• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dua edelim mi?Tüm Kalbimizle ama

Sorun yok ama bebegım olmuyor 500 yasın

--------------------------------------------------------------------------------

Canlarım 6 yıllık evlıyım hıc bır sorunumuz yok tup bebek dahı denedık ama bebegım olmuyor cevremdekıler 500 yasın okut dedıder bır kısı bır yasın okuyacak benım nıyetıme okurmusunuz Allah rızası ıcın ınanın 500 kısı bulmak zor Allah hepınızden razı olsun gun olarakda 15 gun ıcınde
YASINI i okumadan once niyet ederken adim derya hayirlisiyla evladi olmasi icin niyet edersiniz

dua da sayilara pek takilma arkadasim yasin deki mubiyn duraklarinda yap dua ni allahin isdegiyle kabul olur insallah hayirlisi ve sagliklisini versin....

1 yasinde benden olsun insallah kabul olsun ama kendin okuyrken mûbin duraklarin da (7 yerde var) mûbin duasiyla yaparsin isdegini benimde hiç bi sorun yokken 3 sene olmamisdi beyin tomografisinde bayinden hormon salgilanmadigi ôgrenildi ve buna ilaç kullandim dualarla da tabiiki simdi 3 oglum var ama kiz isdiyoruz 6 snedir gene olmuyo sagliklisi ve hayirlisiyla allah zamanini teze getirsin canim seninde olsun bi bebecigin 2 bebeciginn.....:ecrin_bebek:bayanssulusmile

kızlar bu duayı ağzınızdan düşürmeyin.zekarriya peygamberin duasıymış.

RABBİM BANA KATINDAN TERTEMİZ BİR SOY ARMAĞAN ET.ŞÜPHESİZKİ SEN DUALARI İŞİTENSİN
bi kadın tüp bebek aşamasında hep bu duayı okumuş ve gebe kalmış

ayrıca allah peygamber efendimize edilen salavatı geri çevirmezmiş duanızla birlikte salavatta getirin.

bebek olması için 4 cuma üst üste bin defa 'ya evvel'deyip tesbih çekmekde iyiymiş.

bir çok kişide 7gün oruç tutup iftar vakti 21 defa allahın 3ismini suya üfleyerek ve o sudan içerek hamile kalmış.hatta bi kişi ilk çoçuğuna böyle gebe kalmış.şimdi ikincisi için yine oruç tutacakmış.
'suya 21 defa;allahümme ya musavir;allahümme ya bari;allahümme ya halık üflenecek. tutulan oruç üflediğiniz suyla açılır.

yapmak isteyip anlamayanlar özelden msj atsınlar kızlar.amacım size yardımcı olup duanızı almak.rabbim banada çabuk zamnda evlatlar nasip etsin.bende bu ay 7gün oruç tutum.benim tüplerim tıkalı.ama herşeyi veren allahım.

canımçok saol ALAH razı olsun duaları yazdım inşallah uygulamak ta nasip olurr ALLAH ım cümle isteyene versin

kızlar yardımınız olursa baslamak ıstıyorum
katılmak ıstermısınız duama?

cocugumun olması ıcın......tup bebek tedavısınede baslıorum........

Kızlar hayırlı günler hepinize.opuyorumnanaktanbişiy sormak istiodumda sizler.Ben tüp bebek yaptırdım ve pzt transferim oldu.sürekli yataktayım wc hariç ama abdet almam mümkün olmuyor.Ama yasin okumaktan kenidmi alamıyorum.Her gün en az bi kere okuorum.İçimden geliyo çok okumak istiorum.eğilmem doğrulmamda en azından bir iki gün deha zor olabilir.birde annem eşim bişiy olur diye müsade etmiyor.Bu şartlarda okumamalımıyım?

Kızlar hayırlı günler hepinize.opuyorumnanaktanbişiy sormak istiodumda sizler.Ben tüp bebek yaptırdım ve pzt transferim oldu.sürekli yataktayım wc hariç ama abdet almam mümkün olmuyor.Ama yasin okumaktan kenidmi alamıyorum.Her gün en az bi kere okuorum.İçimden geliyo çok okumak istiorum.eğilmem doğrulmamda en azından bir iki gün deha zor olabilir.birde annem eşim bişiy olur diye müsade etmiyor.Bu şartlarda okumamalımıyım?

öncelikle geçmiş olsun umarım tedavinden olumlu sonuç alırsın dualarımız seninle olacak :))
çok büyük dini bilgim yok ama bana göre abdestsizken yasin okuman doğru olmaz çünkü neticede kurandan ayet her biri.. kalbinden geçirirsin ama dil ile zikretme bence..
ama dua günümüze katılabilirsin namaz kılman şart değil

Back