• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dua edelim mi?Tüm Kalbimizle ama

ben de salatı tefriciyeye başladım bir dileğim için
inanarak yapılan dualar geri çevrilmez buna inanırım hep
zaten dualarımız bir şekilde karşılık görüyor
yeter ki inanalım

buarada 4444 kere salavatı tefricye okuyupta hacetine kavuşanlar varmı kızlar burada mutluluklarımızıda paylaşalımmı ben çok kere okudum ve etkisini gördüm çok mucize bir dua şimdide okuyorum hatta elimde zikirmatik var bakalım inşallah duam kabul olur

Sayıları tamamlayamabilirsin. İnsanın bir şeyi çok istemesi ve dua ve zikir etmesi önemli. Bir çok din adamı sayılara takılmayın der. Sen bir sayı belirle zikir et ne güzel. Ama İlla 4444 kere okuycam dememek lazım.

suskun sultan neler yapmışsın sen böyle, bu topiği açan arkadaşımız bu şekilde belirlemişti ve biz senelerdir ona saygı duyduğumuz için o şekilde devam ediyorduk. şimdi gelip bişeyler eklemişsin kafana göre. kalbini kırmak istemem ama siz bu şekilde alın diye eksik dua ile mesaj yazmışsın. oldu mu şimdi senin yaptığın?

Son düzenleme:
3 kere Allahümme salli ve sellim ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
Eüzübillahimineşşeytanirracim BismillahirRahmanirRahim
1 kere Fatiha
3 kere "Estağfirullah" denilecek
niyet ettim Allah rızası için teheccüd namaz kılmaya
teheccüd namazı kılınır.... (2 ile 8 rekat arası)
bitince ayağa kalkmayarak 1 Ayetel Kürsi (bilmeyenler 1 fatiha okur)
33 defa Sübhanellah, 33 defa Elhamdülillah, 33 defa Allahüekber (diyerek tespih çekilir)
Kenzül ars duası okunur
listedeki adlar ve istekler okunarak Allah dan istekde bulunulacak
Besmele ile (eüzüye gerek yok artık) 1 fatiha okunacak
3 kere Allahümme salli ve sellim ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed

Estagfirullah Ya Rabbel arşıl aziym... Estagfirullah Ya Rabbel arşıl kerim. .. Estagfirullah Ya Rabbel alemiyn… Allahumme salli ala seyyidina Muhammedin biadedi ilmike.

Ya HU ya men HU, La ilahe illa HU, Entel Hayyul Kayyum ve la şeriyke lek ve lekel mülkü ve lekel hamdü ve inneke ala külli şey’in kadir.

Ya Hannan ya Mennan Ya Bedi’es semavati vel arz ya Zel Celali vel ikram, Eşhedü enla ilahe illallahul Ehadus Samedulleziy lem yelid ve lem yuled ve lem yekun lehü kufuven ahad..

2 EYLÜL PERŞEMBE GECESİ DUASI

Bismillahirrahmanirrahim

1-kahvekolik...Ya Rabbi Ya Rabbi Ya Rabbi! kahvekoliğin, ailesinin ve eşinin geçmiş günahlarını affeyle, hidayet ver, dünyada ve ahirette mutluluk ver. sıkıntılarını gider, ruhuna ve bedenine şifa ver, öyle bir koruma çemberine al ki kimse onlara kötülük edemesin, zarar veremesin, nazardan ve hasetlerden koru. evinde bitmeyen ve hergün daha da artan aşk,huzur, sağlık, para ve bereket ihsan eyle. sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eyle. hayırlı, bol maaşlı ve prestijli iş kapıları aç. sağlıkla ve hızla kilo vermesini, geri almamasını nasip et. orucunu sağlıkla kolay tutmasını nasip et. . herşey Senin ol demenle olur Ya Rabbi, ol de olsun Ya Rahman.

2.PamukPrensesPathem...Yaerhamerrahimin Yaerhamerrahimin Yaerhamerrahimin.Allah'ım bu mubarek ayların hurmetıne,peygamber efendımızn sav hurmetıne,sen Pathem'i ailesini sevdiklerini koru kolla.heresyın en hayırlısını gonullerıne gore nasıp et..yuvalarına huzur sağlık mutluluk afıyet,paralarına ekmeklerıne bereket ver.hayrlı ınsanlarla karsılastr-kardesıne saglık ver-hayrlı yerde hayırlısyla askerlık yapsın,annesını babasını dedesını baslarından eksık etme-Patheme cok hayırlı bı es cok hayrlı bı evlılık nasıp et-keske dedırtme pısman etme.basıretını acık et-enhayrlı kararı vermesını nasıp et-namazlarını senın ıstedıgın gıbı sabırla vakıtlıce kılmasını nasıp et.dogru yoldan ayırma,seytana v nefse uydurma allahım-bu mubarek gecenın yuzusuyu hurmetıne tum dualrımızı,ümmeti muhammedın duasını ve bu duaya amın dıyen dılerın duasını kabul et..hayrlı yasam hayrlı geçım hayrlı ölüm nasıp et,tum gunahlarımızı bagısla Allahım ..amin...

3-Suskun_Sultan- Allahım sen suskun sultan rumuzlu kulunun şu mubarek saatlerde tuttuğu orucu kabul eyle. Rabbim yaptığımız ibadetlerimizi kabul eyle"suskun_sultan" kuluna hayırlı bir eş nasip et. Çok yakında hayatında büyük bir değişim olabilir yanlış bir karar vermemesi sevdiklerini üzmemesini sağla. Gönlünde olanı hayırlı deyilse gönlüne razı eyle. Hakkında hayırlı olanı gönlüne razı eyle. Hayırlı kazanç kapıları nasip et her birimize... [bu sayfaya emeği geçen K.K Bayanlarına.]
Allahım Tüm sevdiklerimize sağlık sıhhat uzun ömür ver. Allahım dualarımızı kabul eyle, K.K üyesi olupta bu dualara katılan kullarına bol para , hayırlı kısmetler ver.
Amin.

4- AsiNaz: Allahım biz Seni hakkıyla hamd-ü sena edemedik. Bizlere Seni hakkıyla hamd-ü sena etme fazileti nasip eyle. Sevgili peygamberimiz (s.a.v) hatrına, şu an tuttuğumuz oruçlarımızı mübarek katında kabul eyle. İftarımıza saatler kala, bu mübarek dakikaların hürmetine ve oruçlu nefeslerimizle ettiğimizi duaları kabul eyle. AsiNaz'ın evine, bereket, huzur, sağlık,sıhhat,iyi geçim,hayırlı kısmetler,helalinden bol kazanç nasip eyle. Kendisine hakkında hayırlı olacak hayırlı bir iş kapısı aç. Gireceği sınavda hakkında hayırlısını ver. Ve sıkıntılarına,ağrılarına, hayırlı şifa kapıları aç.Annesinin hastalığı da kötü bir şey olmasın.Ailesindeki tüm hastalara şifalar nasip et. Amin..

5 - Moryel82 - Ya erhamerrahimiyn, yerlerin göklerin tek sahibi,alemlerin rabbı olan rabbim, şu mübarek günlerin gecelerin hürmetine sen bizim günahlarımızı affeyle, tövbelerimizi kabul eyle, kapına geldik sana sığındık bizi kapından boş çevirme ya rabbim. Moryel82 kuluna şifalar ver, ailesine,sevdiğine ve onun ailesine hayırlar nasip eyle, maddi manevi huzur ver, sağlık sıhhat ver rabbim. Moryel82 kuluna herşeyin hayırlısını nasip eyle, sevdiği mezun olsun tez vakitte, kardeşinin emeklerini ziyan etme akademi sınavlarını kazanıp üniversiteye yerleşsin, ablasının gönlünde ne muradı varsa ver,anne babasından razı ol, dileklerini kabul buyur, moryel82 ve sevdiğine hayırlısıyla birbirlerine kavuşmalarını nasip eyle, dermansız derde düşürme, senden başka kimselere muhtaç etme Ya Rabbim. Amin.

6- nurefsun..Ya Rabbim sen nurefsun kulunun ve ailesinin günahlarını bağışla..dünya da ve ahirette iyilik ver hanemizden mutluluk sağlık ve huzuru eksik etme.namazlarımı vaktinde eda edebilmeyi nasip et. Kardeşimin R.A. hastalığına Şafi isminle şifa ver. Küçük kardeşimin hayırlısı ile üniversiteyi kazanmasını nasip et. Hayırlı eş, dosdoğru iş,helal aş nasip et kararlarımda pişman etme. Bu sayfada emeği geçen kardeşlerimin de tüm dualarını kabul buyur bizi hayırlı işlerde yardımcı eyle birbirimize,şerde değil Rabbim.(amin)

7-Betul41...yarabbi yarabi yarabi...bu mübarek geceler hürmetine, ramazanı şerif hürmeni ve güzel isimlerin hürmetine sana yalvarıyorum...kardeşimiz betülün annesine Eyüp aleyhisselamın şifasından şifa ver.sen dilersen, sen ol dersen hersey olur, derdi veren sensen derman da yalnız senden gelir.dağların taşların arasından güller bitiren RABBİM, ŞİFA vercek yalnız ve ancak sensin, ellerimizi boş çevirme yarabbim...burada şu an, bu duaya amin diyen bütün kardeslerimizn de dualarını gönüllerinde geçen dilekleri kabul eyle yarabbi...amin,amin, amin..

duamızı bitirirken;

Allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina Muhammed ve ala alihi ve sahbihi ve sellim. Amin Amin Amin Ya Rabbel Arşıl Azim. Biliyorum kesin olarak ki, sen benim duamı işittin ve dualara icabet eden VAHHAB'SIN sen... Senden, Zat'ının hakkı için; indindeki yüce isminin işaret ettiği mana hakkı için; duama icabet etmeni niyaz ederim. Amin Amin Amin

sevgili peygamberimiz hz.Muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden istiyorum,ey çok sevdiğim Muhammed aleyhisselam seni vesile ederek rabbime yalvarıyorum,senin hatrın için kabul etmesini istiyorum..yarabbi bu yüce peygamberi bana şefaatçi eyle onun hürmetine dualarımızı kabul eyle..amin

SON ŞEKLİ BUDUR...

suskun sultan neler yapmışsın sen böyle, bu topiği açan arkadaşımız bu şekilde belirlemişti ve biz senelerdir ona saygı duyduğumuz için o şekilde devam ediyorduk. şimdi gelip bişeyler eklemişsin kafana göre. kalbini kırmak istemem ama siz bu şekilde alın diye eksik dua ile mesaj yazmışsın. oldu mu şimdi senin yaptığın?

Ufak bir karışıklık oldu düzeltmmek için çalıştım ama yapamaynca sizin yazınızı kopyaladım. Yada yapamadım :(.
Ben sizin aynı yazıyı kopyaladığınızı düşünmemiştim. Üstekini kopyalıyormuşunuz. ben yaptığınız ibadeti açıklıyorsunuz diye düşünmüştüm.
Ama dua ve ibadet şekli çok güzel ama ben aynısını yapmadım. paylaştım sizinle daha fazla dua ettim diye.

Allah korusun şirke düşmeyin diye dile getirdim.
Bilipte söylemmekte günahtır. Zikir ve ibadet şekliizi değiştirmeyin ama sonra bilmeden günaha da girebilirsiniz.:utangac:

Bayanlar düzeltmek için sizin kuralınıza uydum. ama tam düzeltememişim sanırım

bu çok eskilerden bir bölüm.....

ARKADAŞLAR LıSTENıN SON HALı AŞAĞIDADIR... DUASINI EKLEMEK ıSTEYENLER, LıSTEYı KOPYALAYARAK, DUASINI VE RUMUZUNU EKLESıNLER... ALLAH KABUL ETSıN...

1-Lady ........... 8 yıl boyunca verdiğim emeklerin boşa gitmesini sevginin nefrete dönüşmesini istemiyorum.Rabbim hayırlı zamanda eski günlere dönüştürsün eşiyle.Kayınpederi evinden ayrılsın öbür oğluyla birlikte yasamaya baksın

2- BUZDEVRı......bütün ailem ve sevdiklerim ömür boyu sağlıklı olsun...Ablacığımın tez zamanda hayırlı,vücud ve ruh sağlığı tam bir bebeği olsun....Buzdevride işi ve özel hayatıyla ilgili doğru ve hayırlı kararlar alsın..

3-Burcums.......Babacığımın ruhuna dualarınızı bekliyorum, Allah'ım nolursun reddi miras davası tarafımıza sonuçlansın ve maaşımızı alabilelim... Kardeşimi ve annemi koru, sözlüme hayırlı kazançlar nasip et..

4-PasaklıMinikTanrıça......Yuvamızdan huzur eksik olmasın Allahım, maddi açıdan rahatlayıp borçlarımızı kapatalım hayırlısıyla başka bir şey istemiyorum.psikolojim bozuldu resmen bu iş yerinde
iki gündür bir sürü yere başvuru yaptım ayrıcabir yerden de haber bekliyorum nolur dualarınızda bunu da atlamayın.

5-Umudum......ben huzur mutluluk birde sınavlarımdan geçip hayatta istediğim yere gelmek için dua istiyorum

6-esramm82........Hayırlı sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün evlat istiyorum rabbimden.. Rabbim hayırlısıyla ben ve eşimin yüzünü güldürsün meleğimizi göndersin.. Ailem içinde hayırlı olan neyse onları nasip etsin.. Manevi huzur ve sağlık diliyorum. Dua eden arkadaşlardan allah razı olsun.

7- sivribiber ............. hayırlısıyla ev sahibi olsun...ve evlat sahibi olsun

8.DEVDAS....hastalıklarına şifa bulsun...evlerinde huzur mutluluk bereket olsun abisine Allah akıl fikir versin geçim nedir bilsin haklarında herşeyin hayırlısı olsun hayırlısıyla össden iyi bir puan alsın ve istediği yeri kazansın inşallah

9.Sevgi Kelebeği.....sevgilim ve bana hayırlı bir iş kapısı tez vakitte,sorunlarımız bitsin hep mutlu olalım hayırlı ise tez vakitte kavuşalım değilse yollarımız ayrılsın, abim ailesine düşkün olsun evimize küslük girmesin AMıN

10.yasemin-66......tez vakitte hayırlısıyla sağlıklı bir bebeğim olsun...yuvamdan huzur eksik olmasın.....

11.HURREM_S......Rabbim ailemi bana beni aileme bağışlasın ailesi bebeği olmayanlarada en hayırlı gördüğünü versin.. aminn

12 LıVAZA ....hayırlı bir evlat istiyorum maddi sıkıntıdan kurtulup evimizde huzurlu mutlu olalım inşallah

13- kahvekolik.... nişanlısının işleri düzelsin, bekledikleri haber tez vakitte olumlu sonuçlansın, evlenince hep istanbulda otursunlar ve çok hayırlı bir evlilikleri olsun. bi türlü evlenemeyen bir ablası tez vakitte yuvasını kursun.

14-Zemus:inşallah eşim devlet işine girerde her akşam başımızda olur ..borçlarımızı öderiz inşallah .cümlemizle beraber inşallah dertlerimeze derman, hastalarımıza şifa borçlulara eda,bebek isteyenlere sağlıcakla bebek,hayırlı iş isteyenlere hayırlı işler nasip etsin Yarabbim...kayınvaldemede Rabbimden hideyet ,merhamet diliyorum..

15- mnla.....Rabbim sinavindan master icin gerekli olan puani alabilmeyi nasip etsin. Bu yolda ona kolaylik versin. Master'a kabul edilsin ve hayallerini gerceklestirebilsin. AMIN...

16 - dimple-hawk (gamze).....Rabbim ne verirse hayırlısını versin, evladında hayırlısını versin. Yuvamızdan huzuru mutluluğu eksik etmesin(Tüm müslüman kardeşlerimizin yuvasındanda inş.), bizi birbirimize sadık kılsın. Bizi doğruluktan ayırmasın, şaşırtmasın. Bize ve tüm borçlu olanlara ödeme kolaylığı versin. ıç sıkıntılarımı feraha çıkarsın.. Beni, annemi, babamı, sevdiklerimi ve yakınlarımı bağışlasın inş.(AMıN)

17-radyoloji teknikeri(ayşe)rabbimin en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı bir evlat ve onu hayırlı bi evlat olarak yetiştirebilmemi nasip etmesini istiyorum inş.

18-yakamoz82.......eşim hayırlı bir şekilde sınavlarını kazanmış olsun.. Hayırlı bir zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün evlat nasip etsin rabbim.. Annem babam ve kardeşim için rabbim haklarında hayırlısını versin.. Manevi huzur sağlık ve helal kazançla bir ev nasip etsin rabbim..

19-monaferaa.......eşi hayırlı bir şekilde askerliğini yapsın gelsin.. Rabbim tüp bebek tedavisi gören kardeşine hayırlı sağlıklı bir bebek nasip etsin.. diğer kız kardeşide sağlıklı ve kolay bir doğum yapsın.. Evlerinde huzur ve mutluluk eksik olmasın.. Helal kazanç ve hayırlısıyla bir ev

20-nazlı......hayırlı bir şekilde sınavlarımdan geçmek ve diplomamı elime almak.ablama hayırlı bir ev,tüm bekarlara hayırlı kısmetler,işsizlere hayırlı bir iş,askerlere hayırlı teskereler ve sağlık,huzur,mutluluk nasip etsin.ALLAH herkesin gönlüne göre versin....

21-Agokdag......Yarın(19.03.2009)Açık kalp ameliyatı olacak 3 yaşındaki AHMET'in ameliyatının başarılı geçmesi ve sağlığına kavuşması için rabbim yardım etsin

22- satisu.........allahım cümle kularının dualarını kabul buyur boş cevirme detlilere deva boclulara sabır ve hayırlı kazac ver benim yavrularımıda cumlesinin yavrularıyla bana bagışla

23- Gulpembe1984....ALLAHIM sen tüm kullarının gönlündeki her duayı kabul et....ALLAHım beni sevdigimle bian önce kavustur sen bizim tüm kötülüklerden koru bizi senn yolundan sasırtma ALLAHım AMıNNN

24- leyla66.........hayırlısı ile borçlarımızı ödememiz için dua istiyorum allah hepimize sağlıklı huzurlu imanlı ömür nasip etsin

25- toredo......... Babacığımın ruhuna dualarınızı bekliyorum...

kısaca örnek olsa daha kolay olmaz mı? bu bir öneridir.....

anamm bende bende Kızlar banada dua edin sevdiğime kavusayım bu akşam bende dua edicem :Saruboceq:
picamam salı günü liste açılıyor, perş gecesi duamızı ediyoruz. salı bekleriz..

bu çok eskilerden bir bölüm.....

kısaca örnek olsa daha kolay olmaz mı? bu bir öneridir.....
olay şu.. o zamanlar sadec dua listesi yapıyorduk ve devamlı ee nasıl yapıcaz soruları geliyordu, kendimizde okurken ilk sayfaya bakmak zorunda kalıyorduk, ne yapılacağıyla beraber listeyi birleştirdik. ok?

kahvekolik değişen bişeylermi oldu acaba..nete fazla giremiyorumda...kaç seneden beri böyle gidiyor burası..pek anlayamadım..anlamakta istemem acıkcası..

kahvekolik değişen bişeylermi oldu acaba..nete fazla giremiyorumda...kaç seneden beri böyle gidiyor burası..pek anlayamadım..anlamakta istemem acıkcası..

olmadı canım, zaten kızda değiştirme çabasında değilmiş. ben gece 3 e doğru sayfayı açınca gerildim kaldım. sadece kendi yaptığını yazmış edit tuşunu da bilememiş. sorun yok yani. ama değişmesi gereken şeyler var evet, onuda kafamız yerindeyken düşünürüz. opuyorumnanaktan

Eüzübillahimineşşeytanirracim BismillahirRahmanirRahim
1 kere Fatiha
3 kere "Estağfirullah" denilecek
niyet ettim Allah rızası için teheccüd namaz kılmaya
teheccüd namazı kılınır.... (2 ile 8 rekat arası)
bitince ayağa kalkmayarak 1 Ayetel Kürsi (bilmeyenler 1 fatiha okur)
33 defa Sübhanellah, 33 defa Elhamdülillah, 33 defa Allahüekber (diyerek tespih çekilir)
Kenzül ars duası okunur
listedeki adlar ve istekler okunarak Allah dan istekde bulunulacak
Besmele ile (eüzüye gerek yok artık) 1 fatiha okunacak

Estagfirullah Ya Rabbel arşıl aziym... Estagfirullah Ya Rabbel arşıl kerim. .. Estagfirullah Ya Rabbel alemiyn… Allahumme salli ala seyyidina Muhammedin biadedi ilmike.

Ya HU ya men HU, La ilahe illa HU, Entel Hayyul Kayyum ve la şeriyke lek ve lekel mülkü ve lekel hamdü ve inneke ala külli şey’in kadir.

Ya Hannan ya Mennan Ya Bedi’es semavati vel arz ya Zel Celali vel ikram, Eşhedü enla ilahe illallahul Ehadus Samedulleziy lem yelid ve lem yuled ve lem yekun lehü kufuven ahad..

5 EYLÜL KADİR GECESİ DUASI

Bismillahirrahmanirrahim

1-kahvekolik...Ya Rabbi Ya Rabbi Ya Rabbi! kahvekoliğin, ailesinin ve eşinin geçmiş günahlarını affeyle, hidayet ver, dünyada ve ahirette mutluluk ver. sıkıntılarını gider, ruhuna ve bedenine şifa ver, öyle bir koruma çemberine al ki kimse onlara kötülük edemesin, zarar veremesin, nazardan ve hasetlerden koru. evinde bitmeyen ve hergün daha da artan aşk,huzur, sağlık, para ve bereket ihsan eyle. bekletmeden sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eyle. hayırlı, bol maaşlı ve prestijli iş kapıları aç. sağlıkla ve hızla kilo vermesini, geri almamasını nasip et. orucunu sağlıkla kolay tutmasını nasip et. . herşey Senin ol demenle olur, ol de olsun Ya Rahman.

2.PamukPrensesPathem...Yaerhamerrahimin Yaerhamerrahimin Yaerhamerrahimin.Allah'ım bu mubarek ayların hurmetıne,peygamber efendımızn sav hurmetıne,sen Pathem'i ailesini sevdiklerini koru kolla.heresyın en hayırlısını gonullerıne gore nasıp et..yuvalarına huzur sağlık mutluluk afıyet,paralarına ekmeklerıne bereket ver.hayrlı ınsanlarla karsılastr-kardesıne saglık ver-hayrlı yerde hayırlısyla askerlık yapsın,annesını babasını dedesını baslarından eksık etme-Patheme cok hayırlı bı es cok hayrlı bı evlılık nasıp et-keske dedırtme pısman etme.basıretını acık et-enhayrlı kararı vermesını nasıp et-namazlarını senın ıstedıgın gıbı sabırla vakıtlıce kılmasını nasıp et.dogru yoldan ayırma,seytana v nefse uydurma allahım-bu mubarek gecenın yuzusuyu hurmetıne tum dualrımızı,ümmeti muhammedın duasını ve bu duaya amın dıyen dılerın duasını kabul et..hayrlı yasam hayrlı geçım hayrlı ölüm nasıp et,tum gunahlarımızı bagısla Allahım ..amin...

duamızı bitirirken;

Allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina Muhammed ve ala alihi ve sahbihi ve sellim. Amin Amin Amin Ya Rabbel Arşıl Azim. Biliyorum kesin olarak ki, sen benim duamı işittin ve dualara icabet eden VAHHAB'SIN sen... Senden, Zat'ının hakkı için; indindeki yüce isminin işaret ettiği mana hakkı için; duama icabet etmeni niyaz ederim. Amin Amin Amin

sevgili peygamberimiz hz.Muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden istiyorum,ey çok sevdiğim Muhammed aleyhisselam seni vesile ederek rabbime yalvarıyorum,senin hatrın için kabul etmesini istiyorum..yarabbi bu yüce peygamberi bana şefaatçi eyle onun hürmetine dualarımızı kabul eyle..amin

allah razı olsun kahvecım,kadr gecesı duamızı yapalaım bayram ıcınde acalım bı lıste sonra olurmu,
mubarek gunlerı bıtırıyoruz ıns dualarımız kabul olsun

Back