- 27 Kasım 2010
- 14.167
- 599
- 413
Tanımını Yukarıda Yazdım Örnekte Verdim Bir Göz At İstersen
nihat hoca günah olmaz ama ben hoş karşılamıyorum bastığım yerde cami ya kabe resmi olması hoş değil dedi. düz bi seccade olması daha uygun dedi hemde dikkatt dağıtmaması için
nihat hoca günah olmaz ama ben hoş karşılamıyorum bastığım yerde cami ya kabe resmi olması hoş değil dedi. düz bi seccade olması daha uygun dedi hemde dikkatt dağıtmaması için
Hıımm kendi fikrini söylemiş ılımlı bir hocadır bence fikride mantıklı... Evett olabilir ama büssürü seccedem varr çeyizde yavv yenimi alcam şimcikk..??
hıımm kendi fikrini söylemiş ılımlı bir hocadır bence fikride mantıklı... Evett olabilir ama büssürü seccedem varr çeyizde yavv yenimi alcam şimcikk..??
selamun aleykum kardeşlerim
Allah dularınızı kabul etsin önceliklen..
Bende birşey sormak istiyorum..bana doğum günümde altından Allah ismini taşıyan kolye hediye edildi.lakin televizyonda br din hocasının takılmamısı gerektiğini söyledi.bende bilmeden takdım..takmamam mı gerek.haram mıdır mekruhmudur?yada sizler böyle birşey takıyormusunuz.
iyi sabahlar herekese
evett bilmeden birçok şey yapıyoruzz... Beni uyardıklarında bozulmuyorum daa ben uyarıncaa ne diye bozuluyolarr
onu anlamıyorum..
Geçenlerde bende uyarmıştım Çıplak ayakla namaz kılma çok uygun değil ve eteğinin altına bir eşofman giyin yer.. toprak vs... görmicek kapalı olması lazım ayakbileklerinin nasıl örtülü olması gerekiyorsa el bileklerininde örtülü olması gerkiyor uzunkollu giy demiştimm... Güzelcede anlatmıştımm böyle daha doğru dahasağlam diyee amaa...:26:
Şimdi uyguluyormudur o şahıs bilmiyorum.. Ben üzerime düşen görevi yaptım ne edeyim başkaa
dinde zorlama yok..
selamun aleykum kardeşlerim
Allah dularınızı kabul etsin önceliklen..
Bende birşey sormak istiyorum..bana doğum günümde altından Allah ismini taşıyan kolye hediye edildi.lakin televizyonda br din hocasının takılmamısı gerektiğini söyledi.bende bilmeden takdım..takmamam mı gerek.haram mıdır mekruhmudur?yada sizler böyle birşey takıyormusunuz.
iyi sabahlar herekese[/QUOTE
Bunu söyleyen hangi hoca canım..?
Arapçamı yazıyor kolyede...?
Arada birde muskalar için söylüyorlar bunu... Ben takmıyorum bu yüzden bu tarz şeyler kafa bulandırıyorlar aslındaa.
Bencee.....
İyi bir bilene sormak lazım bunu.. Bana sorsan uygundur..
geçen bir programında nihat hoca cevaplamıştı bunu. cevşen için sorulumştu soru takılabilir ama tuvalete falan girerken görünmemesi gerekir kıyafetininzin içine sokabilirsiniz demişti
anaaa ayak bilekleri kapadık şimdi el bileklerindemi kapalı olması gerek.bak bunuda bilmiyordum..bizler en katı uygulamaları harfiyen yapalımda.bırak boşa gitsin gdecekse..gerçi hiçbirşey boşada gitmez yaa.hakkımızda hayırlısı
,Evet canım el bileklerinin de kapalı olması lazım.. Uzun kollu bol bişey giyin sıcaklamazsın da hem..
Aynen hiçbirşey boşa gitmez.. Bilenler bilmeyenlere ne güzel anlatsın iştee sevap üstüne sevap...
gönülden yapılan hiçbir ibadet boşa gitmez buna yürekten inanıyorum..okadar yabancı müslüman gördüm,hiçbir millet bizim kadar takıntılı değil.saçın teli göründü namaz bozuldu falan...derin mevzular.. rabbim kabul eylesin tüm ibadetlerimizi inşşşşşanaaa ayak bilekleri kapadık şimdi el bileklerindemi kapalı olması gerek.bak bunuda bilmiyordum..bizler en katı uygulamaları harfiyen yapalımda.bırak boşa gitsin gdecekse..gerçi hiçbirşey boşada gitmez yaa.hakkımızda hayırlısı
,
ne kadar mubarek birşey yapıyorz canım hem dua ediyoruz birbirimiz için hem bişeyler öğretiyoruz birbirimize.
Allah yar ve yardımcımız olsun..ne mutlu müslümanım diyene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?