Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
asınazım paylasımın ıcın saol canım ...cok ıyı yapmıssın...bıulgılendım kendı adıma...
ve
sana ve prensesım87 ıkınızede hakkınızda en hayrlısını dılıyorum hersey gonlunuzce olsun ınsallah
ah canım benim kıyamam ya hakkında allah seninde hayırlısını versin herzaman dualarım seninle....güzel dileklerin için teşekkür ediyorum..evlilik çok zor bi mesele heleki doğru insanı bulmak o daha beter,hayırlısıyla benim nasibim karşıma çıksın diye dua ettim durdum inşallah hayırlı kişi ve nasibim olacak kişi budur..boshayallersmile
biri allah rızası için banada etsin yalvarıyorummm !!!! kalbimdeki sıkıntının biran önce dağılması için çok ihtiyacım war inanın :Saruboceq:
Her türlü vesveseden Rabbime sığın canım benim
özellikle "La havle vela kuvvete illa billahil alliyül azim " çek canım
Gücüm kuvvetim ancak seninledir demek
gul_muge
allah sıkıntını gecrsın ıns tezzamanda
kızlar benımde duaya ıhtıyacım var dua edelım dıyen arkadaşlar özelıme yazsınlar yada nasıl dagılım yapıyorsunuz bılmıyorum.....
4444 salatın tuncına okunsun ıstıyorum.....ama bılmıyen arkadaşlarda başka dualar okuyarak bana dua etmenızı ıstıyorum lutfen kızlar allah herkesın duasını kabul etsın benımkınıde.....
biri allah rızası için banada etsin yalvarıyorummm !!!! kalbimdeki sıkıntının biran önce dağılması için çok ihtiyacım war inanın :Saruboceq:
Ederiz canım.
Sen yine de duanı ekle.
Perşembe gecesi dua günümüz. Eklersen bence daha iyi olur.
Sayı olarak fazlalaşalım istiyorum.
duyguçıkmazı arakadaşım salat-ı tefriciyye okuyalım senin için, ayrıca duanı sen de ekle.
Ederiz canım.
Sen yine de duanı ekle.
Perşembe gecesi dua günümüz. Eklersen bence daha iyi olur.
Sayı olarak fazlalaşalım istiyorum.
duyguçıkmazı arakadaşım salat-ı tefriciyye okuyalım senin için, ayrıca duanı sen de ekle.
yardıöcı olmaya çalışırım canım ne okumak istiyorsun sen kaç tane okudun onuda yazarsan biz okudukça düşeriz
kızlar benımde duaya ıhtıyacım var dua edelım dıyen arkadaşlar özelıme yazsınlar yada nasıl dagılım yapıyorsunuz bılmıyorum.....
4444 salatın tuncına okunsun ıstıyorum.....ama bılmıyen arkadaşlarda başka dualar okuyarak bana dua etmenızı ıstıyorum lutfen kızlar allah herkesın duasını kabul etsın benımkınıde.....
duanı ekle derken ne yapıcam anlayamadm :gitme:
ya bu ne kadar güzel bir konuymuş ilk defa denk geliyorum ve çok memnun oldum..... bende katılmak istiyorum dualara bundan sonra:
sizinde benim için dua etmenızı istiyorum namazlarımı düzene sokmak istiyorum rabbim şeytanın oyalayıcılıgından benı korusn ve namazlarımı vktınde kılayım istiyorum lütfen bnun için çok dua edin bana... birde rabbimin hayırlı bır evlat vermesini üstsinden gelemeyecegim sınavla sınama benı rabbim...kayın validem yatalak hasta ona da rabbimin iki iyilikten birini verip çok çektirmemesi için dua ediyorum lütfen kızlar sizde bana dua edin bu ara çok çok ihtiyacım var duaya destek olursanız çok memnun olurum... allah razı olsun şimdiden:Saruboceq: