• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dua edelim mi?Tüm Kalbimizle ama

burda cok duaya katıldım
keske yıne olsa yıne katılsam
allah hepınızın duasını kabul etsın hayrlısıyla
ben pazartesı ıns sözlenıyorum allah dualrımı kabul ettıı
ve sevdıgıme kavusuyorum :nazar:

dılek ıcın bı kac duydugum uyguladıgım seylerı yazıcam yapmanısı tavsıye ederım

1....cuma saatı 5tane cuma suresı okumak(persembe ıkındıden sonra cuma ezana kadar,ama selala ezan arası daha guzel)

2....39 gun boyunca hergun aralıksız gece onıkı olmadna cekılcek bu tesbıhler,gun ıcınde apdestlı adetlıyken cekılebılıyomus
bin tane laılahe ıllallah
bin tane allahümme salli ala seyidina muhammed
bin tane estafurul el azım
yüz tane la havle vela kuvvete illa billahil alıyyıl azım

3....19 gun boyunca 19 tane feth suresi(her gun bıtane)

ve gece namazı kılmak

allah kabul etsın ıns yapamyı nasıp etsın

Bu habere çok çok sevindim. Rabbim daim etsin inşallah.
Gönlüne göre olsun her şey:)

rabbim hepinizin dualarını kabul eder inş..ben de her gece dualarımı ediyorum.. fetih suresini ve allahın isimleri olan ya vedud ya mukaddim ve ya latif i çekiyorumm.bana da dua edermisiniz sevdiğim insan eğer hayırlıysa tez zamanda geri dönsünn..allah razı olsun hepinizden...

Kızlar bende dualarınıza katılmak istiyorum..
Sevgilimle severek ayrıldık aileler girdi araya..
engellerimizin ortadan kalkıp hayırlı bir şekilde evlenmemiz için dua ediyorum..
bende katılmak istiyorum dua zincirine

rabbim hepinizin dualarını kabul eder inş..ben de her gece dualarımı ediyorum.. fetih suresini ve allahın isimleri olan ya vedud ya mukaddim ve ya latif i çekiyorumm.bana da dua edermisiniz sevdiğim insan eğer hayırlıysa tez zamanda geri dönsünn..allah razı olsun hepinizden...

Kızlar bende dualarınıza katılmak istiyorum..
Sevgilimle severek ayrıldık aileler girdi araya..
engellerimizin ortadan kalkıp hayırlı bir şekilde evlenmemiz için dua ediyorum..
bende katılmak istiyorum dua zincirine

Rabbim hepimizin dualarını hayırlısıyla Kabul Eylesin inşAllah... :61:

haydı kızlar biriniz açsın dua listesini bende katılmak istiyorum...

03 MART Dua Listesi
Bir Müslümanın yanında bulunmayan din kardeşine yapacağı dua kabul olunur. Bir kimse din kardeşine hayır dua ettikçe yanında bulunan görevli bir melek ona ‘duan kabul olsun aynı şeyler sana da verilsin’ diye dua eder.” (Müslim Zikir 87 88; İbni Mâce Menâsik 5)

AÇIKLAMA:
gelin birbirimize dua edelim. tanımadığımız insanlara dua edip, onlardan dua alalım. salı günü listemizi açıp, perşembe akşamı 18.00 de kapatıyoruz. katılmak için listeyi kopyalayalım ve kendi duamızı ekleyelim. perşembe gecesi teheccüd namazı kılıp duamızı edelim. kalkamayanlar ise cuma vakti yani sela ile ezan arası duasını etsin. regl olmak katılmaya engel değildir.

YAPILIŞ:
Sübhane rabbiyel aliyyil alel vehhab
Euzubillahimineşşeytanirracîm Bismillâhirrahmânirrahîm
Elhamdülillâhi Rabbil Âlemîn Vessalâtü vesselâmü alâ seyyidinâ Muhammedin ve ala âlihi ve sahbihi ecmaîn.
Ya Erhamerrahimin Ya Erhamerrahimin Ya Erhamerrahimin

03 MART CUMA GUNU DUA LISTESI

1-TOREDO...ALLAHIM TOREDONUN KULUNUN ŞANS KAPILARINI AÇ..HER ZAMANKİ GİBİ HEP YANINDA OL..ÖZEL HAYATINA ARIK BİR YÖN VER.VE KÖTÜ İNSANLARDAN UZAK TUT.ONU KORU ..AMİNNNNNN

Son düzenleme:
03 MART Dua Listesi
Bir Müslümanın yanında bulunmayan din kardeşine yapacağı dua kabul olunur. Bir kimse din kardeşine hayır dua ettikçe yanında bulunan görevli bir melek ona ‘duan kabul olsun aynı şeyler sana da verilsin’ diye dua eder.” (Müslim Zikir 87 88; İbni Mâce Menâsik 5)

AÇIKLAMA:
gelin birbirimize dua edelim. tanımadığımız insanlara dua edip, onlardan dua alalım. salı günü listemizi açıp, perşembe akşamı 18.00 de kapatıyoruz. katılmak için listeyi kopyalayalım ve kendi duamızı ekleyelim. perşembe gecesi teheccüd namazı kılıp duamızı edelim. kalkamayanlar ise cuma vakti yani sela ile ezan arası duasını etsin. regl olmak katılmaya engel değildir.

YAPILIŞ:
Elhamdülillâhi Rabbil Âlemîn Vessalâtü vesselâmü alâ seyyidinâ Muhammedin ve ala âlihi ve sahbihi ecmaîn.

1-TOREDO...ALLAHIM TOREDONUN KULUNUN ŞANS KAPILARINI AÇ..HER ZAMANKİ GİBİ HEP YANINDA OL..ÖZEL HAYATINA ARIK BİR YÖN VER.VE KÖTÜ İNSANLARDAN UZAK TUT.ONU KORU ..AMİNNNNNN

2- gzmnc.... Allah'm sen gzmnc'nin ve ailesinin, arkadasi fd'nin ve ailesinin gelmis gecmis tüm günahlarini affeyle, saglikli, huzurlu, hayirli bir ömür nasip eyle. Rabbim herseyin sahibi sensin, sen herseyi bilen, gören ve isitensin, herseyden sana siginir birtek senden dileyebiliriz. Sen gzmnc ve fd'e hayirli isler, hayirli okullar nasip eyle, sen onlara hayirli bir yuva kurmayi nasip eyle.. Yarabbim, sen gzmnc'nin ailesine hayirli bir ev almayi nasip eyle. Amin Amin Amin...

kızlar yarın allah izin verirse oruçlu olcam ve listedeki arkadaşlara geceleyin dua edeceğim..genelde kendim için değil başkalaı için okuduğum duala tutar..sizlerde ben için okuyun lütfen...allah harkesn kalbine göre versin..

kızlar yarın allah izin verirse oruçlu olcam ve listedeki arkadaşlara geceleyin dua edeceğim..genelde kendim için değil başkalaı için okuduğum duala tutar..sizlerde ben için okuyun lütfen...allah harkesn kalbine göre versin..

cok sagol canim.. Rabbim orucunu, dualarini kabul eder insallah... Gönlündekini sana hayirli kilar...

Sevgiler...

03 MART Dua Listesi

AÇIKLAMA:

YAPILIŞ:

2- gzmnc.... Allah'm sen gzmnc'nin ve ailesinin, arkadasi fd'nin ve ailesinin gelmis gecmis tüm günahlarini affeyle, saglikli, huzurlu, hayirli bir ömür nasip eyle. Rabbim herseyin sahibi sensin, sen herseyi bilen, gören ve isitensin, herseyden sana siginir birtek senden dileyebiliriz. Sen gzmnc ve fd'e hayirli isler, hayirli okullar nasip eyle, sen onlara hayirli bir yuva kurmayi nasip eyle.. Yarabbim, sen gzmnc'nin ailesine hayirli bir ev almayi nasip eyle. Amin Amin Amin...

3- smyl...Allahımm sen herşeyi gören ve işitensin..Huriye'ye Haketmediği şeyleri yaşatanlara karşı dik alnı açık ve onlara karşı güçlü olmasını nasib eyle Allah'ım.. güç ve kuvvet ihsan et.. Yener ile arasında sorun olan bütün engeller ortadan kalksın ve hayırlısıyla kavuşmalarını nasib eyle.. onları kem gözlerden koru.. amin amin amin..

Son düzenleme:
03 MART Dua Listesi

AÇIKLAMA:

YAPILIŞ:

3- smyl...Allahımm sen herşeyi gören ve işitensin..Huriye'ye Haketmediği şeyleri yaşatanlara karşı dik alnı açık ve onlara karşı güçlü olmasını nasib eyle Allah'ım.. güç ve kuvvet ihsan et.. Yener ile arasında sorun olan bütün engeller ortadan kalksın ve hayırlısıyla kavuşmalarını nasib eyle.. onları kem gözlerden koru.. amin amin amin..

4fulya1234...ALLAHIM sen smyl, gzmnc,toredo ,yüreğinden geçen ne varsa hayırlısıysa nasip eyle yarabbim.yarın annem ameliyat olucak ameliyatını sağ salim senin izninle ve başarılı bir şekilde geçirmesini nasip et yarabbim.evlerimizden huzur ve bereketi eksik etme,hülya arkadaşımın bu sene hayırlısıyla okulunu bitirmesini nasip eyle yarabbim...AMİN AMİN AMİN..

Back