• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dua edelim mi?Tüm Kalbimizle ama

**** !!!!! ( ÖNEMLı ) ****
duamızı yazarken 3. tekil şahısa göre yazarsak okuyan
için daha kolay olur ve anlam kaybına uğramaz,
ayrıca dualarımızı kısa ve net bir şekilde yazalım...

DUA ŞEKLıMıZ AŞAGIDAKı ŞEKıLDE OLURSA DAHA MAKBUL OLUR..

( MECBUR DEĞıLDıR..YETER Kı DUA EDELıM )

3 kere Allahümme salli ve sellim ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
Eüzübillahimineşşeytanirracim BismillahirRahmanirRahim
1 kere Fatiha
3 kere "Estağfirullah" denilecek
niyet ettim Allah rızası için teheccüd namaz kılmaya
teheccüd namazı kılınır.... (2 ile 8 rekat arası)
bitince ayağa kalkmayarak 1 Ayetel Kürsi (bilmeyenler 1 fatiha okur)
33 defa Sübhanellah, 33 defa Elhamdülillah, 33 defa Allahüekber (diyerek tespih çekilir)
Kenzül ars duası okunur
listedeki adlar ve istekler okunarak Allah dan istekde bulunulacak
Besmele ile (eüzüye gerek yok artık) 1 fatiha okunacak
3 kere Allahümme salli ve sellim ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed

Estagfirullah Ya Rabbel arşıl aziym... Estagfirullah Ya Rabbel arşıl kerim. .. Estagfirullah Ya Rabbel alemiyn… Allahumme salli ala seyyidina Muhammedin biadedi ilmike.

Ya HU ya men HU, La ilahe illa HU, Entel Hayyul Kayyum ve la şeriyke lek ve lekel mülkü ve lekel hamdü ve inneke ala külli şey’in kadir.

Ya Hannan ya Mennan Ya Bedi’es semavati vel arz ya Zel Celali vel ikram, Eşhedü enla ilahe illallahul Ehadus Samedulleziy lem yelid ve lem yuled ve lem yekun lehü kufuven ahad..

28 OCAK PERŞEMBE GECESı DUA LıSTESı

1- AsiNaz…Ya Rabbel Alemin..Allahım şu mübarek Cuma gecesinin hürmetine senden niyaz ederim ki, AsiNaz’ın annesinin babasının kardeşlerinin kendisinin, sevdiklerinin,Damla’nın ve ümmet-i Muhammedin günahlarını bağışla..AsiNaz’a annesine babasına erkek kardeşine kız kardeşine şifalar ver..Arkadaşı Caner’in hayırlı bir iş bulmasını nasip et.Arkadaşı Fatma'nın ve kendisinin sınavlardan geçmesini nasip eyle.AsiNaz’ın şu an ki sıkıntısına hayırlı bir kapı aç..Bu aralar çok acı çekiyor ve Sen’den yardım diliyor,aczini belirtiyor, Sen sonsuz rahmetinle dualarımıza icabet edensin, günahlarımızı af dualarımızı kabul eyle. AsiNaz’ın gönlüne ferahlık ver. Her türlü işinde, hakkında hayırlı olanı ona yakınlaştır,kolaylaştır ve kalbini ona ısıt. hayırlı olmayanı da ona uzaklaştır,kalbini soğut..Şu an görüştüğü kişiyle ilgili yanlış bir yolda belki de, en iyisini Sen bilirsin Rabb’im, hakkında hayırlısını nasip et ve nolur AsiNaz'a yardım et..Amin..

2- kahvekolik...Ya Rabbi, Ya Rabbi, Ya Rabbi kahvekoliğin, ailesinin ve eşinin tüm günahlarını affet, onlara hidayet ver, dünyada ve ahirette mutluluk ver, kabir azabından koru. onları tüm kötülüklerden, kaza, bela, sıkıntı ve musibetlerden koru. eşi hiç bırakmamak üzere namaza başlasın ne olur. yuvasından huzuru, sağlığı, aşkı ve bereketi eksik etme, domuz gribinden koru Allah'ım. eşinin ailesi onlara hiç zarar veremesin hep uzakta yaşasınlar. kpss de kahvekoliğe çok büyük bir başarı ver, hayırlı ve çok para ver, korkularını geçir Allah'ım. uykusuzluk derdine şifa ver, ömür boyu yattığı gibi uyuyabilsin Allah'ım. amin.

3-PRENSESıM87-Ey esirgeyen, bağışlayan, koruyan ve seven Allah'ım..prensese vereceğin her zerrenin hayırlısını istiyorum,sen prensesin işinde kolaylık okulunda başarı zihin açıklığı ver bian önce okulunu bitirmesini nasip et ufkunu aç güsel,hızlı,doğru düşünüp karar vermesini nasip et,hayırlı bir işe girmeyi nasip et,yüreğine ferahlık içine mutluluk ver yapmak istediği dilediğini gönül muradını ver,önüne engel çıkartma inşallah ummadığı yerden hayırlı rızıklar ver .dünyasına ve ahiretine hayırlı bi eş ver,kardeşlerine okumayı, annesine,ablasına,abisine,cansuya,Gürcanına sayamadığı tüm sevdiklerine sağlık huzur evlerine mutluluk ver..abisine ve prensese hayırlı bi iş bol kazanç nasip et...(amin) bu dualara tüm amin diyen dillerinde duasını kabul eyle inşallahhhh.....AMıNNNN

4-PamukPrensesPathem...Yaerhamerrahimin Yaerhamerrahimin Yaerhamerrahimin.Allah'ım sen Pathem'i ailesini sevdiklerini koru kolla.heresyın en hayırlısını gonullerıne gore nasıp et..yuvalarına huzur sağlık mutluluk afıyet,paralarına ekmeklerıne bereket ver.hayrlı ınsanlarla karsılastr ..kardesıne saglık ver..annesını babasını dedesını baslarından eksık etme..Patheme cok hayırlı bı es cok hayrlı bı evlılık nasıp et..keske dedırtme pısman etme..en hayrlı kararı vermesını nasıp et..namazlarını senın ıstedıgın gıbı sabırla vakıtlıce kılmasını nasıp et.bu mubarek gunun yuzu suyu hurmetıne tum dualrımızı,ve bu duaya amın dıyen dılerın duasını kabul et Allahım ..amin

5-gül_müge: Allahım el açtık kapna geldik bizleri geri çevirme... Allahım sen gül_mügenin kalbine huzur ver sen onu şeytanın şerrinden ve vesveselerinden koru bilerek veya bilmiyerek işlediği tüm günahları bağışla ve bir daha günah işlemeyi nasip etme... Allahım sen Gül_mügenin anne ve babasına hayırlı uzun ömürler ver onların acısını ve yokluğunu gösterme anne ve babasına sağlık sıhhat nasip et babasına hayırlısından bol kazanclar ihsan eyle babasını kimseye muhtaç etme.. derslerinde başarılı olmasını nasip et.. evlerinden mutluluğu eksik etme.Allahım sen gül_mügenin sana layık bi kul olmasını nasip et .Allahım sen gül_mügenin kalbinden geçen nice dualarını daha kabul eyle yarabbi sen önce bütün mümin kardeşlerimizin sonraysa bizlerin dualarını peygamber efendimiz hz. Muhammet Mustafanın yüzü suyu hürmetine kabul eyle... AMıN AMıN AMıN..

6- yavruceylan1...Ya Mucip, Ya Rabbim...Sen Affedicisin, affetmeyi seversin, bizi affet!...Biz bilmeyiz istemesini sen veririsin en iyisini...Sen Cümle Ümmet-i Muhammedi içinde de bizleri cehennem azabından koru, bizleri peygamber efendimizin şafaatine nail eyle...Cümle Ümmet-i Muhammed'e, içinde de bizlere; canımıza sağlık, hanemize huzur, kesemize bereket, hastalarımıza şifa, dertlilerimize deva, borçlularımıza eda kuvveti ver ya Rabbim....sen bizlere hayırlısından azdırmayanından bereketli rızıklar ve rızık kapıları ver ya Rabbim ...Sen Cümle Ümmet-i Muhammed'den isteyen herkese içinde de tümay kuluna eşinden ona, ondan eşine haklarında hayırlı ise zorlaştırmadan kolaylaştırarak hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et...bu sınavı geçebilmeleri için sabırlar ihsan eyle....tedavilerini hayırla sonuçlandır.... gönüllerindeki hayırlı eyle ya Rabbim ...Dualarımızı peygamber efendimiz (S.AV) hatırına kabul eyle..Amin

7- duyguçıkmazı....allahım sen birsin nursun ......bizi bilen görensin.. bizi sen yarattın bize akıl verdin mantık verdin irade verdin..bizi yanlış yollara sürükleme dogruluktan ayırma şeytanla bir etme......güç ver kuvvet ver.nefsimize uydurma.....
duygunun ailesini koru annesine saglık sıhhat ver anneme babama hayırlı ömürler ver.kardeşlerimi koru ....her türlü kötülükten yalandan iftiradan kötü insandan şerden uzak tut...duygunun kalbindekini biliyorsun duasını kabul et...duasını kabul ettigin kullarının arasına kat...sana açılan elleri boşa çevirme....herkesin ne dilegi varsa kabul et.benimde içimdekini kabul et...bu gecenin nuru hürmetine yarın uma gününün hürmetine allahım bütün varlıgımla sana sesleniyorum..içimden dolup taşarcasına kabul et allahım...

allahım sen olmazsan kime sıgınıp kime yalvaracagız...RABBıM BıLEREK BıLMıYEREK ıŞLEDıGıMıZ HER GÜNAHI AFET..
SEN AF EDıCıSıN SEN AFFı SEVERSıN....BAGIŞLA BıZı AFET YARABBıM..

AF ETTıGıN KULLARININ ARASINA AL...bu gecenın nuru hürmetine....peygamber efendimiz(s.a.v)yüzüsuyu hürmetine kabul ve makbul eyle...amin

lost87 : Ya Rabbim lost87'nin ve ailesinin günahlarını bağışla, herşeyi göze aldığıklarını ne mücadeleler verdiklerini biliyorsundur Allahım.Artık rızık kapıları açılsın,işleri düzelsin,senden isteriz genede sana sığınırız.lost87'nin hayırlı bir işi olsun,lost87 ve ailesini iyilerle karşılaştır,sağlıklarını koru...senden dileriz.Peygamberimizin Aşkına AMıN...
Duamızı bitirirken;

Allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina Muhammed ve ala alihi ve sahbihi ve sellim. Amin Amin Amin Ya Rabbel Arşıl Azim. Biliyorum kesin olarak ki, sen benim duamı işittin ve dualara icabet eden VAHHAB'SIN sen... Senden, Zat'ının hakkı için; indindeki yüce isminin işaret ettiği mana hakkı için; duama icabet etmeni niyaz ederim. Amin Amin Amin.

Son düzenleme:
lostcuğum biz dualarımız hfta başında başlıyor ve perşembe ye kadar eklyoruz
daha sonrada perşembe akşamından cuma akşamına kadar namazlarımızı kılıp dualarımızı okuyoruz
Senin eklediğin dua geçen haftakine ait
ıstersen yeni listeye ekle canım duanı olur mu??
dua listesinin başında tarihler yazıyor güzelim
Ordan takip et canım

lostcuğum biz dualarımız hfta başında başlıyor ve perşembe ye kadar eklyoruz
daha sonrada perşembe akşamından cuma akşamına kadar namazlarımızı kılıp dualarımızı okuyoruz
Senin eklediğin dua geçen haftakine ait
İstersen yeni listeye ekle canım duanı olur mu??
dua listesinin başında tarihler yazıyor güzelim
Ordan takip et canım

ben yeni listeyi bulamadım
dikkatimide çekti aslında
ama yeni liste oluşunca hafta başı eklerim
teşekkür ederim.

Lost'cum sen mi geldin :)
İnanılmaz sevindim, hoşgeldin :))))

canım benim :1hug:
emin olun dualarımdasınız dularımda olucaksınız
Allah nasip ederse bu hafta inşallah:Saruboceq:
dualarda buluşalım a.s.
dün gece bende duamı yazdım
Allah hepimizin dularını kabul etsin.:Saruboceq:

burdaki kalplerin çok temiz olduğuna yürekten inanıyorum :Saruboceq:

mrh. arkadaşlar.ne kadar güzel bir topikmiş bu.şimdiye kadar niye raslamadım.benimde duaya çok ihtiyacım var.bebişimiz olmuyo.nolursunuz banada dua edin.ben de sizlere dua edeyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar bende şimdi duamı ettim Allah kabul etsin.

duygucumm hoşgeldin aramıza bitanem olumunekankayizsmile

saolasın kahvem...hoş bulduk duaya ihitiyacım vardı attım kendımı buraya
allah kabul etsın:Saruboceq:
canım 50 tanede akşama ben okurum...daha fazla almayı isterim ama misafir var evde pek müait olamıyorum,ders bile çalışamıyorum..ohaoldumsmile.umarım bi katkım olur canımmyerimseniben

tamam canım lısteye ekledım allah razı olsun

1 kere Fatiha
33 defa Sübhanellah, 33 defa Elhamdülillah, 33 defa Allahüekber (diyerek tespih çekilir)
Kenzül ars duası okunur

Estagfirullah Ya Rabbel arşıl aziym... Estagfirullah Ya Rabbel arşıl kerim. .. Estagfirullah Ya Rabbel alemiyn… Allahumme salli ala seyyidina Muhammedin biadedi ilmike.

Ya HU ya men HU, La ilahe illa HU, Entel Hayyul Kayyum ve la şeriyke lek ve lekel mülkü ve lekel hamdü ve inneke ala külli şey’in kadir.

Ya Hannan ya Mennan Ya Bedi’es semavati vel arz ya Zel Celali vel ikram, Eşhedü enla ilahe illallahul Ehadus Samedulleziy lem yelid ve lem yuled ve lem yekun lehü kufuven ahad..

4 ŞUBAT PERŞEMBE GECESı DUA LıSTESı

1. yavruceylan1...Ya Mucip, Ya Rabbim...Sen Affedicisin, affetmeyi seversin, bizi affet!...Biz bilmeyiz istemesini sen veririsin en iyisini...Sen Cümle Ümmet-i Muhammedi içinde de bizleri cehennem azabından koru, bizleri peygamber efendimizin şafaatine nail eyle...Cümle Ümmet-i Muhammed'e, içinde de bizlere; canımıza sağlık, hanemize huzur, kesemize bereket, hastalarımıza şifa, dertlilerimize deva, borçlularımıza eda kuvveti ver ya Rabbim....sen bizlere hayırlısından azdırmayanından bereketli rızıklar ve rızık kapıları ver ya Rabbim ...Sen Cümle Ümmet-i Muhammed'den isteyen herkese içinde de tümay kuluna eşinden ona, ondan eşine haklarında hayırlı ise zorlaştırmadan kolaylaştırarak hayırlı sağlıklı akıllı imanlı evlatlar nasip et...bu sınavı geçebilmeleri için sabırlar ihsan eyle....tedavilerini hayırla sonuçlandır.... gönüllerindeki hayırlı eyle ya Rabbim ...Dualarımızı peygamber efendimiz (S.AV) hatırına kabul eyle..Amin

Duamızı bitirirken;
Allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina Muhammed ve ala alihi ve sahbihi ve sellim. Amin Amin Amin Ya Rabbel Arşıl Azim. Biliyorum kesin olarak ki, sen benim duamı işittin ve dualara icabet eden VAHHAB'SIN sen... Senden, Zat'ının hakkı için; indindeki yüce isminin işaret ettiği mana hakkı için; duama icabet etmeni niyaz ederim. Amin Amin Amin.

arkadaşlarım salat-ı tefriciye okumaya başlamıştık ve 2660 sayıya gelmiştik.haydi canlarım bekliyorum.4444ü bitirelim.rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş

arkadaşlar burası çok güzel bir topik ben her duamada kendim için dilediğim her şeyi din kadeşlerim içinde diliyorum lütfen sizlerde bizleri unutmayın lütfen benim içinde dua edin
allah duacı olan tüm kadeşlerimden razı olsun

arkadaşlarım salat-ı tefriciye okumaya başlamıştık ve 2660 sayıya gelmiştik.haydi canlarım bekliyorum.4444ü bitirelim.rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş

hele şükür bulabildim.off ya ne kadar karışık.canım ben adetliyim bilmem bu halde okunur mu onun için dünkü tefriciyeleri kocişe okutmuştum.adetim perşembeye biter o zamana kadar TEFRıCıYELER bitmezse okuya bildiğim kadar okurum.keşke okuyabilsem.kocişinde misafiri var onunla oturuyo.
Canım senin dileğin neydi bebiş falan mı.

arkadaşlar burası çok güzel bir topik ben her duamada kendim için dilediğim her şeyi din kadeşlerim içinde diliyorum lütfen sizlerde bizleri unutmayın lütfen benim içinde dua edin
allah duacı olan tüm kadeşlerimden razı olsun

canım yeteeercim bak burda da karşılaştık senle.EVET CANIM YA BURASI DUALARLA DOLU Bı TOPıK ÇOK GÜZELMıŞ VALLA.DAHA DÜN FARKETTıM.DÜN YAZDIM AMA FıŞŞT BıLE DıYEN OLMADI.

Son düzenleyen: Moderatör:

pearlheart; ben bu sabah namazdan sonra 15 tane okudum..öğleyin devam edecektim ama konuyu bulamadım.bende bitti sandım..son rakam nedir devam edelim okumaya

1 kere Fatiha
Kenzül ars duası okunur

4 ŞUBAT PERŞEMBE GECESı DUA LıSTESı

1. yavruceylan1...Ya Mucip, Ya Rabbim...Sen Affedicisin, affetmeyi seversin, bizi affet!...Biz bilmeyiz istemesini sen veririsin en iyisini...Sen Cümle Ümmet-i Muhammedi içinde de bizleri cehennem azabından koru, bizleri peygamber efendimizin şafaatine nail eyle...Cümle Ümmet-i Muhammed'e, içinde de bizlere; canımıza sağlık, hanemize huzur, kesemize bereket, hastalarımıza şifa, dertlilerimize deva, borçlularımıza eda kuvveti ver ya Rabbim....sen bizlere hayırlısından azdırmayanından bereketli rızıklar ve rızık kapıları ver ya Rabbim ...Sen Cümle Ümmet-i Muhammed'den isteyen herkese içinde de tümay kuluna eşinden ona, ondan eşine haklarında hayırlı ise zorlaştırmadan kolaylaştırarak hayırlı sağlıklı akıllı imanlı evlatlar nasip et...bu sınavı geçebilmeleri için sabırlar ihsan eyle....tedavilerini hayırla sonuçlandır.... gönüllerindeki hayırlı eyle ya Rabbim ...Dualarımızı peygamber efendimiz (S.AV) hatırına kabul eyle..Amin

2-)gül_müge: Allahım el açtık kapna geldik bizleri geri çevirme... Allahım sen gül_mügenin kalbine huzur ver sen onu şeytanın şerrinden ve vesveselerinden koru bilerek veya bilmiyerek işlediği tüm günahları bağışla ve bir daha günah işlemeyi nasip etme... Allahım sen Gül_mügenin anne ve babasına hayırlı uzun ömürler ver onların acısını ve yokluğunu gösterme anne ve babasına sağlık sıhhat nasip et babasına hayırlısından bol kazanclar ihsan eyle babasını kimseye muhtaç etme.. derslerinde başarılı olmasını nasip et.. evlerinden mutluluğu eksik etme.Allahım sen gül_mügenin sana layık bi kul olmasını nasip et .Allahım sen gül_mügenin kalbinden geçen nice dualarını daha kabul eyle yarabbi sen önce bütün mümin kardeşlerimizin sonraysa bizlerin dualarını peygamber efendimiz hz. Muhammet Mustafanın yüzü suyu hürmetine kabul eyle... AMıN AMıN AMıN..

Duamızı bitirirken;

arkadaşlar bende 40 yasin ve 19 fetih başlamıştım ama topiği kapatmışlar sanırım 12de kaldık yardım etmek isteyenler olursa çok sevinirim şimdiden Allah hepinizden razı olsun

arkadaslar hos geldınız..
her salı dua lıstesını acıyoruz.persembe ıkındıye kadar ekleyebılırsınız..
persembe ıkındıden cuma ıkındıye kadarda lıstede yazıldıgı gıbı namaz kılıp kenzulars okuyup dualarımızı okuyorz ..allah kabul etsın ınsallah

Back