Dua edelim mi?Tüm Kalbimizle ama

canım allah razı olsun rabbım senınde gonul muradını versın

Sorun yok ama bebegım olmuyor 500 yasın

--------------------------------------------------------------------------------

Canlarım 6 yıllık evlıyım hıc bır sorunumuz yok tup bebek dahı denedık ama bebegım olmuyor cevremdekıler 500 yasın okut dedıder bır kısı bır yasın okuyacak benım nıyetıme okurmusunuz Allah rızası ıcın ınanın 500 kısı bulmak zor Allah hepınızden razı olsun gun olarakda 15 gun ıcınde
YASINI i okumadan once niyet ederken adim derya hayirlisiyla evladi olmasi icin niyet edersiniz

allahim bizi bagislaseni anmamiz sana sükretmemiz sana güzel kulluk yapabilmemiz icin bize yardim et,her hususta sonumuzu hayir eyle,bize dünyadada ahiretdede iyilik ver,sen bizi senden baskasina muhtac etme,ya rabbi hayirlisiyla borclarimizi ödemeyi nasip et,esime hayirlisiyla hayirli bir is nasip et rabbim,ya rabbi sen rahim sen rahmansin,sen olmazlari oldurur öldüyü diriltirsin rabbim,bana ve benim gibi evlat hasretiyle yanan kullarina hayirlisiyla hayirli evlat nasip eyle rabbi,sen dertlilere deva borclulara ede hastalara sifa nasip eyle yarabbi,sen bizleri senin yolundan ayirma dualarimizi kabul eyle yarabbi.amin,amin,amin

3 kere Allahümme salli ve sellim ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
Eüzübillahimineşşeytanirracim BismillahirRahmanirRahim
1 kere Fatiha
3 kere "Estağfirullah" denilecek
niyet ettim Allah rızası için teheccüd namaz kılmaya
teheccüd namazı kılınır.... (2 ile 8 rekat arası)
bitince ayağa kalkmayarak 1 Ayetel Kürsi (bilmeyenler 1 fatiha okur)
33 defa Sübhanellah, 33 defa Elhamdülillah, 33 defa Allahüekber (diyerek tespih çekilir)
Kenzül ars duası okunur
listedeki adlar ve istekler okunarak Allah dan istekde bulunulacak
Besmele ile (eüzüye gerek yok artık) 1 fatiha okunacak
3 kere Allahümme salli ve sellim ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed

Estagfirullah Ya Rabbel arşıl aziym... Estagfirullah Ya Rabbel arşıl kerim. .. Estagfirullah Ya Rabbel alemiyn… Allahumme salli ala seyyidina Muhammedin biadedi ilmike.

Ya HU ya men HU, La ilahe illa HU, Entel Hayyul Kayyum ve la şeriyke lek ve lekel mülkü ve lekel hamdü ve inneke ala külli şey’in kadir.

Ya Hannan ya Mennan Ya Bedi’es semavati vel arz ya Zel Celali vel ikram, Eşhedü enla ilahe illallahul Ehadus Samedulleziy lem yelid ve lem yuled ve lem yekun lehü kufuven ahad..

30 EYLÜL PERŞEMBE GECESİ DUASI

Bismillahirrahmanirrahim

1-AsiNaz... Toprağa can veren Rabbim, sen her şeye Kadirsin. AsiNaz'a yardımcı ol, onu fikirleri fesat olanlardan koru ve hayırlı kapılar aç.

2-= esra8__RABBIM ESRANIN GONLUNDEKINI HAYIRLI HAYIRLISINI ISE TEZ ZAMNDA BANA NASP EYLE.DARDA SIKINTIDA OLN TUM KULLARINA YARDIM ET.HAYIRLI RIZLKLARLAN BORCLARINI ODEMESINI SAGLA.BAGISLANMAMIS GUNAHIMIZI BIRAKMA.TUP BEBEK TEDAVISINI HAYIRLI SONUCLA.KUCAGINI BOS BIRAKMA.ISTEYEN TUM MUHAMMED UMMETINE HAYIRLI EVLAT VER.SEN ELDEN AYAKTAN DUSURPTE KIMSEYI KIMSEYE MUHTAC ETME.AMİN AMİN AMİNNNN

3=Derin2_Rabbim Derin2 nin gönlündekini hayırlı kıl,Borçlulara eda dertlilere deva hastalara şifa nasip eyle.Şu an yaptırmakta olduğu tüp bebek tedavisini hayırlı sağlıklı bir evlatla neticelendir yüce Allahım.Hikmetinden sual olunmaz.Kimseyi kimseye muhtaç eyleme güzel Allahım.onuda anne olmak duygusuyla şereflendir.Tüm ihtiyaç sahibi arkadaşlarımızın ihtiyaçlarını gider Rabbim.Sen Kerem ve Lütuf sahibisin.Sahibimiz sensin.Bizi sahipsiz koyma Yarabbim.(Sevgili kardeşlerim.Bu hafta tedavim hızlanıyor.16 Ekimde sonuç alınacak.Dualarınıza talibim.Dualarım da sizlerle.Allah Razı Olsun... )

4-kahvekolik.. Ya Rabbi Ya Rabbi Ya Rabbi kahvekoliğin, ailesinin ve eşinin geçmiş günahlarını affet, hidayet ver, dünyada ve ahirette mutluluk ver. onları tüm kötülüklerden, kaza, bela, sıkıntı ve musibetlerden koru. yuvasından huzuru, bereketi ve aşkı eksik etme. hiçkimse onlara zarar veremesin. kahvekoliğe hayırlı zamanda hayırlı,imanlı ve sağlıklı evlatlar nasip eyle. gönlündekileri tek bilen Sen'sin ne olursun ona yardım et. amin.

5-toredo............Ey büyük Allahım Özer Özdemir kulunu kanserli ağrılarından bugünün vesileri ile arındır çok acı çekiyor çok zayıfladı.çocuğuna bağışla..lütfen Allahım eski haline getir..daha çok genç 33ünde..Sana toredo kulun yalvarıyor bu kulun için...AMİNNNN

6- melissa78...Allahim bizi bagisla Seni anmamiz Sana sükretmemiz Sana güzel kulluk yapabilmemiz icin bize yardim et,her hususta sonumuzu hayir eyle,bize dünyadada ahiretdede iyilik ver,sen bizi senden baskasina muhtac etme,Ya Rabbi hayirlisiyla borclarimizi ödemeyi nasip et, melissa78 in esine hayirlisiyla hayirli bir is nasip et Rabbim,Ya Rabbi Sen Rahim Sen Rahmansin,Sen olmazlari oldurur öldüyü diriltirsin Rabbim,melissa78 e ve onun gibi evlat hasretiyle yanan kullarina hayirlisiyla hayirli evlat nasip eyle Rabbi,Sen dertlilere deva borclulara eda hastalara sifa nasip eyle Yarabbi,Sen bizleri senin yolundan ayirma dualarimizi kabul eyle yarabbi.amin,amin,amin

duamızı bitirirken;

Allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina Muhammed ve ala alihi ve sahbihi ve sellim. Amin Amin Amin Ya Rabbel Arşıl Azim. Biliyorum kesin olarak ki, sen benim duamı işittin ve dualara icabet eden VAHHAB'SIN sen... Senden, Zat'ının hakkı için; indindeki yüce isminin işaret ettiği mana hakkı için; duama icabet etmeni niyaz ederim. Amin Amin Amin

sevgili peygamberimiz hz.Muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden istiyorum,ey çok sevdiğim Muhammed aleyhisselam seni vesile ederek rabbime yalvarıyorum,senin hatrın için kabul etmesini istiyorum..yarabbi bu yüce peygamberi bana şefaatçi eyle onun hürmetine dualarımızı kabul eyle..amin

melissacım ekledim canım.
inşallah müsait olduğun her hafta bekleriz.
listeyi salı günü açıp, perşembe akşamı 6 da kapaıyoruz.

Deryaa canım dün dedim ama nasip olmadı:)Bugün ikindiden sonra okudum 1 yasin senin içinkaydirigubbakcemile2Allah kabul etsin tüm dua eden kardeşlerimizin duasınız cümleten inşallahopuyorumnanaktanBende şu an tüp bebek tedaviis görüyorum canım.Cmt yumurta toplamam hafta içide transferim varSenden ve tüm kardeşlerimden de dua bekliyorum.Allah sana ve umutla bekleyen tüm kardeşlerime tez vaktte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin ve tabi işallah bana dakaydirigubbakcemile3bu mübarek gecede durmak yok duaya devamhihoyyyt

bende 1tane okuyım cnm
benı yaz ve okundu say en gec yarın okurum
allah nasıp etsın ıns

bu hafta lısteye yetısemedım
allah dualarınızı kabul etsın,
her duamda zaten tum dua topıgımıze dua edıyorum,bu hafta sızde benı anarmısınız..
hayrlı cumalar hepınıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…