Dua edelim mi?Tüm Kalbimizle ama

Bu arada ben bu dua olayını nasıl görmedim nasıl kaçırdım yaaa çokk üzüldümm ne güzel bişey yapmışsınız...
Rabbim herkezin dualarını kabul etsin inşaallah.. Herkezin gönlüne göre versin...

nihat hoca günah olmaz ama ben hoş karşılamıyorum bastığım yerde cami ya kabe resmi olması hoş değil dedi. düz bi seccade olması daha uygun dedi hemde dikkatt dağıtmaması için

nihat hoca günah olmaz ama ben hoş karşılamıyorum bastığım yerde cami ya kabe resmi olması hoş değil dedi. düz bi seccade olması daha uygun dedi hemde dikkatt dağıtmaması için

Hıımm kendi fikrini söylemiş ılımlı bir hocadır bence fikride mantıklı... Evett olabilir ama büssürü seccedem varr çeyizde yavv yenimi alcam şimcikk..??

Aynen öle kızlar fikirleriniz için teşekkür ederim çok çok..

Bazen hepimiz çok şey bldiğimizi sanırız ama böyle ufak tefek hatalar yapabiliyoruz sanırım..

Hatta ben çıplak ayakla namaz kılardım ki...oda mekruhmuş.ayak gözükmemesi lazımmış.geçird
im ayağıma kalın kışlık erkek çoraplarını..e napacaz neyse onu uygulamak gerekiyor..ama diyorum ya biliyordum..

Hatta gecen biz kız ark.yanlış yaptığı bir şeyi düzeltmesi için uyarmıştm.bana aynen şunu dedi.off yaa ne güzel bilmeden yapıp gidiyordum..(yani bilemeden yapıldığı için günah olmazdı)şimdi yapmak zorundayıım artık dedi.çünkü çoğunluk onu diyor dedi.ama bilmiyordu..

şimdi bende bilmeden yaptım..gerçeği gördüm düzeltim.acaba diyorum bilmeden başka neler yapabiliyoruz dimi kızlar:44:

Hıımm kendi fikrini söylemiş ılımlı bir hocadır bence fikride mantıklı... Evett olabilir ama büssürü seccedem varr çeyizde yavv yenimi alcam şimcikk..??

Mekruhun Tanımını Okur musun??
Yeni Almana Gerek Yok Canım..

evett bilmeden birçok şey yapıyoruzz... Beni uyardıklarında bozulmuyorum daa ben uyarıncaa ne diye bozuluyolarr
onu anlamıyorum..
Geçenlerde bende uyarmıştım Çıplak ayakla namaz kılma çok uygun değil ve eteğinin altına bir eşofman giyin yer.. toprak vs... görmicek kapalı olması lazım ayakbileklerinin nasıl örtülü olması gerekiyorsa el bileklerininde örtülü olması gerkiyor uzunkollu giy demiştimm... Güzelcede anlatmıştımm böyle daha doğru dahasağlam diyee amaa...:26:
Şimdi uyguluyormudur o şahıs bilmiyorum.. Ben üzerime düşen görevi yaptım ne edeyim başkaa
dinde zorlama yok..

selamun aleykum kardeşlerim

Allah dularınızı kabul etsin önceliklen..

Bende birşey sormak istiyorum..bana doğum günümde altından Allah ismini taşıyan kolye hediye edildi.lakin televizyonda br din hocasının takılmamısı gerektiğini söyledi.bende bilmeden takdım..takmamam mı gerek.haram mıdır mekruhmudur?yada sizler böyle birşey takıyormusunuz.

iyi sabahlar herekese

geçen bir programında nihat hoca cevaplamıştı bunu. cevşen için sorulumştu soru takılabilir ama tuvalete falan girerken görünmemesi gerekir kıyafetininzin içine sokabilirsiniz demişti

anaaa ayak bilekleri kapadık şimdi el bileklerindemi kapalı olması gerek.bak bunuda bilmiyordum..bizler en katı uygulamaları harfiyen yapalımda.bırak boşa gitsin gdecekse..gerçi hiçbirşey boşada gitmez yaa.hakkımızda hayırlısı

geçen bir programında nihat hoca cevaplamıştı bunu. cevşen için sorulumştu soru takılabilir ama tuvalete falan girerken görünmemesi gerekir kıyafetininzin içine sokabilirsiniz demişti

hehh cevşen işte o yaa bende muska diyorumm hayret bişeyy bana..:78:

Evet canım el bileklerinin de kapalı olması lazım.. Uzun kollu bol bişey giyin sıcaklamazsın da hem..
Aynen hiçbirşey boşa gitmez.. Bilenler bilmeyenlere ne güzel anlatsın iştee sevap üstüne sevap...

cevşen özel bir dua bir nevi zırh.peygember efendimize <sav)savaş esnasında zırhını çıkar bu duayı oku diye gönderilmiş olan çok makbul bir dua..takmaktan ziyade okumanızı tavsiye edrim.. türkçeside var..

Evet canım el bileklerinin de kapalı olması lazım.. Uzun kollu bol bişey giyin sıcaklamazsın da hem..
Aynen hiçbirşey boşa gitmez.. Bilenler bilmeyenlere ne güzel anlatsın iştee sevap üstüne sevap...
,

ne kadar mubarek birşey yapıyorz canım hem dua ediyoruz birbirimiz için hem bişeyler öğretiyoruz birbirimize.

Allah yar ve yardımcımız olsun..ne mutlu müslümanım diyene

gönülden yapılan hiçbir ibadet boşa gitmez buna yürekten inanıyorum..okadar yabancı müslüman gördüm,hiçbir millet bizim kadar takıntılı değil.saçın teli göründü namaz bozuldu falan...derin mevzular.. rabbim kabul eylesin tüm ibadetlerimizi inşşşşş

,

ne kadar mubarek birşey yapıyorz canım hem dua ediyoruz birbirimiz için hem bişeyler öğretiyoruz birbirimize.

Allah yar ve yardımcımız olsun..ne mutlu müslümanım diyene

Amaa ben dua olayını kaçırdımmm ekleyemedimm haberim yoktuu bana kimse duaa etmedi kiiiiiiiii:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…