- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 408
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
CANLARIM ALLAH RAZI OLSUN suan toplamda170 yasin oldu diger topclerden cvp gelmioyor sayi daha eksik
kızlar bu duayı ağzınızdan düşürmeyin.zekarriya peygamberin duasıymış.
RABBİM BANA KATINDAN TERTEMİZ BİR SOY ARMAĞAN ET.ŞÜPHESİZKİ SEN DUALARI İŞİTENSİN
bi kadın tüp bebek aşamasında hep bu duayı okumuş ve gebe kalmış
ayrıca allah peygamber efendimize edilen salavatı geri çevirmezmiş duanızla birlikte salavatta getirin.
bebek olması için 4 cuma üst üste bin defa 'ya evvel'deyip tesbih çekmekde iyiymiş.
bir çok kişide 7gün oruç tutup iftar vakti 21 defa allahın 3ismini suya üfleyerek ve o sudan içerek hamile kalmış.hatta bi kişi ilk çoçuğuna böyle gebe kalmış.şimdi ikincisi için yine oruç tutacakmış.
'suya 21 defa;allahümme ya musavir;allahümme ya bari;allahümme ya halık üflenecek. tutulan oruç üflediğiniz suyla açılır.
yapmak isteyip anlamayanlar özelden msj atsınlar kızlar.amacım size yardımcı olup duanızı almak.rabbim banada çabuk zamnda evlatlar nasip etsin.bende bu ay 7gün oruç tutum.benim tüplerim tıkalı.ama herşeyi veren allahım.
bebeği olmayanlar isimlerinizi özelime yazın dua ederken sizede dua edimmmm
4444 tefrıcıye duası adetlıyken okunurmu ?
acıgül cevaplamış ama bende diyeyim. okunur :)4444 tefrıcıye duası adetlıyken okunurmu ?
CANLARIM ALLAH RAZI OLSUN suan toplamda170 yasin oldu diger topclerden cvp gelmioyor sayi daha eksik
kızlar yardımınız olursa baslamak ıstıyorum
katılmak ıstermısınız duama?
cocugumun olması ıcın......tup bebek tedavısınede baslıorum........
Kızlar hayırlı günler hepinize.opuyorumnanaktanbişiy sormak istiodumda sizler.Ben tüp bebek yaptırdım ve pzt transferim oldu.sürekli yataktayım wc hariç ama abdet almam mümkün olmuyor.Ama yasin okumaktan kenidmi alamıyorum.Her gün en az bi kere okuorum.İçimden geliyo çok okumak istiorum.eğilmem doğrulmamda en azından bir iki gün deha zor olabilir.birde annem eşim bişiy olur diye müsade etmiyor.Bu şartlarda okumamalımıyım?
bu hafta lıste acmıyomuyuz kızlar kımse yokmu