIN BENCE ILK GUN ORUC TUT IKI REKAT NAMAZINI KIL DAHA MAKBUL OLUR DIYE DUSUNUYORUM EGER YAPAMAZSANDA SORUN YOK DUAMIZA DEVAM NASIL OLSA
evet canım aynen oyle yenı gelen arkadaslar bır sonrakı arkadasa okusunlar karısmamıs olur boylelıkleinşallah canım.tamam ben anladım duaya başlıycam şimdi.ama bundan sonra gelecek arkadaşlar olacak onlar gelince sayı karışmasın diye gelen kişilerde sonraki arkadaşa okusunlar .yada başka fikri ola varsa paylaşsın bizimle
bana gore kolay kızlar dua ezberımde var cabuk bıter ama hanı ezberı olmayan arkadaslar ıcın hanı onları dusunerek boyle olsun dedım canım yoksa benım ıcın sorun yokbence 2 gün cok fazla be seda 2000 tane düşse tamam diyeceğim ama çok fazla değil sayı en geç yarın akşama biter
bana gore kolay kızlar dua ezberımde var cabuk bıter ama hanı ezberı olmayan arkadaslar ıcın hanı onları dusunerek boyle olsun dedım canım yoksa benım ıcın sorun yok)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?