Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende bidaha ettim dua.allah kabul eylesin..eşim çok hasta kaç gündür ateşini düşüremedik şuanda en çok onun iyileşmesini istiyorum..nolur llahım acil şifalar ver nolur....aminn
Arkadaşlar ben malesef bu hafta duaya katılamadım haftaya artık kısmetse..
Muharrem ayının ilk 10 günü okunması faydalı olan bir dua var onu yazıyorum mutlaka okuyun.
Muharrem ayının ilk on günü her gün okunacak dua
Bi-smi’llâhi’r-rahmâni’r-rahîm
El-hamdü li’llâhi rabbi’l-‘âlemîn. Ve’s-salâtü ve’s-selâmü ‘alâ seyyidinâ muhammedin ve ‘alâ âlihi ve sahbihî ecma‘îne. Allâhümme ente’l-ebediyyü’l-kadîmü’l-hayyü’l-kerîmü’l-hannânü’l-mennânü ve hâzihî senetün cedîdetün es’elüke fîhâ’l-‘ısmete mine’ş-şeytâni’r-racîmi. Ve’l-‘avne ‘alâ hâzihi’n-nefsi’l-emmâreti bi’s-sûi ve’l-iştigâle bi-mâ-yukarribunî ileyke yâ zê’l-celâli ve’l-ikrâmi bi-rahmetike yâ erhame’r-râhimîne. Ve sallâ’llâhu ve selleme ‘alâ seyyidinâ ve nebîyyinâ muhammedin ve ‘alâ âlihi ve sahbihî ve ehli beytihi ecmaîne.
Peygamberimiz (s.a.v.) Hazretlerinden:
“Her kim, ilk on günü sabahleyin bu duâyı üç kerre okursa, Allâh zû’l-celâl hazretlerinin o kimseyi tâ gelecek senenin Muharremine kadar bütün belâlardan emin ve muhâfaza buyuracağı.” rivâyet olunmuştur.
Şeyh Şihâbuddîn-i Sühreverdî (k.s.)’dan nakledilmiştir ki:
“Her kim, bu duâyı, Aşûre günü üç kerre okursa, ölümden de emîn kılınır. Elbette o sene ölümü takdîr olunan kimseye bu duâyı bu vechile okumak nasîb olmaz.”
Bende yeniden aranızdayım kızlar... Beni bilenler bilir buranın müdavimlerindendim ama bırakmıştım bir süredir... Şimdi sizlere çok ihtiyacım var, çok zor günler geçiriyorum, benim içinde dua edin...
sen cok dua et bıze ya...karnındakıyle melekle bırlıkte:teselli:
allah yardımcın olsun ınsallah
hosgeldın tekrar canım...
allah yardımcın olsun ferahlatsın senı dedıne derman versın
ediyorum canım Allah tüm dileklerimizi hakkımızda hayırlı kılarak kabul etsin.sizlerde bana edin nolur doğuma çok az kaldı ve ben çok korkuyorum nolur dualarınızı esirgemeyin benden
hg canım benim inşallah geçer ne sıkıntın varsa :çok üzgünüm:
kızlar ben dün dua edeceğimi söylemiştim ama edemedim. sadece cuma vakti ettim yani hakkınızı helal edin olur mu?
ediyorum canım Allah tüm dileklerimizi hakkımızda hayırlı kılarak kabul etsin.sizlerde bana edin nolur doğuma çok az kaldı ve ben çok korkuyorum nolur dualarınızı esirgemeyin benden
Pathem'cim sana teşekkür ederim, Allah razı olsun..
Ben cumaya katılamadım.
Regl oldum.
Ama dün dualarınızı okudum.
Rabbim icabet etsin inşallah.
Rabbim yar ve yardımcın olsun canım :Saruboceq:
Sen de bize dua et
bir melek taşıyorsun sonuçta
ben de artık anne olabileyim mafoldumben
Bende yeniden aranızdayım kızlar... Beni bilenler bilir buranın müdavimlerindendim ama bırakmıştım bir süredir... Şimdi sizlere çok ihtiyacım var, çok zor günler geçiriyorum, benim içinde dua edin...
olsun cnm uzulme allah razı olsun hakkım varsada helal olsun benden yana..sende helal et
amın canım..19gun yazmıssın:)
cok az kalmıs allahım hayrlıısyla kurtarsın saglıcakla ıkınızıde cnm
amın cnm sendende allah razı olsun
allahım tez zmanda saglıklı hayrlı evlat nasıp etsın kucagınızı doldrsun ınsallah.
mubarek ayın yuzu suyu hurmetıne
Hepinize çok teşekkür ederim kızlar...
Size neler söylesem az, ne kadar güzel dostlarsınız...
Benim tek duam, Nolursun Ya Rabbim... Ailemize huzur ver, Mesut'la bana huzur ver... Kardeşimin sorunları bitsin, eskisi gibi olalım... Sancılarımın sebebi ciddi bir hastalık olmasın Ya Rabbim...
Hepinize çok teşekkür ederim kızlar...
Size neler söylesem az, ne kadar güzel dostlarsınız...
Benim tek duam, Nolursun Ya Rabbim... Ailemize huzur ver, Mesut'la bana huzur ver... Kardeşimin sorunları bitsin, eskisi gibi olalım... Sancılarımın sebebi ciddi bir hastalık olmasın Ya Rabbim...