• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dua edelim mi?Tüm Kalbimizle ama

selam arkadaslar bu sayfayı ilk defa gördüm gercekten cok güzel bir paylaşımda bulunuyorsunuz.benimde nişanlım askerde Allahım kabul ederse elimden geldiğince dua ediyorum. Annemin önerdiği iş yaparken bile okuyabileceginiz faydalı dualardan bende birkactane yazmak istiyorum
inne fetenaleke fethen mübine,
selamün kavlen min rabbir rahim selamet eyle ya rabbim,
elif Allah mim muhammet tez selamet,
bunları her gün birer tesbih kadarda olsa cekerseniz dualarınız kabul olur inşallah
benim askerim içinde dua edermisiniz hayırlısıyla ustabirliğinin hayırlı ve iyi bir yer olması,askerliğini sağsalim bitirip gelmesi için.edendende etmeyendende Allah razı olsun

Rabbim hepimizin dualarını hayırlısıyla kabul, günahlarını da affeylesin inşAllah.

Gönlümüzden geçen, " ahh inşAllah şöyle şöyle olur" dediğimiz şeyler hayırlısıyla gerçekleşsin inşAllah :)

ve herkes sevdiğiyle evlensin inşAllah hayırlısıyla

Amin inşAllah cümlemiz için ... :)

Rabbim hepimizin dualarını hayırlısıyla kabul, günahlarını da affeylesin inşAllah.

Gönlümüzden geçen, " ahh inşAllah şöyle şöyle olur" dediğimiz şeyler hayırlısıyla gerçekleşsin inşAllah :)

ve herkes sevdiğiyle evlensin inşAllah hayırlısıyla

Amin inşAllah cümlemiz için ... :)

amiiiiiiin canımm :):)

mrs_sönmez arkadaşımızın babası yoğun bakımda ,sizlerden rica ediyoruz dualarınızı esirgemeyin.
şimdiden çok teşekkür ederiz

Allh acıl sıfa versın

bugun transferımın 6. gunu duanızı eksık etmeyın kızlar ne olursunuzzzzzz

arkadaslar dua etmıyomuyuz:5:
buara gıremıorum kk ya
yıne yapalım dualrımızı lutfen :59:

allah hepınızın gonlune gore versın
banada dua edın lutfen hersey cok guzel olsun hayrlı olsun

merhaba,

benim yarin hocamla cok cok önemli toplantim var gecen hafta kötü gecti bu hafta iyi gecmesi icin lütfen benim icin dua eder misiniz???

toplantimi sunumumu basarili bir sekilde yapayim, sorularina eksiksiz yanit verebileyim...

Simdiden Allah Razi olsun....

Rabbim hepimizin dualarını, gönlünden geçenleri hayırlısıyla kabul eylesin inşAllah. Amin =)

merhaba,

benim yarin hocamla cok cok önemli toplantim var gecen hafta kötü gecti bu hafta iyi gecmesi icin lütfen benim icin dua eder misiniz???

toplantimi sunumumu basarili bir sekilde yapayim, sorularina eksiksiz yanit verebileyim...

Simdiden Allah Razi olsun....

cnm inşAllah toplantından yüz akı ile ayrılırsın.
Amin.

s.a arkadaslar birkac güne kadar sevdiğimin usta birliğinin neresi oldugu belli olucak.. benim için dua edermisiniz rica etsem.sevdiğimde bende hayırlı ve güzel haberler alalım diye.edende etmeyendende Allah razı olsun

burda cok duaya katıldım
keske yıne olsa yıne katılsam
allah hepınızın duasını kabul etsın hayrlısıyla
ben pazartesı ıns sözlenıyorum allah dualrımı kabul ettıı
ve sevdıgıme kavusuyorum :nazar:

dılek ıcın bı kac duydugum uyguladıgım seylerı yazıcam yapmanısı tavsıye ederım

1....cuma saatı 5tane cuma suresı okumak(persembe ıkındıden sonra cuma ezana kadar,ama selala ezan arası daha guzel)

2....39 gun boyunca hergun aralıksız gece onıkı olmadna cekılcek bu tesbıhler,gun ıcınde apdestlı adetlıyken cekılebılıyomus
bin tane laılahe ıllallah
bin tane allahümme salli ala seyidina muhammed
bin tane estafurul el azım
yüz tane la havle vela kuvvete illa billahil alıyyıl azım

3....19 gun boyunca 19 tane feth suresi(her gun bıtane)

ve gece namazı kılmak

allah kabul etsın ıns yapamyı nasıp etsın

burda cok duaya katıldım
keske yıne olsa yıne katılsam
allah hepınızın duasını kabul etsın hayrlısıyla
ben pazartesı ıns sözlenıyorum allah dualrımı kabul ettıı
ve sevdıgıme kavusuyorum :nazar:

dılek ıcın bı kac duydugum uyguladıgım seylerı yazıcam yapmanısı tavsıye ederım

1....cuma saatı 5tane cuma suresı okumak(persembe ıkındıden sonra cuma ezana kadar,ama selala ezan arası daha guzel)

2....39 gun boyunca hergun aralıksız gece onıkı olmadna cekılcek bu tesbıhler,gun ıcınde apdestlı adetlıyken cekılebılıyomus
bin tane laılahe ıllallah
bin tane allahümme salli ala seyidina muhammed
bin tane estafurul el azım
yüz tane la havle vela kuvvete illa billahil alıyyıl azım

3....19 gun boyunca 19 tane feth suresi(her gun bıtane)

ve gece namazı kılmak

allah kabul etsın ıns yapamyı nasıp etsın

Hayırlı olsun canım sevindim senin adına :) :61: Mutluluklar inşAllah :61:

bilgiler içinde teşekkürler

Son düzenleme:
ALLAH herkezin gönlüne göre versin..ve hayırlısıyla olsun inş...
1 benimde bildiğim dilek duları var kandil gününde 1000 tane ihlas suresi okumak
2 170 tane ayetel kürsi okuyunca
not...ben ayetel kürsiyi yaptım oldu hemde kısa zamanda ümitlerim tükenmişken üstelik

bu seneyi bütünlemeye bırakmadan bitirmek ve haziranda mezun olduğumu öğrenmek istiyorum..
huzurlu ve sağlıklı bir evliliğim olsun istiyorum..
Önce Allah'ım sayesinde sonra sizlerin duaları sayesinde olacak bunlar inanıyorum :)

ya Rabbim Bir tohum koy bedenime!
Ama o insan Senin de sevdiğin olsun.
Ve bana öyle bir yavru bağışla ki;
O yavrunun kalbi Seninle yanan bir mabed olsun.
Beni öyle bir melekle buluştur ki
Benden önce,
Onunla buluşmuş olan Sen olasın.
Onunla el ele tutuştuğumuzda,
İkimizin elinin üzerinde Sen olasın…!!!
yavruma öyle gözler ver ki;
Ben o gözlerden Sana bakayım.
Bana öyle bir tohum ver ki
gözleri,Cennete açılan iki pencere olsun.
Onunla öyle bir yolda yürüyelim ki;
Kılavuzumuz Sen olasın. AMİN

Şu sayfayı her okuduğumda dualara göz attığımda gönlüm nasıl huzur buluyor anlatamam.

Çok kere namaz kılıp dua okudum. Sıkıntılarımda dua edilmesi için yazdım..

Kendimde eksikliği buldum. Bütün herşeyim yarım kalmasının nedeni... Yaptığım ibadetin devam lı olmaması belkide kim bilir...

Bu gün mübarek bir gün gönlümden bir ses sen gerçekten ne istiyorsun dua et diyor...

fakat dua ederken bile korkuyorum dileklerim kabul olunca olaylar beni üzüyor :(
hayırlısıı dilyorum ama yarım kalıyor..

Kandiliniz kutlu olsun. Bol dualı günler diliyorum...
ayetel kürsi.. Kelimeyi tevhid ve bir çok zikir etmek ümidiyle :D

benim ben büyük dileğim Annem -kardeşim-ben-babam için sağlıklı sıhhatli bir ömür. kardeşim ve benim için hayırlı mutlu güzel insanlarla karşılaşmak...

Son düzenleme:
ALLAH herkezin gönlüne göre versin..ve hayırlısıyla olsun inş...
1 benimde bildiğim dilek duları var kandil gününde 1000 tane ihlas suresi okumak
2 170 tane ayetel kürsi okuyunca
not...ben ayetel kürsiyi yaptım oldu hemde kısa zamanda ümitlerim tükenmişken üstelik

:42::42::42::42::42::46::46::46::46::46::46:

Kandilimiz hayırlar getirsin, bu gecenin rahmetinden istifade etmek nasip olsun inşallah...
Hepimizin duaları kabul olsun inşallahh...

Back